Hlavní obsah

Postelové hrátky: Jaké přezdívky se při sexu používají?

Foto: avebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: avebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Začíná to miláčkem, zlatíčkem, broučkem a medvídkem, pokračuje k manželovi či manžovi a končí u taťky. Titulujete tak svého partnera i při milování? Pak si můžete buď neskutečně užít, nebo se na dlouhou dobu otrávit!

Článek

„Ježíš, jak já tohle nesnáším, když si manželé nebo partneři říkají ‚mámo - táto‘. Můj muž má jméno a já taky,“ píše v jedné z internetových diskusí jistá „kobližka“, jíž se oslovování, které se podle všeho dost často objevuje po narození dětí, dotýká. Proč? Mnoha lidem volání na partnera stylem „taťko, pojď sem,“ přijde divné už jen proto, že si představí vlastního otce.

Každá holka potřebuje péči

„Jedná se o formu přezdívky, která naznačuje autoritu. Je to něco jako ‚pane‘. Lze ji vyložit i tak, že ženě evokuje obraz starostlivého otce. Může chtít, aby o ni bylo postaráno, touží cítit se bezpečně,“ popisuje sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu. Rovněž zdůrazňuje, že takové oslovování nemusí být v rámci milostného života škodlivé, jak si mnozí myslí.

„Mnoho žen považuje za normální, když přímo při sexu osloví svého milence podobným způsobem. Berou to totiž jako součást hry, přičemž přezdívka ‚taťko‘ jim umožňuje vžít se lépe do role,“ podotýká kouč na svém blogu. O jakou roli jde?

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Oslovení taťko může uvést ženu snadněji do roleFoto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Za dveřmi ložnice

Jeden je podřízený a druhý nadřízený. Tabu, kárání zlobivé holčičky, poslušnost, hra na lolitku. Představit si pod tím můžete cokoli. V trochu extrémnějších verzích se žena může stylizovat do role mladší, plaché studentky, k čemuž jí pomáhají nejrůznější rekvizity a kostýmy. Prim přitom hrají podkolenky, nabírané sukně, košilky, pastelky, dětský batůžek s medvídkem.

Oblíbené jsou i vyčesané culíky, barety, růžové sponky do vlasů či třeba lízátka. Existuje spousta drobných detailů, které umocní okamžik a podpoří záměr být na chvíli submisivní a užít si něco neobvyklého.

„Samozřejmě, že něco takového nemusíte podstupovat, pokud je vám růžová barva proti srsti. Jedná se jen o možnost, jak si zpestřit sex. Ostatně, každý si může najít rekvizity, které mu umožní cítit se mladší i méně lolitkovským způsobem,“ podotýká Sean Jameson a zmiňuje ještě doplňkovou činnost – neslušnou mluvu. I ta se objevuje během podobné hry, kdy klidně může velet i autoritativní „mamka“. Stejně jako prvky BDSM.

Když zlobivka s papínkem snídá

„Občas to s manželem praktikujeme. Vytkne mi, že jsem si neudělala domácí úkoly a naplácá mi na zadek vařečkou,“ popisuje čtenářka Rachel a přidává osobní tip.

„Miluji, když ho v roli školačky nebo vzpurné dcerky svádím. Velmi se mi osvědčilo bílé průsvitné tričko, pod které si neberu podprsenku. Jsem přece -náctiletá a nepotřebuju ji, no ne? Manžel je pak jako u vytržení,“ usmívá se Rachel s tím, že jí někdy „taťka“ dává různé požadavky. „Jednou jsem musela nahá uklízet. Bylo to moc fajn,“ dodává. Máte chuť zkusit to taky? Pak musíte znát i nevýhody.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Svádíte ho tím, že si hrajete na holčičku? Někoho to rajcuje, jiného neFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Táto, starej se!

„Každý na to není. Můžete se cítit divně, možná i úchylně. Ale to je v pořádku. Vážnější je spíš to, když hra pokračuje mimo ložnici a pár se jí ujme i v běžném životě. Stává se totiž, že jeden z dvojice, obvykle žena, není schopná fungovat jako dospělá a předává odpovědnost za svoje chování druhému,“ apeluje Sean Jameson. Současně však připouští, že na občasném oslovení „taťko“, a to i ve společnosti, nic není.

Ve skutečnosti je to méně znepokojující, než jak to vypadá. „Proto taky nikoho nesuďte. Pokud se setkáte s párem, který se takto tituluje, nic neříkejte. Není to vaše věc,“ uzavírá kouč.

Co si o takovém oslovení myslíte vy?

Reklama

Načítám