Hlavní obsah

Velká prsa si zaslouží pohodlnou podprsenku!

Spousta žen by si přála mít velká prsa. Pokud jste jejich majitelkou, pak nejlépe víte, jak to s nimi skutečně je. Muži je obdivují, ženy je závidí. Pravda je, že život s velkými ňadry má i svá úskalí. Vyhnout se jim můžete především perfektně padnoucí podprsenkou.

Článek

První, čemu je potřeba věnovat zvýšenou pozornost, je obvod podprsenky. Správně vybraný obvod nese většinu váhy prsou. U větších velikostí se častěji setkáme se zapínáním na tři háčky vedle sebe. Najdete je i u okouzlující podprsenky Elissa. Košíčky ve střihu Half Bardot zvýrazňují horní linii prsou. A na široká ramínka se můžete spolehnout – nikdy se vám totiž nebudou zařezávat do ramen.

Podprsenka Spacer 3D Red dýchá s vámi

Prodyšná opora v sebevědomé červené

Spousta žen dává přednost podprsence s vyztuženými košíčky. Pokud patříte mezi ně, podívejte se na podprsenku Spacer 3D Red. Je hladká, vhodná pod jakýkoliv oděv a především – úžasně prodyšná! Její košíčky v sobě totiž ukrývají speciální dvouvrstvý materiál, který je mimořádně lehký, vzdušný a odvádí tělesnou teplotu od vašeho těla.

Rafinovaná Jeanne

Zaujměte dekoltem!

Jednou z nejoblíbenějších podprsenek na Astratex.cz je jednoznačně podprsenka Jeanne. Její jedinečnost spočívá v rafinovaném umístění „falešných“ strappy pásků. Ty jsou s košíčky propojeny téměř nenápadnou vrstvičkou jemného tylu. Jemu vděčí za to, že strappy drží perfektně na svém místě. Navíc právě tato podprsenka skvěle sluší ženám s většími prsy. Oblíbila si ji i Iva Kubelková. Obléká ji i v nové TV reklamě!

Pohodlná a zmenšovací podprsenka Fern

Jemný materiál a skvělý střih

Přála byste si, aby vaše prsa byla menší, než skutečně jsou? Podprsenka Fern dělá prsa na pohled menšími, a to díky šikmému švu. Má nevyztužené košíčky, jejichž spodní vrstva je z příjemného mikrovlákna v tělové barvě, vrchní materiál je krajkový. Vybírat můžete z černé nebo tělové varianty. Celá podprsenka je velmi příjemná na omak a prsům dodává přirozeně pevný vzhled.

Podprsenka Stella

10 bodů pro pohodlí!

Absolutní pohodlí nabízí podprsenka Stella. Můžete si ji pořídit ve verzi s kosticemi, nebo zcela bez kostic. Obě dvě patří do kategorie podprsenek, které si ráno oblečete a až do večera si na ně nevzpomenete. Co víc si přát?

Reklama

Načítám