Hlavní obsah

Velký horoskop 2015: Láska, peníze a zdraví

Foto: Thinkstock

Přečtěte si, co vás čeká v novém roce!Foto: Thinkstock

Reklama

Co vás čeká v dalším roce podle vašeho slunečního znamení? Velký horoskop pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová!

Článek

Na Silvestra tentokrát vyrazí do ulic přivítat rok 2015 i lidé, kteří v posledním období sledovali, co se děje venku, pouze ze svého bytu, zpoza záclony.

Den před Štědrým dnem totiž Saturn opustí Štíra a vstoupí do ohnivého Střelce. Oslavy budou kvůli tomu hodně divoké, vaše půlnoční předsevzetí daleko odvážnější než v předchozích letech, což bude jenom dobře. Před sebou totiž máte hodně rušných 365 dnů, ale na štěstí si tentokrát sáhnou i životní smolaři!

Pokud jste vyhlásily kapitulaci své váze, to se změní po 11. 8. 2015, kdy Jupiter vstoupí do znamení Panny. Lidé začnou mít tendenci stravovat se a žít zdravěji, ale jeho vliv by se měl projevit i globálně, a to daleko větším zájmem o ochranu životního prostředí a jejich zdrojů. Protože se do hry připojí i Uran, nelze vyloučit ani zásadní průlom nebo objev ve vztahu k vesmíru.

A jaký rok čeká vás? To se dozvíte níže u svého slunečního znamení.

Berani (21. 3.–20. 4.)

V první polovině roku si nebudete mít na co stěžovat. Sám Jupiter vám doporučuje dát si laťku svých tužeb a přání hodně vysoko, nebát se riskovat, protože se vám bude dařit a doslova si začnete plnit přání! Skvělé je, že ty z vás, které doposud nenašly aktivitu pro relaxaci, se během jara konečně zhlédnou v nějakém koníčku, a vůbec nelze vyloučit, že to bude cestování! Idylka pohody vám svým způsobem skončí v létě.

Možná to bude tím, že v práci dostane vyšší pozici člověk, který si bude libovat v detailech, prkotinách, a vás tím začne doslova deptat. Možná se dostanete do situace, kdy svoje zaměstnání začnete nenávidět, ale věřte, že když dáte výpověď, změnou si nijak nepomůžete, na stejného pedanta byste totiž narazily opět.

Zatněte zuby a připomeňte si, že nikde nejsou bez práce koláče, protože od vás sice nadřízení budou chtít nadstandardní výkon, ale dostanete za něj patřičnou finanční odměnu. Takže když si uděláte ke konci roku 2015 malou rekapitulaci, budete muset uznat, že jste prožily skvělý rok!

Peníze:S financemi můžete mít malý problém s příchodem jara, protože se mnozí rozhodnete k odvážnější investici, nelze vyloučit nákup nemovitosti. Nicméně jako patrně každý budete chtít vydělat víc než doposud, a další půlrok neodmítnete žádný přesčas, práci navíc, a tohle stoprocentní nasazení přinese své plody, takže nehrozí, že byste měly prázdnou peněženku či nulový zůstatek na účtu.

Zdraví:Pokud onemocníte, bude to kvůli pracovnímu stresu, nedostatku odpočinku, což oslabí vaši imunitu. Tak se zejména od září otužujte pravidelným sprchováním studenou vodou, choďte do sauny, jinak vás během podzimu skolí každé virové onemocnění.

Láska:Pokud jste samy, až do konce července vám bude horoskop nakloněn, vytvoří vám spoustu příležitostí k seznámení, a dokonce i k početí potomka, což samozřejmě platí i pro ty z vás, které máte trvalý vztah. Vyvarujte se ale schůzek naslepo, nesnažte se navázat vztah za každou cenu, protože, co si samy pokazíte spěchem, to se za vámi jako černý stín potáhne následných dvanáct let!

Foto: Thinkstock

Berani by měli přestat mít strach z vlastních tužeb. Začněte si plnit sny!Foto: Thinkstock

Býci (21. 4.–21. 5.)

Spoustu energie a času investujete v první polovině roku do svého bydlení. Uvědomíte si, že bez pohodového zázemí nebudete mít kde dobíjet baterky, a to by se negativně odrazilo ve všech oblastech vašeho života. A mnohé to pojmete velkolepě, nebudete prostě troškařit, ať se to bude týkat rekonstrukce, přístavby nebo přímo koupě lepšího, a hlavně většího bytu či domu.

Až do léta kvůli tomu budete svým způsobem zanedbávat přátele, příbuzné, protože na ně prostě nebudete mít čas. Vše jim vynahradíte již v druhé polovině srpna. Stanete se organizátorkami mnoha setkání i zábavy. Pozor si ale dejte od září až do konce roku na jedno zásadní. Nesnažte se pořád poučovat děti, mladší generaci. Je jedno, že vlastně vždycky budete mít pravdu, ale svým neustálým mentorováním jim prostě polezete na nervy!

Peníze:Když budete potřebovat půjčit, banky vám ochotně patřičný obnos poskytnou. Neproděláte, když půjde o obchod, ale když se bude jednat o zvýšení životní úrovně bydlení, jednejte rozvážně. Co vám budou platné přepychová kožená sedačka a třeba luxusní mramorový krb v obýváku, když v něm zatopíte jenom občas? Abyste příliš nezatížily zadlužený rozpočet rodiny!

Zdraví:Držte se svých zaběhlých stravovacích návyků, hlavně zapomeňte na drastické diety. Rychle zhubnete, ale váš žaludek začne stávkovat, a vlastně nevyrovnanou stravou si můžete rozhodit celý metabolismus! Budete-li mít v druhé polovině roku problémy s početím, řešte to s lékařem, patrně se bude jednat o psychický blok váš nebo partnera.

Láska: V dlouhodobých vztazích se zlepší komunikace, a vlastně se dá napsat, že právě díky dlouhým rozhovorům vaše partnerské pouto zesílí. Nezadaným prospěje nebrat v druhé polovině roku všechno tak vážně! Koketujte, nebojte se dobrodružství. Když totiž potencionálnímu partnerovi hned při první schůzce řeknete, že hledáte otce svých budoucích dětí, vezme nohy na ramena a uteče!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

První polovina roku se vám bude líbit, protože budete neustále v pohybu, občas doslova zahlcené informacemi, které se dozvíte nejen během rozhovorů, ale hlavně výletů a cestování. Díky své skvělé vyřídilce a vlastně permanentně dobré náladě si zlepšíte vztahy se sourozenci i příbuznými.

Pokud nemáte auto, to se v prvních šesti měsících změní a jeho značkou, potažmo luxusní výbavou patrně vyrazíte dech kamarádkám i všem sousedům. Od srpna se budete muset chtě nechtě začít uskromňovat a věnovat rodině, domácím záležitostem, což se v životě každé z vás projeví různě.

Může to být přírůstek do rodiny, co vás přinutí zútulňovat byt a připravit ho na příchod potomka, ale i zdraví někoho ze seniorů, o kterého se rozhodnete starat. Provedete pečlivé úpravy, aby se u vás cítil prarodič jako v bavlnce.

Peníze:Narozené mezi 3. 6. až 10. 6. by se neměly bát změn a začít podnikat, protože to na mnoho let dopředu zlepší vaši finanční situaci. Ostatní by měly být velmi opatrné v případě rozvodu, protože exmanžel zahájí tvrdý boj a bude mít snahu vás připravit o společné peníze i majetek. Tak v případě rozchodu na nic nespěchejte, oddalujte jednání, v příštím roce už se mu nepodaří dostat vás finančně na kolena!

Zdraví: I když se budete cítit mladší o několik let, nezanedbávejte zejména pravidelné prohlídky u zubaře, nepodceňujte pobolívání kloubů, kyčlí. Nevhodná je pro vás po celých dvanáct měsíců liposukce stehen, z toho byste měly vlekoucí se zdravotní problémy a efekt by byl takřka nulový!

Láska: Problémy mohou mít v tomto roce zadané. Možná se zamilujete do letitého přítele, což rodina ponese nelibě, ale horoskop naznačuje, že to bude váš životní partner, tak na kibicování lidí okolo sebe nedejte!

Foto: Thinkstock

Blíženci se mohou zamilovat do člověka, kterého znají vlastně už mnoho let. A bude to ten pravý!Foto: Thinkstock

Raci (22. 6.–22. 7.)

Od počátku roku si pravidelně připomeňte, že za svůj život jste zodpovědné jenom vy samy sobě, nikdo nemá právo vám ho řídit, organizovat dle toho, jak se to hodí jemu, a nikoli vám. Velkým problémem totiž pro vás bude pracovní vytížení.

Vy budete pilné a pečlivé jako včelky, a toho by mohli nadřízení využít, nakládat na vás stále víc. Sice k vám budou mít svým způsobem přátelský přístup, ale to by pro vás neměl být důvod pracovat od nevidím do nevidím!

Tím by trpěl váš intimní, potažmo rodinný život, o tom, že by věčné přesčasy a nedostatek odpočinku mohly být spouštěčem naprostého vyčerpání vašeho organizmu nemluvě! Váš horoskop na letošní rok se dá přirovnat k vlaku, do kterého když nastoupíte a neověříte si, zda jede skutečně do vašeho místa určení, nastane samozřejmě problém. Když se splete, nabere velkou rychlost a vystoupit za jízdy prostě nepůjde!

Peníze: Když budete mít stále víc práce, ale na financích to nepocítíte, klidně změňte zaměstnání, ale vše realizujte v první polovině roku. S Jupiterem v sektoru financí totiž najdete uplatnění za odměnu, o které jste doposud slyšely jenom zdálky!

Zdraví:To, jak se cítíte, přestanete brát v následných dvanácti měsících jako samozřejmost. Začnete o svou tělesnou schránku pečovat daleko víc, a to se týká i případů problémů s početím. Dopřávejte si až do léta pravidelně cviky na posílení pánve, zdravě se stravujte, občas si s partnerem vypijte šálek čaje, ve kterém nebude chybět kotvičník, protože mezi 15. 6. až 17. 9. by se vám mohlo podařit konečně otěhotnět!

Láska: Pokud jste nezadané a v dětství jste byly platonicky zamilované, v druhé polovině roku neopomeňte jít na sraz spolužáků, protože tam svůj idol opět potkáte, a může z toho být láska jako řemen!

Lvi (23. 7.–22. 8.)

Ušlechtilými skutky občas samy sebe v první polovině roku znevýhodníte, ale tím lidem okolo sebe připomenete, že jste právem „Královny zvěrokruhu“! Vy totiž vycítíte, že občas ustoupit ve prospěch druhých vám prostě uškodit nikterak nemůže, protože s Jupiterem nad hlavou se vám bude dařit, na co sáhnete.

Navíc s vámi bude legrace a stanete se psychickou oporou pro mnoho osůbek, které se budou životem jenom potácet od ničeho k ničemu. Letní měsíce byste se ale měly orientovat pouze na rodinu, domácnost. Velký pozor věnujte všemu, co bude mít vztah k vlhku, nevyjímaje plísně.

Když s rodinou vyrazíte na dovolenou, zajistěte si, aby vám někdo pravidelně byt zkontroloval, vyvětral, jinak po příjezdu domů budete muset byt asanovat, možná podniknout i malou rekonstrukci. Pokud je vaše profese tvůrčí, schovávejte si projekty v šuplíku na druhou polovinu roku, přinesou vám nejen peníze, ale svým způsobem ve své profesi zazáříte jako hvězdy!

Peníze:Až do dubna se uskromněte, větší výdaje odložte na léto. Druhá polovina roku totiž bude vůči vám nadprůměrně štědrá! Dokonce si mnohé z vás přijdou k větší sumičce díky svému koníčku, nelze vyloučit, že do rodinné kasy dokonce přispěje váš potomek, třeba vítězstvím v nějaké soutěži!

Zdraví: Pořádně chaotický budete mít zejména počátek roku, ale vždy vás zklidní jóga. V létě nepodceňujte hmyz, zejména klíšťata. Drobné bodnutí by mohlo být spouštěčem onemocnění, které se projeví až za dva roky!

Láska:Nezadané budou k záležitostem srdce přistupovat možná až příliš zodpovědně, a to hlavně v druhé polovině roku. Vaším sektorem radosti totiž bude procházet zodpovědný Saturn, který vám ubere na spontánnosti. Prospěje vám neklást na potenciálního partnera až příliš velké nároky, jinak zůstanete do konce roku na ocet!

Foto: Thinkstock

Lvi by se počátečnímu chaosu měli postavit čelem, a to třeba prostřednictvím jógyFoto: Thinkstock

Panny (23. 8.–22. 9.)

Od počátku roku až do léta budete mít tendenci mírně se stranit společenského života. Když k tomu přičtete až nezdravý soucit, již to ukazuje na problémy. Když se ujmete zatoulaného psa, bude vám vděčný a ocení to všichni okolo vás, jenže když vás někdo včas nezabrzdí, klidně nabídnete azyl lidem, kteří se sice ocitli na dně, ale vlastní vinou, což vám dojde až v momentě, když z nich ucítíte alkohol.

Bude to ale pro vás poučné, že se máte řídit rozumem, nikoli citem! Naprostý obrat nastane po 11. 8., kdy se po dlouhých dvanácti letech vrátí do vašeho znamení Jupiter! Začnete být akční, zvát na návštěvy dobré známé, což bude jenom dobře.

Vy totiž budete potřebovat s někým oslavit drobné úspěchy, kterých bude na vaši skromnou povahu najednou až příliš, ale vychutnávejte si to, protože do klína vám nespadne nic, na čem byste v minulých letech tvrdě nepracovaly!

Peníze: Vydělávat velmi slušné peníze začnete hlavně v druhé polovině roku, a to ve všem, co bude mít vztah k cizině. Může to být různou formou, od průvodcovské činnosti až po projekt podpořený zahraničním investorem, v každém případě se nesmíte být riskovat, udělat krok do neznáma!

Zdraví:Vzhledem k bájné Ceres si od jara kontrolujte, zda vám neotékají nohy nebo v oblasti lýtka nevystupují žíly. Pokud něco takového zaznamenáte, návštěva lékaře bude nezbytná, nespoléhejte se na babské rady, to by se vám mohlo vymstít!

Láska:Zejména jste-li narozené 5. 9. až 13. 9. a je jedno, zda žijete v manželství nebo volném vztahu, ale do vašeho partnerství se začnou vměšovat Neptun s Chironem. Pokud váš vztah nemá stabilní kořeny, ten tlak neustojí, a patrně to skončí rozchodem. Nicméně s Plutem v sektoru mileneckých vztahů to bude dlouho a pečlivě připravovaná akce, protože budete zamilované až po uši do jiného muže.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Během prvních šesti měsíců se rapidně rozroste vás okruh známých, navíc povedete bohatý společenský život, protože vás bude zajímat naprosto všechno. Svým způsobem vzroste vaše popularita mezi přáteli, což se vám bude hodit, protože váš horoskop nevylučuje stěhování.

Sice se bude jednat o přesun z jedné lokality města do jiné, ale hodit se vám bude každá pomocná ruka. Mnohé z vás si dokonce zvolí bydlení za městem v přírodě, a to přiměje ty z vás, které nemáte řidičské oprávnění, přihlásit se do autoškoly a následně koupit vůz.

Druhá polovina roku už tak bohatá na události nebude. Od září až do konce roku začnete upřednostňovat soukromí, klid, protože vaše tělesná schránka si vždy pravidelně řekne formou únavy o relaxaci, odpočinek.

Peníze:Ať se bude dít cokoli, snažte se nesahat na finanční rezervu, a pokud ji nemáte, vytvořte si tajný fond na horší časy. Ty nastanou v posledním čtvrtletí tohoto roku, a za vším bude vězet nemoc vás nebo někoho v rodině, v každém případě jeden kohoutek příjmů se zastaví, a na to byste měly být připravené!

Zdraví: Podrážet nohy by vám v následném roce mohl nevysvětlitelný strach, stres. Jakmile probdíte noc, okamžitě vyhledejte odbornou pomoc, protože nedostatek spánku by vám oslabil psychiku a imunitu organizmu, a když vše nebude hned řešit, mohlo by to skončit i nutností hospitalizace!

Láska:Pokud hledáte lásku, dočkáte se jí na konci léta. Pokud už vztah máte, přesvědčíte se, jak velkou oporu v partnerovi máte, a i když budete mít spoustu příležitostí k nevěře, ani vás nenapadne mu zahnout, protože si budete vědomé toho, že by vás zálet mohl připravit o bezpečný přístav!

Foto: Thinkstock

Váhy povedou společenský život. Potom se to ale zlomí a ony si začnou budovat domov a útočištěFoto: Thinkstock

Štíři (24.10.–22. 11.)

Sice vám v následných dvanácti měsících budou lidé občas vyčítat, že jste skoupé na slovo, ale vy se záměrně budete během diskusí vyhýbat tématům, které budou mít vztah k vaší práci, jak si vyděláváte peníze a čím trávíte volný čas. Nebudete důvěřovat příbuzným ani sourozencům, pouze někdo z loajálních přátel bude mít dokonalý přehled o všech vašich akcích a budete vás podporovat.

Vy se totiž rozhodnete studovat, zvyšovat si po večerech kvalifikaci. Intuice vám totiž napoví, že vám to otevře dveře k svým způsobem prestižní pracovní pozici nebo získání dominantního místa na internetovém trhu, dokonce se vyšplhat nahoru ve společenském žebříčku.

Je jasné, že nikomu nebudete dávat zadarmo návod, jak přijít k financím a co udělat, aby se před ním otevřeli dveře do VIP společnosti.

Peníze:Výdaje si kontrolujte na jaře a uprostřed léta. Sice před sebou máte rok, ve kterém vyděláte velmi slušnou sumičku, ale právě plná peněženka vás zaslepí. Budete mít pocit, že si můžete koupit všechno, jenže tím na sebe upozorníte kapesní zlodějíčky, a snadno by se mohlo stát, že si na zpáteční cestu z dovolené budete muset půjčit.

Zdraví: Problémem může být v následných 365 dnech váš krevní tlak. Kontrolujte se hlavně během jízdy autem, protože za volantem se pravidelně přestanete kontrolovat, a kromě výše napsaného vám hrozí i malá kolize během jízdy v okolí vašeho bydliště a třeba i při parkování před vašim domem!

Láska:Velmi snadno zaměníte vášeň za majetnické sklony, prostě si partnera budete přivlastňovat. Žijete-li v trvalém partnerství, vaše drahá polovička vás už zná, takže vás dokáže usměrnit, ale pokud vztah navážete, a nárokovat si budete veškerý partnerův volný čas, může to být příčinou rozchodu.

Střelci (23. 11.–21. 12.)

Výjimečný pro vás bude rok 2015 již tím, že ho strávíte se Saturnem ve svém znamení. Díky jeho vlivu se začnete chovat zodpovědněji, přestanete vtipkovat o vážných věcech, a co je důležité, už vás ani nenapadne přehazovat povinnosti na druhé, což se týká domácí sféry i zaměstnání.

Pečlivě si začnete hlídat termíny soukromých schůzek i pracovních jednání, a pořádně vám stoupne sebevědomí, protože chválu uslyšíte ze všech stran! V druhé polovině roku vás patrně zaskočí nabídka na lepší, vyšší pracovní pozice, ale z vedoucího postu obavy nemějte.

Vaše popularita a přátelské vazby se spolupracovníky tím vůbec neutrpí, bude to přesně naopak. Nikdo není dokonalý, a když něco v počátcích popletete, podrží vás celý kolektiv!

Peníze:O finance vás mohou v první polovině roku připravit spory. Ať už se to bude týkat dědictví, rozvodu či malé dopravní nehody, vše se snažte řešit s advokátem za zády, a když to bude nutné, klidně podejte žalobu u soudu, Ten si sice povleče, ale nakonec dostanete, co vám náleží.

Zdraví: Celý rok se snažte dodávat tělu vhodnou stravou vápník a minerály, protože v ohrožení budou vaše kosti, zuby, ale i stav nehtů, vlasů, pokožky. Víc než jiné roky je pro vás důležité nepodceňovat únavu, každou změnu na těle konzultovat s lékařem, jinak si zaděláte na problém, což může být artróza, stejně tak nevratné poškození zubů!

Láska: Jste-li nezadané, nejlepší období pro navázání vztahu vám Venuše společně se symbolem sexu planetou Mars vytvoří od 21. 2. až do 30. 3. Uvedené časové rozmezí by si měly zaznamenat do kalendáře i ty z vás, které dlouhodoběji nemohou otěhotnět, protože v těchto dnech nelze ani vyloučit zplození potomka!

Foto: Thinkstock

Střelcům se bude dařit v práci, i když je čeká jedna schůzka za druhouFoto: Thinkstock

Kozorozi (22. 12.–20. 1.)

Od prvního až do posledního dne tohoto roku si pravidelně připomínejte, že jste součástí pracovního týmu a že s kolegy prostě musíte komunikovat! Vaše mlčení totiž bude v lidech vyvolávat rozpaky, divnou atmosféru. Budou mít totiž pocit, že vás něčím naštvali, a to by postupně mezi vámi a spolupracovníky vytvořilo virtuální zeď.

Neměly byste se stranit ani přátel, společenského života, protože jakmile se poddáte vlivu Saturna ve vašem sektoru podvědomí, samota vám sice chvilku bude vyhovovat, ale to by bylo jenom dočasné.

Horní řádky vás prostě nabádají neizolovat se od okolního světa, protože tím byste se pouze připravily o přízeň lidí, které ve svém životě potřebujete, o tom, že by to neprospívalo vaší psychice nemluvě!

Peníze: Za všech okolností se snažte vyjít s tím, co vyděláte, nezadlužujte se! Problémy se splácením naznačuje Jupiter, který v druhé polovině roku bude mít vliv na vás sektor práva, a to by také mohlo znamenat, že když něco nesplatíte v termínu, věřitel se svých práv bude domáhat soudní cestou!

Zdraví: Potrápit vás mohou v následných dvanácti měsících bolesti hlavy. Nesnažte se problém řešit analgetiky, ale pečujte o krční páteř, nezanedbávejte pitný režim a choďte pravidelně cvičit, na masáže. Pokud budou problémy dlouhodobější, svěřte se do rukou lékařů, protože babské rady vám uleví jenom na chvilku!

Láska:Hledáte-li spřízněnou dušičku, životního partnera, doma neseďte ve dnech od 17. 3. do 11.4. Naopak pořádně vymstít by se vám mohlo navazování známosti během letní dovolené v cizině. Jednalo by se pouze o jednostrannou zamilovanost a ze zklamání byste se léčily ještě v prvních týdnech roku 2016!

Vodnáři (21. 1.–20. 2.)

Seznamovat se budete v tomto roce jakousi náhodou s lidmi, kteří vám budou něčím prospěšní. Například podnikatelky navážou přátelskou formou spolupráci, která jejich firmu pozvedne, dostane na oči veřejnosti.

V osobním životě se díky novým kontaktům dostanete do společnosti stejně smýšlejících lidí, mezi kterými si budete připadat jako ryba ve vodě. Jste-li umělecky talentované, patrně někdo z nových známých zařídí, aby se o vašem vrozeném nadání dozvěděla veřejnost.

Pouze během léta zaznamenáte útlum, ale z toho nedělejte tragédii, protože bude období dovolených, a i vám prospěje konečně se věnovat na plný úvazek rodině. Od prvních dnů podzimu budete opět v kurzu, a vaši nejbližší si vás až do konce roku moc neužijí!

Peníze:Prospěje vám nebát se rizika, investovat. Když vám někdo nabídne akcie, kupte je, protože během krátkého časového horizontu jejich cena stoupne, prostě vyděláte! Stejně tak se vám vyplatí vložit finance do podnikatelského projektu, který se bude vztahovat k umění.

Zdraví: Cítit se budete naprosto skvěle celý rok, ale má to jednu podmínku. V druhé polovině roku hýčkejte trávení. Nepravidelná strava a nedostatek relaxace by mohly být spouštěčem špatného zažívání, problémů se žlučníkem, a pokud prvotní příznaky podceníte, onemocnění přejde do chronické formy!

Láska:Jste-li nezadané, a do konce léta se zamilujete, vše následně bude mít velmi rychlý spád. Sice jste znamení, které si potrpí na svobodu, a nemáte problém s volnými vztahy, ale tentokrát pocítíte úlevu, když vám partner nabídne společné bydlení a ke konci roku sňatek.

Foto: Thinkstock

Vodnáři touží po rodině a v novém roce by se mohlo hodně věcí pohnout pozitivním směrem v jejich plánech na manželstvíFoto: Thinkstock

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Již počátkem roku budete připomínat dravou piraňu! Jupiter společně se Saturnem vám totiž připomene, že nic nedostanete zadarmo, a nenechají vás sedět s rukama v klíně.

Možná vám občas někdo řekne, že se z vás stávají kariéristky, workoholičky, ale toho si nevšímejte. Konečně přestanete řešit problémy cizích lidí, ale čas investujete do sebe, do své životní úrovně, a hlavně si mnohé z vás plní svůj sen. Nemáte-li zaměstnání, najdete si práci, která vám bude vyhovovat svou náplní a klidně jí pravidelně obětujete i svoje volno, protože vás bude bavit.

Ostatní si upevníte svou profesní pozici, nedá se vyloučit ani kariérní posun nahoru!

Peníze:Vaše stoprocentní nasazení se samozřejmě odrazí ve vašich financích. Mnohé z vás konečně začnou v klidu usínat, protože si vydělají tolik peněz, že postupně zaplatí dluhy, zbude jim dost na parádu a při tom všem si ještě pravidelně uloží nemalou částku na horší časy.

Zdraví: Rizikem pro vás bude v první polovině roku permanentní zaneprázdněnost. Když si nedopřejete pravidelně relaxaci, pojedete na plný plyn, budete připomínat auto, do kterého majitel zapomněl natankovat pohonné hmoty. Prostě se jednoho dne probudíte, a únavou nedokážete vstát z postele!

Láska:Pokud jste nezadané a toužíte po trvalém vztahu, vyčkávejte! Od konce léta vám do života budou vstupovat muži pevných morálních zásad, kterým nepůjde o flirt. Možná se leknete až příliš racionálního přístupu, ale to bude jenom zdání. Když pootevřete jenom trošku svoje srdíčko, dotyčný se v něm okamžitě zabydlí a už tam zůstane!

Tak co, jste připravené?

Reklama

Načítám