Hlavní obsah

VIP líčení: Jak se líčí hvězda Ulice Malvína Pachlová?

 

Reklama

Nejvíc diváků ji pravděpodobně zná jako servírku Šárku ze seriálu Ulice. Chcete vědět, jaká je její představitelka Malvína Pachlová ve skutečnosti a jak se líčí? Ve videu najdete návod na její oblíbený denní make-up a produkty, na které nedá dopustit.

Článek

Do čí kosmetické taštičky jsme nakoukli tentokrát? Pozvání do redakce přijala herečka Malvína Pachlová (28). Její nejvýraznější rolí je Šárka v seriálu Ulice, věnuje se ale i činohře a muzikálu. Jak se líčí na den, kdy se zrovna nechystá na prkna, která znamenají svět? Podívejte se na video.

Blázen do herectví i zpěvu

Malvína Pachlová pochází z Mělníku, bydlí v Praze a pendluje do Mladé Boleslavi, kde ji můžete zastihnout nejčastěji. V místním divadle totiž působí hned v několika inscenacích a vidět ji můžete třeba ve hře Kočka na rozpálené plechové střeše (premiéra v červnu 2019) nebo Teď mě zabij (premiéra únor 2018).

Kromě herectví studovala na Pražském konzervatoři ještě populární zpěv, a tak není divu, že je i hvězdou muzikálů Mýdlový princ (Divadlo Broadway, premiéra v březnu 2015) a Šumaři na střeše ( Městské divadlo Mladá Boleslav, premiéra v listopadu 2019).

Přes to všechno zůstává zatím její nejznámější rolí rozhodně postava servírky Šárky v nekonečném seriálu Ulice, kam naskočila už před osmi lety. „Miluju ten štáb, máme tak skvělou partu lidí, které ráda potkávám, v tomhle směru mě to neomrzelo,“ říká Malvína. „Navíc, máme tam co hrát, nejsou to zbytečné dialogy. A jako bonus je vám s těmi lidmi dobře.“

V kariéře má tedy velký záběr – od seriálu přes muzikál až po činohru. „Jsem šťastná, že nejsem jen v jednom oboru. Pak bych si na to zvykla a bylo by mi líto, že nedělám i něco jiného,“ dodává herečka.

Aromaterapie a nacpaná fajfka

Dny plné natáčení a zkoušek pak vyvažuje relaxace v podobě aromaterapie a manuální práce. „Ujíždím na esenciálních olejích a aromaterapii celkově,“ přiznává Malvína Pachlová. Oleje nepoužívá jen na pleť, ale i pro léčebné účinky: „Třeba když mě bolí hlava, místo abych si brala prášek, namažu si olej.“ Na bolest hlavy jí skvěle zabírá jablečník a máta, ale podle herečky si každý musí vyzkoušet, co mu bude fungovat.

„Veškerá manuální práce, jako je šití, kreslení a vaření, to je moje hlavní relaxace. Potřebuju něco vyrábět, to mě naplňuje,“ sčítá herečka svoje koníčky, mezi které patří i dýmka. „Není to denní záležitost, protože na to člověk potřebuje čas, a mě z principu nebaví si říct ‚teď si musím jít hned zakouřit‘. Chci na to mít čas, vychutnat si ten rituál, nacpat si fajfku a udělat si hezký večer,“ dodává Malvína Pachlová.

Zajímají vás další kosmetické tipy? Naučte se upravovat obočí podle posledních trendů!

Reklama

Související témata:
Malvína Pachlová

Načítám