Hlavní obsah

Vyhlašuje se soutěž o nejlepší partnerku! Jak vyhrát?

Foto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Foto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Reklama

Muži jsou prý z Marsu a ženy z Venuše. Ano, jsme naprosto rozdílní. A to je pro vztah skvělé, doplňujeme se. Zároveň je to kámen úrazu, protože pořád zkoumáme, jak partnera udělat šťastným. Žena přesně ví, co udělá šťastnou ji, ale na muže hodinové hovory o lásce evidentně nezabírají... Co s tím?

Článek

Anketa o dokonalého partnera či partnerku? Jistě namítnete, že pro každého je dokonalost v něčem jiném. Ale! Tak jako se ženy shodnou s kamarádkami na pár vlastnostech, které by pan Dokonalý měl mít, dokázala by pánská skupinka po kratší diskuzi dát dohromady vlastnosti ženy, která by mohla být označena za perfektní. A my je známe!

1. Říká, co si opravdu myslí

„Popřejeme si dobrou noc, já usnu a ona je ráno naštvaná, že si chtěla povídat a já do toho chrápal. Ty vole, jsme si řekli dobrou, chápeš to, kámo? Já ne!“ Není pro muže nic víc matoucí než žena, která něco jiného říká a něco jiného si myslí. Muži těmto hrám nerozumějí a moc je to nebaví. Považuje vás za chytrou a emancipovanou ženskou, tak s ním jednejte na rovinu jako on s vámi.

Jste naštvané? Řekněte to a hned – včetně důvodů. Chcete, aby na hokej nechodil? Tak si nechte významné mlčení a buďte upřímné.

2. Nebolí ji hlava příliš často

Sex do vztahu patří a velmi. Pokud ženu bolí hlava nebo má jinou „výmluvu“, proč to právě dnes nepůjde, až moc často, muž začne být frustrovaný. Nikomu není příjemné, když je zájem o postelové hrátky vyvíjen stále jen z jeho strany. Ano, muži rádi ženy dobudou a ženy chtějí být sváděny. Ale odmítaný muž není spokojený muž.

Nenechávejte to jen na něm, pošlete mu sem tam peprnější zprávu, dejte najevo zájem a budou se dít věci.

Foto: Realstock, Shutterstock.com

Nebolela tě hlava i včera a celý minulý týden, miláčku?Foto: Realstock, Shutterstock.com

3. Pečuje o sebe, chce se mi líbit

Kdyby muži tvrdili, že jim u partnerky nejde o vzhled, pak by lhali. A většina přiznává, že jsou rádi, když to jejich ženě sluší. Ano, určitě se do vás zamilovali, protože děláte nejlepší roštěnky na světě a skvěle hrajete ping-pong, ale to, že jste krásná blondýnka, asi také hrálo trochu roli. Není nic smutnějšího, než když o sebe postupně žena přestane dbát. Má své jisté a není třeba se snažit partnera okouzlit?

Nedělejte to. Ukažte svému drahému, že on je ten, kterému se chcete líbit, pro koho chcete být krásné.

4. Nežárlí na fotbal a nezakazuje mi ryby

Muži a jejich koníčky. Oblast, do které není radno moc rýpat a o které se moc nediskutuje. Pokud netráví partner pět večerů v týdnu na golfu nebo v sedle kola, jeho záliby mu nechte. Je to vášnivý rybář? Jen ať si v sobotu vstává ve čtyři ráno, ale ať přinese kapříka na oběd. Má dvakrát týdně fotbal (tedy hodinu fotbal a tři hodiny na pivu)? Tak si vyrazte zaběhat, s kamarádkami na drink nebo si bez jeho chytrých řečí užijte oblíbený seriál.

Ano, využijte tento čas pro sebe. Možná vás to překvapí, ale muži velmi oceňují, když má jejich žena své záliby, je aktivní a do něčeho nadšená.

Foto: Elnur, Shutterstock.com

No nic, jdu svolat holky. On ty Čechy vyfandil zas o kolo dál!Foto: Elnur, Shutterstock.com

5. Nechce mě měnit a zbytečně neprudí

Známý vtip říká, že žena si vezme muže a doufá, že se časem změní. Marně. Muž si vezme ženu a doufá, že se časem nezmění. Také marně. Pojďme si říct, že někoho měnit není fér. Můžete si stokrát říkat, že to s ním myslíte dobře, ale fér to není. Nepruďte kvůli blbostem typu ručník na podlaze a sledování fotbalu během večeře. Prostě to dělá a patří to k němu. Má jistě spoustu vlastností a předností, které způsobily, jak moc ho milujete.

A třeba vyšší míra vaší tolerance způsobí, že ubydou řeči ohledně váhy vašeho zavazadla na prodloužený víkend a dlouhých vlasů v odtoku sprchy. To zas patří k vám.

6. Vychází s mojí mámou a kamarády

Partnerova maminka je velké téma a rozhodně je lepší mít ji na své straně. Muži jsou neradi stavěni do pozice, kdy si musejí vybrat. A vybírat si mezi ženou, která jim dala život, a ženou, s níž chtějí zbytek života strávit, je pro ně maximálně nepříjemná situace. Nestavte je do ní. (A stejně: mnohem horší než tchyně je partnerova sestra.)

A kamarádi? Divíte se, jak s takovými paky může chtít trávit večer a někdy i víkend? Vy jste možná životní partnerka, ale Pepa a Dejv jsou kámoši od první třídy. Nechce s nimi mít společný účet a tři děti, ale hodně pro něj znamenají.

A upřímně? Nedala by se i na vašich kámoškách nějaká ta chybka najít? Poznáte nejhorší kamarádky, kterým byste se měly vyhnout?

Reklama

Načítám