Hlavní obsah

Výhody atypického povlečení

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Je libo povlečení pro dlouhány, páry nebo milovníky neobvyklých designů? Na RodinneBaleni.cz si vybere opravdu každý! Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Máte doma dlouhána nebo rádi spíte se svým miláčkem pod jednou peřinou? Pak si přečtěte tento článek.

Článek

Ne každý se spokojí s průměrem a nejinak je to i v oblasti ložního prádla. Standardní rozměry nebo klasické vzory nemusejí vyhovovat každému, a tak je nasnadě se poohlédnout po atypickém povlečení. Že jste o něm ještě neslyšeli? Nevadí! V následujících řádcích se dozvíte vše potřebné.

Fenomén jménem 3D povlečení

Pokud jste příznivci neobvyklých designů, pak se zaměřte na 3D povlečení. Jedná se o poměrně nový druh lůžkovin s trojrozměrnými vzory, které opticky vystupují do prostoru. K výrobě tohoto druhu ložního prádla se používají odlišné technologie než u jeho běžných ekvivalentů. Tiskne se zcela bez šablon a barvy stříkají přímo na látku podle předem určené předlohy. 3D vzory si oblíbili především teenageři, ale i dospělí se specifickými požadavky na design. A tak si můžete pořídit povlečení s nádhernými velkoprostorovými vzory velkoměst, přírody, zvířat, ale třeba i oblíbených celebrit nebo sportovních mužstev.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení KopretinaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Prodloužené povlečení nejen pro dlouhány

Standardní délka přikrývky nemusí vyhovovat všem a zejména pro vysoké lidi je její délka nedostačující. Také nebude vhodná pro věčné zimomřivce, kteří se potřebují do deky zachumlat. Z tohoto důvodu obchody nabízejí prodloužené povlečení, které je určeno na přikrývku o velikosti 140 × 220 cm.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské bavlněné povlečení Hedvika – šedo-fialováFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Romantické francouzské povlečení

Spíte rádi v těsné blízkosti své drahé polovičky? Pokud je vaše odpověď kladná, pořiďte si velkou přikrývku pro dva a k ní tzv. francouzské povlečení a peřiny. Jedná se o set povlaku na dva polštáře a jedné velké přikrývky o velikosti 200 × 220 cm. I v tomto případě se můžete těšit na nepřeberné množství designů a široký výběr materiálů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské bavlněné povlečení Tara duo exclusive – červená Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Tip na úspěšný nákup

Lůžkoviny je vždy dobré vybírat pečlivě, aby maximálně splňovalo vaše požadavky. V první řadě se rozhodněte, jaký materiál povlečení vám bude vyhovovat, a až poté se soustřeďte na design. Naštěstí je dnes možné pohodlně nakupovat na internetu z pohodlí domova. Specializovaný obchod RodinneBaleni.cz vám nabídne všechny zmiňované druhy povlečení za příjemné ceny.

Ať se nákup vydaří!

Reklama

Načítám