Hlavní obsah

Výstavní nohy! Dokonalá pedikúra je do sandálků nutná

Pedikúra

 

Reklama

Než se rozhodnete přezout z tenisek a mokasín do letních sandálků nebo pantoflí, dopřejte svým chodidlům i nehtům náležitou péči. Pedikúra rozhodně není jen odstraňování ztvrdlé kůže, dokáže mnohem víc: promění vám nožky k nepoznání.

Článek

Letní teploty se nikdy dopředu neptají, zda můžou přijít, a tak se pravidelně stává, že vás ze dne na den přinutí zout oblíbenou uzavřenou obuv a vklouznout do otevřených sandálků. A právě v tento okamžik byste už měly být připravené a mít dokonalou pedikúru.

Chcete vidět, jak vypadá moderní profesionální péče o chodila a nehty? Mrkněte se na naše video. Uvidíte nejen celou proceduru, od úvodní změkčující lázně po finální lakování nehtů, ale navíc se dozvíte, jaké speciální „udělátko“ vám uzdraví či narovná zarůstající a křivé nehty. Napevno vám ho nasadí pedikérka a podle stavu nehtu ho sundá za měsíc nebo také za rok.

Nechte se odbornými radami inspirovat a dopřejte si podobný rituál i v domácím prostředí. Držte se našeho postupu, a jestli se chcete profesionální kvalitě co nejvíce přiblížit, pořiďte si speciální kosmetiku určenou přímo pro nohy: k dostání je jak enzymatický peeling (způsob aplikace uvidíte ve videu), tak i rozmanité masky a zábaly. Když navíc čas od času doplníte pravidelnou domácí péči návštěvou pedikérského salonu, budou vaše nožky v sandálcích naprosto bezchybné. Přejeme ladný a především lehký krok!

Děkujeme za spolupráci a poskytnuté prostory pro natáčení Beauty studiu Millene, Kartouzská 200/4, Praha 5, www.millene.cz.

Už jste vyzkoušely letní líčení k vodě, které opravdu vydrží? Otestovali jsme za vás. Nebo si nestíháte umýt vlasy? Naučte se dva rychlé účesy podle našeho videa a nikdo nic nepozná.

Reklama

Načítám