Hlavní obsah

Z ulice rovnou na módní molo! Chcete být modelka? Tenhle týden startují castingy

Foto: archiv Czechoslovak models

Foto: archiv Czechoslovak models

Reklama

Kolikrát jste už slyšela, že máte postavu jako modelka a že byste měla zkusit štěstí a dobýt velký svět modelingu? Jestli to není jen med namazaný kolem vašich roztomilých rtíků a pokud máte kuráž i dostatek zdravého sebevědomí, přijďte na casting agentury Czechoslovak Models.

Článek

Už jste někdy přemýšlela, že byste zkusila štěstí a vydala se na dráhu modelky? Máte jedinečnou příležitost! Právě teď, konkrétně už 15. září, startuje castingová roadshow Czechoslovak TopModel. Cílem projektu je dát šanci každému, kdo projeví o práci v modelingu zájem, a dostat ho tam, kam by sám hledal cestu mnohem obtížněji – tedy nejen na tuzemská módní mola, ale i na ta světová.

Důležité je splnit hlavní kritéria, kterými jsou věk mezi 13 a 19 lety, výška nejméně 174 centimetrů a trvalý pobyt v České či Slovenské republice.

Foto: archiv Czechoslovak models

Na castingu vás prověří odborná porotaFoto: archiv Czechoslovak models

Jak na to? Stačí jen přijít

Jestli tyto podmínky splňujete, pak už stačí jen přijít na jeden z deseti castingů, které probíhají po celé České republice. Není nutné se předem nikde registrovat, jen si zjistěte termín castingu ve městě, kam to máte nejblíž. Šanci dostanou i Slovenky, akce se bude konat také v Bratislavě. Buďte pozorné, první kolo je už v pátek 15. září!

Celá roadshow startuje v Českých Budějovicích v IGY Centru, kde pro vás budou od tří hodin dveře otevřené. A jestli máte kamaráda, co by stál za to jako model, klidně ho vezměte s sebou. U mládenců je limitem pouze spodní věková hranice: musí mu být minimálně 15 let. Chlapci ale nesoutěží, ti jen mohou využít příležitosti, že prestižní modelingová agentura zavítala do jejich kraje.

Casting je zadarmo, ba dokonce všichni účastníci získají pěkné dárečky, které pro ně nachystali partneři Revlon, Naturalium a Cosmopolitan.

Finálový galavečer

Nejúspěšnější účastnice regionálních castingů čeká 21. října v Praze semifinálové kolo. Tam se sejde několik desítek nejzajímavějších tváří a budou vybrány finalistky, které se představí 30. listopadu na finálovém galavečeru v pražském Art Restaurantu Mánes. Této akci s módními přehlídkami za účasti předních českých návrhářů a ve spolupráci se značkou De’Longhi bude předcházet přípravný kurz, v rámci něhož finalistky absolvují výuku chůze a nácvik choreografie pro svůj první velký modelingový večer. Všechny účastnice finále budou následně exkluzivně zastoupeny agenturou Czechoslovak Models, vítězka se představí na mole jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Foto: archiv Czechoslovak models

Účastnicím castingů jsou také brány míryFoto: archiv Czechoslovak models

Kdy bude casting ve vašem městě

  • 15. 9. ČESKÉ BUDĚJOVICE - IGY Centrum · 15 hodin
  • 20. 9. BRATISLAVA - Central · 14 hodin
  • 22. 9. HRADEC KRÁLOVÉ - Aupark · 15 hodin
  • 26. 9. KARLOVY VARY - OC Fontána · 15 hodin
  • 5. 10. ÚSTÍ NAD LABEM - Forum · 15 hodin
  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin

Více se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

Staňte se Tváří Proženy.cz 2017

Chtěla byste si také vyzkoušet, jaké je to být modelkou, ale nesplňujete parametry podobných soutěží? Chystáme naši vlastní soutěž – Tvář Proženy.cz 2017. Bude určena všem ženám, kterým je více než 20 let, jsou fotogenické, baví je móda, chtějí něco zažít a podívat se do zákulisí módního světa. Brzy vyhlásíme, kam můžete posílat svoje fotografie, takže máte ještě čas vybrat tu nejhezčí. Podmínky jsou jasné: věk 20+, trvalý pobyt v ČR, měla byste mít hezkou pleť, zdravé vlasy a souměrnou postavu. Vítězka si vyzkouší, jaká je práce opravdové modelky, a čekají na ni i další milá překvapení.

Chcete být modelkou? Pojďte to vyzkoušet. Můžete jenom získat!

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz a agentury Czechoslovak Models -

Reklama

Související témata:

Načítám