Hlavní obsah

Jaký má recept na rodinné štěstí herečka Kristýna Janáčková?

 

Reklama

Ve čtvrtém dílu Začalo to pusou se Marta potkala s herečkou Kristýnou Janáčkovou. Povídaly si na neobvyklém místě – v Kristýnině oblíbeném salonu krásy, kam si chodí pravidelně „dělat dobře“. Péči o sebe Kristýna rozhodně nepodceňuje ani po duševní stránce. V rozhovoru se dozvíte její recept na to, jak být spokojenou ženou i mámou a mít šťastnou rodinu.

Článek

Kristýna se do povědomí dostala především svou rolí v seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Postava její jmenovkyně Kristýny Tiché způsobila nejednu vlnku i větší zvrat v ději oblíbeného seriálu. Objevila se i v Cestách domů, sitcomu Helena nebo dalším seriálu, Přístav. Má na kontě i jednu televizní princeznu. Sen každé holčičky se jí splnil v pohádce Království potoků. Cizí jí nejsou ani divadelní prkna. Aktuálně se můžete na Kristýnu zajít podívat do Studia DVA nebo do Divadla Palace.

Ovšem náročnou práci je potřeba vyvažovat. V případě této křehké brunetky je až s podivem, do jak náročných aktivit se s chutí pouští. Má za sebou poutní cestu do Santiaga de Compostela, letos s krosnou na zádech objevovala krásy Bosny a Hercegoviny a chystá se i na první cestu se svým synem. Ten aktivní mámu v cestách podporuje a rozhodně nesmutní, když si vyrazí odpočinout od svých povinností.

Máte jiný recept na to, jak vytvořit šťastnou rodinu?

Reklama

Načítám