Hlavní obsah

Zatočte s vánočními kily! Jde to překvapivě snadno a zdravě

Foto: Costa Dorada

Hubnutí jde překvapivě snadnoFoto: Costa Dorada

Reklama

Cítíte po svátcích nějaké to kilo navíc? Existuje jednoduchý a zdravý způsob, jak se jich zbavit.

Článek

Vánoce jsou svátky pohody, radosti a také jídla. Nejdůležitější je si tento čas užít s těmi nejbližšími. Je proto více než v pořádku přestat si přes svátky hlídat stravování. Přesto se začátkem ledna nemusíte cítit tak úplně ve své kůži. Jak se pak zdravě zbavit přebytečných kil? Odpověď je jednoduchá – se zelenou BIO kávou.

Foto: Costa Dorada

Costa Dorada - směs pražené a zelené kávyFoto: Costa Dorada

Nejčastější novoroční předsevzetí? Pravděpodobně „Chci zhubnout a žít zdravě“. Změna životního stylu není jednoduchá, ale je důležité vytrvat a najít balanc. Velmi účinným a ověřeným pomocníkem je zelená BIO káva z rodinné pražírny Costa Dorada. Ta vám jako jediná v České republice nabízí unikátní produkt. Jedná se o směs z 50 % speciálně namleté zelené BIO kávy Arabica a z 50 % pražené BIO kávy Arabica. Lahodný degustační zážitek zaručen.

Foto: Costa Dorada

Krása na pitíFoto: Costa Dorada

Strašák pro tuky

Zelená BIO káva nabízí řadu blahodárných účinků antioxidantů, jako je například redukce nadváhy. Obsahuje totiž kyselinu chlorogénovou, která napomáhá spalovat tuky třikrát rychleji. Zároveň zabraňuje tvorbě podkožního tuku a zpomaluje stárnutí buněk. Obrátit se na ni můžete při migréně nebo s regulací hladiny cukru v krvi. Zelená BIO káva je také bohatá na nezaměnitelné tuky a kyselinu linolovou. Dále obsahuje mastné kyseliny, stearin, tokoferoly a vosk. Především něžné pohlaví pak ocení tonizující účinek zelené BIO kávy.

Foto: Costa Dorada

Zelená BIO káva z rodinné pražíryFoto: Costa Dorada

Ve zdravém těle zdravý duch

Ti z vás, kteří se snaží o snížení hmotnosti nebo vyrýsování svalů, právě našli toho nejlepšího přítele. Zelená BIO káva potlačuje chuť k jídlu, normalizuje trávení, a navíc podporuje odvádění toxinů. Hledáte vzpruhu, když máte špatný den? Zelená BIO káva dokáže zlepšit náladu i posílit koncentraci. Spektrum pozitivních účinků zelené BIO kávy na vaše tělo nekončí. Zelená BIO káva normalizuje cévní tlak, podporuje paměť a detoxikaci organismu. Příznivě působí na srdce i játra.

Foto: Costa Dorada

Zatočte s kily - zdravěFoto: Costa Dorada

Proč zrovna zelená káva?

Zelená káva představuje nepražená kávová zrna, která jsou na rozdíl od klasických kávových zrn bohatší na antioxidanty a další přírodní látky. Neprošla totiž procesem pražení. Doušek kvalitní zelené směsi je ideálním doplňkem pro zastánce zdravého životního stylu a ty, kteří chtějí zhubnout. Delikátní kombinace výtažků zelených rostlin snižuje chuť na sladké, brání usazování tuků a napomáhá v boji proti únavě a celulitidě. Zatočte s kilyzdravě!

Reklama

Načítám