Hlavní obsah

Zbavte se chloupků jednou provždy. Bez bolesti!

Reklama

Už vás nebaví dennodenní holení nohou či podpaží nebo bolestivé vytrhávání chloupků pomocí nejrůznějších strojků? Tak zkuste zázračné ošetření přístrojem IPL Anthélia, které nabízí Beauty studio Millene. Tam vás chloupků zbaví bezbolestně a jednou provždy!

Článek

Přístroj IPL Anthélia je špičkové zařízení francouzské společnosti Eurofeedback, které pracuje s pomocí intenzivního pulzního světla, jehož možnosti využití v kosmetologii jsou skutečně široké. Umí například kdekoli na těle i obličeji trvale odstranit chloupky, pigmentové skvrny či rozšířené cévky, ale také omlazuje pleť a zjemňuje drobné vrásky.

V čem je IPL Anthélia jiný

Přístrojů na fotoepilaci existuje celá řada, Přístoj IPL Anthélia je lékařská varianta špičkového zařízení francouzské společnosti Eurofeedback, která patří k renomovaným výrobcům ve světě (patnáct světových patentů) a je světovou jedničkou v oblasti depilace.

Jeho zásadní výhodou je fakt, že dokáže se stoprocentní účinností odstranit všechny typy chloupků. Klasickou fotoepilací totiž není možné odstranit zcela nepigmentované, bílé chloupky. Pro IPL Anthélia ale toto omezení neplatí, takže klienti se nemusí bát zklamání, skutečně se dočkají trvalého a stoprocentního odstranění nežádoucích chloupků!

Pro koho je IPL Anthélia určen

Ošetření přístrojem IPL Anthélia nabízí Beauty studio Millene, které najdete v ulici Na Švihance 3 v pražských Vinohradech. Špičkově vyškolený personál se postará v podstatě o každého, přístroj je totiž vhodný pro ženy i muže, a to bez rozdílu věku. Pacient musí pouze splňovat následující kritéria:

  • Dva týdny před ošetřením se nesmí vystavit slunci ani soláriu
  • Nelze ošetřit těhotné ženy, diabetiky, epileptiky a lidi trpící hemofilií
  • Pacient nesmí mít kardiostimulátor
  • Klient nesmí užívat antikoagulační léky nebo aspirin ve vysokých dávkách

V Beauty studiu Millene se budete mít jako v bavlnce

Jak to funguje

Přístroj IPL Anthélia toho umí vážně hodně, ale nejčastěji ho klienti vyhledávají za účelem fotoepilace neboli trvalého odstranění chloupků. Přístroj totiž využívá metodu „nové generace“, díky níž zvládne bezbolestně a se stoprocentní úspěšností odstranit tmavé, a dokonce i světlé a šedivé chloupky.

Funguje to tak, že intenzivní pulzní světlo je absorbováno tmavým pigmentem melaninem (v případě tmavého ochlupení) nebo krevním barvivem hemoglobinem (v případě světlých a šedivých chloupků) v dříku a světelná energie se při tom přeměňuje na teplo. Vlasová pochva se rozehřeje asi na 80 stupňů Celsia, buňky v ní jsou tepelně zničeny a nakonec vypuzeny z těla. Naproti tomu pigmentová pleť zůstává nedotčena.

IPL Anthélie dokáže ošetřit i rozšířené cévky na obličeji

Při jednom ošetření nemohou být odstraněny všechny chloupky, a to z důvodu růstu chloupků v cyklech. Určitá část se jich se nachází ve fázi klidové (telogenní), další část ve fázi růstové (anagenní) a zbylé chloupky ve fázi výpadku (katagenní). Při fotoepilaci lze odstranit pouze chloupky ve fázi anagenní (tedy asi 30–40% chloupků). Z tohoto důvodu je zapotřebí ošetření opakovat vícekrát.

Chloupky na ošetřeném místě vypadají až po několika dnech, když už zničený prostor vlasových pochev, které se nacházejí asi 1 až 5 milimetrů pod kůží, nenabízí oporu. Na ošetřeném místě nicméně dorůstají další, které se nacházejí nejprve v telogenní klidové fázi (třetí fázi růstového cyklu chlupu těsně před vypadnutím), a teprve poté postupně přecházejí do anagenní růstové fáze.

Mezi jednotlivými sezeními by měla být pauza. Pokud se chloupky odstraňují v obličeji, stačí čtyři týdny klidu, u ostatních částí těla je potřeba počkat šest až dvanáct týdnů.

Mezi nejčastěji epilované oblasti patří horní ret, brada, tváře, podpaždí, ruce, třísla a nohy.

Více na www.millene.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám