Hlavní obsah

Zdenka (34) zhubla 17 kilo! Bez diet a hladovek

 

Reklama

Sympatická Zdenka (34) měla vždy nějaké to kilo navíc – a také dost holdovala sladkému a nesportovala. To se změnilo před dvěma lety, když se rozhodla žít zdravěji. Sama, bez poradců, trenérů a předepsaných jídelníčků dokázala postupem času zhubnout celých 17 kilogramů.

Článek

Když Zdenka otěhotněla, měla již určitou nadváhu a její hmotnost dále rostla. Poporodní kila pak šla jen těžko dolů. Rozhodla se s tím něco udělat jednou provždy a začala pravidelně běhat. Omezila sladké jídlo a pití a hodnoty na váze začaly klesat.

Přestože mladá maminka neplánovala žádný konkrétní úbytek hmotnosti, věděla, že se chce ve svém těle cítit líp. A to se jí podařilo. Když se před dvěma lety rozhodla věnovat zdravějšímu stravování, ani by ji nenapadlo, že shodí bezmála 20 kilo.

Není to však jen otázka stravování – Zdenka začala také pravidelně sportovat. Běháním si čistí hlavu a jógou zpevňuje tělo. Zdravou cestou tak dokázala zhubnout úctyhodných 17 kilogramů, a to bez jakýchkoli hladovek a diet. Tato sympatická blondýnka dokazuje, že pevná vůle se vyplácí. Posuďte sami, jak báječně dnes Zdenka vypadá!

Reklama

Načítám