Hlavní obsah

Zhubněte v karanténě!

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o., Stock Photo Secrets

I v karanténě či lockdownu můžete o své tělo pečovat jako v salonuFoto: Deadia Cosmetics s.r.o., Stock Photo Secrets

O tom, že je současná situace náročná, se netřeba dohadovat. Jsou dva způsoby, jak se k domácí karanténě postavit. Buď můžete čas v domácí izolaci trávit na gauči u televize, nebo to uchopíte jako příležitost na sobě zapracovat. Pokud se vám zamlouvá spíš druhá možnost, poradíme vám, jak na to.

Článek

V lockdownu je umění nepřibrat. Velký příjem kalorií a menší výdej energie způsobuje zvětšení tukových buněk a zejména na zadečku i stehnech se objevuje celulitida. Ačkoli jsou fitka a kosmetické salony zavřené, je celá řada možností, jak s tím bojovat.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Nabízíme hubnoucí kúru na míru. Máme celou škálu výrobků jejichž kombinací dosahujeme výborných výsledkůFoto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Dnes už jsou totiž profesionální kosmetické výrobky běžně dostupné přes internet. „Naše firma pracuje na principu individuálního poradenství, tudíž se nemůže stát, že by si někdo objednal něco, co by pro něj nebylo vhodné,“ přiznala Michaela Jílek, majitelka kosmetické společnosti Deadia Cosmetics, která se zaměřuje zejména na hubnoucí kúry na míru. „Ženy se nám svěřují se svými problémy a my se jim na základě toho snažíme poskládat co nejefektivnější balíček na míru,“ dodává a upozorňuje, že všechny výrobky jsou cenově dostupné.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Michaela Jílek, zakladatelka společnosti Deadia CosmeticsFoto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Řasy pomáhají

Vynikajícím pomocníkem v boji proti civilizačním chorobám, jako je obezita, vysoký krevní tlak, celulitida nebo alergie, jsou mořské řasy. Zpomalují stárnutí buněk, stimulují látkovou výměnu, posilují imunitu, podporují krevní oběh a mají protizánětlivé a zeštíhlující účinky. Jejich benefity již před třiceti lety začala využívat italská značka kosmetiky Guam a dodnes se věnuje jejich výzkumu.

Na základě něj vyvinula bahenní zábaly, bahenní gely a krémy, peelingy, tělová másla, pleťovou kosmetiku a přípravky na vlasy. „Máme výborné zkušenosti s kombinací více produktů, které pomáhají ženám ztratit po obvodu až šest centimetrů a zbavit je celulitidy,“ říká Jílek s dovětkem, že pro dosažení maximálních výsledků je ideální se předem poradit.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o., Stock Photo Secrets

Aplikace bahenních zábalů z mořských řas je velmi jednoduchá a příjemnáFoto: Deadia Cosmetics s.r.o., Stock Photo Secrets

„Nabízíme celou škálu výrobků určených na specifické problémy. Máme zábaly na různé stupně celulitidy, přičemž nejlépe fungují, když se ještě podpoří bahenním krémem nebo gelem,“ vypočítává. „Výsledky jsou vidět už za měsíc, ale pokud je někdo náročný a chce opravdu velkou změnu, samozřejmě může v kúře pokračovat i déle.“

Všechny, kdo v karanténně cvičí, rovněž může nadchnout funkční oblečení. Aktuálním hitem jsou push-up a sportovní legíny s mikrokapslemi s mořskými řasami a minerály, které podporují úbytek obvodu. Některé typy zároveň masírují a odvodňují.

Reklama

Načítám