Hlavní obsah

Zlí sexy hoši: Z kterých slavných grázlů jdeme do kolen?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Které ženě alespoň jednou za život neimponoval nějaký grázl, ať zvedne ruku. K mužům, kteří jsou špatní a nespadají do kolonek „ideální partner“, nás to většinou z nevysvětlitelného důvodu táhne. Kdyby tito slavní gauneři jen mrkli, asi by se nám podlomila kolena.

Článek

Jsou úspěšní, je radost se na ně podívat, ale doma byste je mít nechtěly. Koho? Tyto slavné muže! Ačkoliv na červeném koberci oslňují jedním úsměvem za druhým, ve skutečnosti jsou to pěkní prevíti, kterým není nic svaté. Ale co už, že? Nikdo nemůže být dokonalý. Kdo jsou největší fešáci Hollywoodu a zároveň grázlové?

Robert Downey Jr. (53)

Herec Robert Downey Jr. má tu (ne)výhodu, že mu průšvihy koukají z očí. Jeho největším problémem jsou závislosti. Nejednou byl v léčebně, kvůli výtržnostem spojeným s drogami dokonce skončil i za mřížemi. Závislosti mu také ničily vztahy. Ještě v osmdesátých letech chodil s herečkou Sarah Jessicou Parker (53), ta se s ním ale po sedmi letech rozešla, právě kvůli drogám. V roce 1992 si vzal za ženu herečku Deborah Falconer (52). Rodinný život ho ale nezklidnil a i ona od něj v roce 2001 odešla. Do třetice všeho dobrého ale v roce 2003 potkal producentku Susan Levin (44), kvůli níž se závislostí údajně skutečně zbavil. Pravidelné pobyty ve vězení vyměnil za teplo domova, lekce jógy a kung-fu.

Foto: Profimedia.cz

Robert Downey Jr. prý nyní seká latinu Foto: Profimedia.cz

Johnny Depp (55)

Tento temný herec byl velice oblíbeným umělcem režiséra Tima Burtona (59). Kdykoliv potřeboval do své role někoho s netradičním vzezřením, sáhl po něm jako po jistotě. Ani ve skutečnosti to ale není úplně veselá kopa. Po rozchodu se zpěvačkou Vanessou Paradise (45), se kterou má dvě děti, si vzal za ženu Amber Heard (32), ale manželství dlouho nevydrželo. Ačkoliv spolu randili čtyři roky před svatbou, o rozvod požádali už po patnácti měsících od sňatku. Důvodem bylo psychické i fyzické násilí, kterého se herec na své ženě údajně dopouštěl. Podle lidí z Deppova blízkého okolí mu výbušnost rozhodně není cizí. Herec naopak tvrdí, že si to herečka vymyslela, aby si prodloužila svých pět minut slávy.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá manželka Johnnyho Deppa jej obvinila z domácího násilí, on tvrdí, že si to vymyslelaFoto: Profimedia.cz

Colin Farrell (42)

Irové jsou přitažliví sami o sobě. Jako kdyby jim do mateřského mléka přimíchávali špetku sex-appealu. Colin Farrell je toho zářným příkladem. Věrnost mu nic neříká a tak většině žen, které s ním chodily, nakonec zůstaly jen oči pro pláč. A že mezi nimi byly i takové jako třeba Angelina Jolie (43) nebo Demi Moore (55)! Promiskuita ale není jeho jedinou špatností. I Colin Farrell měl problémy se závislostmi, jak s těmi alkoholovými, tak drogovými. I on teď ale prý seká dobrotu. Dal se na jógu a věnuje se svým dvěma synům. Staršího Jamese Padriage (15) má s modelkou Kim Bordenave, matkou mladšího Henryho Tadeusze (9) je pak herečka Alicja Bachleda-Curus (35). Nedávno se ale objevila informace, že má slavný herec opět potíže s alkoholem a léčí se.

Foto: Profimedia.cz

Zdá se, že Colin Farrell do pití zase spadl Foto: Profimedia.cz

Sean Penn (57)

Sean Penn patří do kategorie mužů, kteří jsou tak oškliví, až jsou vlastně pěkní. Na první pohled to rozhodně není žádný hezoun, ale zamotat hlavu ženě dokáže dokonale. Na gaunera i vypadá. V osmdesátých letech byla jeho manželkou zpěvačka Madonna (59) a šlo o pořádně divoký vztah. Nejednou byla k nim domů volána policejní hlídka, docházelo prý k domácímu násilí. Další kráskou, která mu padla do spárů, byla i Charlize Theron (42), se kterou byl dokonce zasnouben. Herečka jej nakonec opustila a později vyplulo na povrch, že ani v tomto vztahu to nebyla procházka růžovou zahradou.

Foto: Profimedia.cz

Sean Penn měl velice bouřlivý vztah s Madonnou a později i Charlize Theron Foto: Profimedia.cz

Jude Law (45)

Všechny dámy v Hollywoodu by si na něj měly dávat dobrého majzla, protože věrnost mu nic neříká. Jeho první ženou byla Sadie Frost (53), se kterou má tři děti, Raffertyho (21), Iris (17) a Rudyho (15). Ta se s ním ale dala rozvést kvůli nevěře. Ani ne rok poté, v roce 2004, se zasnoubil s herečkou Siennou Miller (36), se kterou se dal dohromady při natáčení filmu „Alfie“. Jenže štěstí netrvalo dlouho a Miller zjistila, že ji podvádí s chůvou, v roce 2006 se rozešli. Na milost ho vzala až o tři roky později, ale nepomohlo to, znovu šli od sebe v roce 2011. Kromě tří dětí se svojí první ženou má pak ještě dvě – dceru Sophii (8) z krátkého románku s modelkou Samanthou Burke (33) a Adu (3), jejíž matkou je Catherine Harding (26), se kterou byl herec jen zhruba šest týdnů.

Foto: Profimedia.cz

Věrnost? Jude Law neví, co to je! Foto: Profimedia.cz

Mark Wahlberg (47)

Hora svalů, pronikavé oči, od kterých se nechcete odtrhnout. Z Marka Wahlberga jde strach na první pohled! A také je proč. Kromě toho, že i on byl drogově závislý, byl také pěkná mlátička. Nejednou byl zavřený za fyzické napadení a dokonce byl obviněný z rasově motivované vraždy muže vietnamského původu. Nakonec dostal dva roky vězení, z čehož si odseděl pětačtyřicet dnů. Dnes všeho lituje a kaje se a hovoří o hříších mládí. O to více se věnuje herectví a jeho vzhled a zkušenosti gaunera se mu hodily v nejedné roli. Vloni se dokonce stal nejlépe placeným hercem Hollywoodu. Za ženu má od roku 2009 modelku Rheu Durham (40), s níž má čtyři děti.

Foto: Profimedia.cz

Mark Wahlberg se prý polepšil a kaje seFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám grázlové?

Reklama

Načítám