Hlavní obsah

Zlikvidujte tuk na bocích: 3 účinné cviky, které gumují „madla lásky“

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Trápí vás tuk na bocích? Chcete štíhlejší pas a zpevněné tělo? Pak vyzkoušejte tyto tři cviky, které vám v cestě za lepší figurou pomůžou. Zvládnete je z pohodlí domova a nepotřebujete k nim žádné profi stroje ani nářadí!

Článek

Trénujete, a přesto hubnete jen tam, kde to ani moc nepotřebujete? Možná je na čase rozšířit svůj repertoár cviků! Pokud děláte stále dokola pár sklapovaček a dřepů (ty jsou ale zase super na posílení zadku), jste na nejlepší cestě k tomu, že vás sportování brzy omrzí. Pohyb má obrovské možnosti a čas od času je třeba svůj domácí trénink něčím zpestřit!

Trenérka a specialistka na kruhový trénink pro ženy Markéta Brožová vám ve videu ukáže méně známé, zato však velmi účinné cviky, které byste měla vyzkoušet v případě, že chcete posílit nebo zhubnout střed těla, zejména pak boky.

Velmi přesně popisuje techniku cviků, která je nesmírně důležitá. Právě špatné provedení cviků je nejčastější chybou u domácích tréninků. Nejenže tím nic nezískáte, ale ještě si můžete ublížit. Markéta poradí i to, kolik sérií a jak často byste se měla cvičení věnovat.

Odbornice zvolila méně tradiční cviky, které ale zvládne každý a zároveň jsou velmi efektivní. Do léta je ještě času dost – s těmito cviky se budete v bikinách cítit skvěle!

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Pokud vás obecně trápí kila navíc a chcete zhubnout a jíst zdravěji, zapomeňte na diety. Ty vám sice pomohou rychle shodit pár kil, pokud ale nezměníte své návyky, dostaví se jojo-efekt a kila navíc. Víte, jaké chyby v jídelníčku dělátejak sestavit jídelníček na hubnutí podle toho, co vám chutná?

Děkujeme Fitness pro ženy Contours za poskytnutí prostoru k natáčení. Biskupský dvůr 1147/6, 110 00, Petrská čtvrť, Praha; contours.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám