Hlavní obsah

8 poloh pro divoký sex

Foto: Thinkstock

Vyzkoušejte polohy, jaké jste ještě nezažiliFoto: Thinkstock

Reklama

Každý má někdy chuť si v posteli zaexperimentovat. A proč ne? Vnést zdravý vzduch do intimního života se vždycky hodí. Jestli dnes nemáte jiné plány, překvapte svého partnera svými neotřelými nápady a nabídněte mu divokou jízdu plnou nápaditých sexuálních poloh! Úžasem se nezmůže na slovo!

Článek

Okno dokořán

Tahle poloha předpovídá nevšední orální zážitek! Jste-li tak ohebná, že vám nedělá problém zaklínit si nohy za hlavou, máte o super pocity postaráno!

Žena se nejdřív protáhne, aby si posléze neublížila například natažením svalu, položí se na záda, dá si obě nohy za krk a nabídne svůj vystavený klín ústům milence, který k němu má maximální přístup (ty šikovnější přes své nohy ještě přehodí ruce). Nejen klitoris si ale v téhle pozici může užít! Poloha je vhodná i pro anální sex, avšak záleží hlavně na tom, jak dlouho v ní vydržíte.

Zadní vrátka

Tato poloha jistě potěší ty ženy, které si potrpí na větší hloubku průniku penisu. A jak se do ní dostat? Z pozice „na všech čtyřech“ milenka vyhoupne své nohy nahoru na gauč, přičemž udržuje stabilitu pomocí rukou položených na zemi. Po vyšpulení zadečku do ní partner zezadu a obkročmo vstoupí tak, že pro jistotu nechá jednu nohu na podložce. Ruce položí volně na svá stehna, nebo jimi drážní anální otvor své milé, která do jeho tváře sice nevidí, zato ho maximálně cítí uvnitř sebe.

Holubička

Jako na výletě ve vzduchu si bude připadat takový pár, který svoji chuť po experimentech nasměruje k této zvláštní milostné pozici.

Milenka poklekne na nějakou stabilní stoličku nebo taburetku zajištěnou proti uklouznutí, muž k ní přistoupí zezadu a zasune penis do jejího klína. Pak následuje něco jako akrobatický prvek. Partner se předkloní a najde těžiště v takovém bodě, ve kterém bude schopen odlepit nohy od země a rukama napodobit holubičku (svoji pánev doslova přilepí na zadeček milenky). Jestli to zvládne, zaslouží si potlesk a uznání!

Se židlí

Jakýkoli kus nábytku je vděčnou pomůckou při hledání sexuálních poloh. Tentokrát pomůže obyčejná židle s opěradlem, ke které se žena otočí zády a rukama se o ni zapře. Partner ji zespoda uchopí za stehna a zvedne celé její tělo do takové výšky, aby mohl svůj penis vsunout mezi její nohy. Milenka svému protějšku musí důvěřovat a ten se zase snažit, aby mu nevyklouzla. Souhra je tedy nutná.

Těžký trakař

Mezi extrémní milostné pozice patří i poloha zvaná těžký trakař. Žena se lokty položí na komodu či stoličku – cokoliv pevně stojícího – a vyšpulí zadeček. Muž na to reaguje tak, že k tomuto měkkému a kulatému objektu zezadu přistoupí a zasune penis buď do něj, nebo do pochvy. To ale není vše! Teď teprve následuje to vzrušení! Milenka zvedne jednu nohu, které se partner ujme, hned potom i druhou. Obě dvě milenec vyhoupne směrem ke svému obličeji, takže pár opravdu vypadá jako „trakař“ v zápřahu! Pro větší bezpečnost se doporučuje zaklínění ženiných pat o záda partnera.

Most slasti

Kdo je pružný do takové míry, že mu nedělá problém ohnout se v zádech do mostu, si jistě oblíbí provozování orálního sexu trochu jinak. Vše začíná tak, že se žena obkročmo a čelem posadí na partnerova ramena způsobem, aby nasměrovala svůj klín k jeho obličeji. Následně přiloží ruce k dílu partner – zajistí svoji milou proti pádu, čili jí pomůže udělat klasický most tolik známý z hodin gymnastiky. Pak už jen stačí napnout ruce, dát nohy od sebe a přijímat orální rozkoš. Nebo… Zapojit se může i žena. Svůj obličej má totiž jen kousíček od milencových genitálií, čehož se dá využít ke škádlení a stimulaci.

Jízda do středu země

Trochu fyzické náročnosti vyžaduje i poloha, ve které si žena lehne na záda, natažené nohy dá za hlavu tak, až se dotýká postele. Muž si na ženin vystrčený zadeček obkročmo a s citem „sedne“, přičemž zavede svůj penis do pochvy. Rukama se přidržuje vlastních kolen. Za trochu té nepohodlnosti stimulace bodu G přece stojí, ne?

Extrémní potěšení

Při sexu se vyplatí být hlavou dolů, protože při překrvení hlavy jsou orgasmy intenzivnější! K tomu láká právě tato poloha, při které je ale nevýhodou větší fyzická hmotnost partnerky. Muž si ji totiž vestoje musí přetočit hlavou k zemi a opřít si ji o ramena. Žena mezitím využije svých úst a rukou ke dráždění mužova pyje. Partner se může věnovat jejímu nastavenému klínu se vším elánem!

Tak co? Vyzkoušíte to dneska večer podle našich doporučení? Pokud náhodou dojdete k názoru, že tyhle polohy bohužel „nedáte", nesmutněte. Uznáváme, že jsou vhodné jen pro ty z vás, které posledních 30 let aktivně provozují gymnastiku!

Reklama

Načítám