Hlavní obsah

Editorial: Nabídka na hubnutí, která se neodmítá!

Foto: Greta Blumajerová

Pokud rády tančíte, máme pro vás skvělou nabídku!Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rády byste se naučily tančit, ale klasika ani latina vás moc neberou, a navíc vás trápí pár kilo navrch? Tak právě pro vás máme skvělou nabídku!

Článek

Tanci před pár měsíci propadla i kolegyně Blanka. Statečně bojuje s několika moderními styly, včetně tance na vysokých podpatcích, za což má náš obdiv! A protože je třeba si výkonnostní laťku neustále zvyšovat, vymyslela si na sebe Blanka další bič. Jmenuje se dancehall!

Pokud netušíte, oč jde, zjistíte to třeba na našem facebooku. Každopádně Blanka se tentokrát rozhodla, že se nebude učit sama, ale přizve si i pár z Vás, našich čtenářek. A protože je tenhle styl ideální pro ženy, které mají pár kilo navíc, platí tahle nabídka právě pro ně!

Foto: Jakub Jurdič

A co jiného kromě tance pro boubelky pro vás chystáme? Naše čtenářky také rádi proměňujeme! Jak se nám to daří, si budete moci přečíst v pátekFoto: Jakub Jurdič

Pokud tedy patříte do kategorie boubelek a máte chuť nejen naučit se tenhle příjemný taneční styl (zadarmo!), ale představit ho i ostatním v našem videu (nebojte, bude se točit až po zhruba měsíčním tréninku), napište Blance – pár vět o sobě, včetně fotek posílejte na blanka@prozeny.cz! Podmínkou je chuť naučit se něco nového a čas na měsíční pravidelný trénink v pražském studiu pod vedením sympatické lektorky Angeé. První sraz je v pondělí 17. února v 21. hodin, takže pište rychle!

Blanka se zaklíná, že v porovnání s tancem na podpatcích (na který se můžete podívat zde) je dancehall mnohem snazší. No, uvidíme:-).

Přeji vám příjemný víkend

Načítám