Hlavní obsah

Ukažte nohy v džínových kraťasech. 4x jinak!

Foto: Marie Bartošová

Že to čtenářce Nadě v kraťáskách sluší?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Neříkejte, že se nenajdou i u vás. Denimové kraťasy jsou vděčným kouskem, který můžete díky jeho nadčasovosti nosit do roztrhání... Pokud patříte mezi „kraťáskové“ nadšenkyně, určitě jste je z šatníku vytáhly už na jaře. Až s letními tropickými teplotami ale přicházejí jejich „žně“. Podívejte, jak si s nimi poradila stylistka Kristýna.

Článek

Zatímco přes rok z denimu preferujete klasické dlouhé džíny, v letních dnech přichází čas na jejich zkrácenou verzi. Jak moc zkrácenou, záleží jen na vaší odvaze a samozřejmě také postavě. Pokud máte ukázkové nohy stejně jako naše čtenářka Naďa, určitě si je nenechávejte jen pro sebe, a odhalte je v kratší délce. Stejně tak dobře si ale můžete pořídit variantu, která končí těsně nad koleny. Inspirovat se můžete také modely, které si oblíbily celebrity.

Romantika musí být!

Meruňkový krajkovaný top využijete při procházce městem, ale vyrazit v něm můžete i na rande. Denimové kraťasy pozvedne o level výš, a když přidáte ještě letní kozačky, budete za hvězdu. „Tahle sestava působí něžně i svůdně zároveň,“ láká stylistka Kristýna. „Pozor si ale dejte na výběr vhodné podprsenky,“ dodává. Pod jemné odstíny je nejlepší v tělovém odstínu, která není pod topem vůbec vidět.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (F&F, 369 Kč), boty (stylistky vlastní), kraťasy (Tally Weijl, 529 Kč), hodinky (čtenářky)Foto: Marie Bartošová

Nezbytnost pro váš letní šatník

V druhém případě kraťasy stylistka nakombinovala s naprostou klasikou – s bílou, lehkou košilí bez rukávů. Pokud ji ještě nemáte, určitě zvažte její pořízení. Unosíte ji nejen ke kraťasům (další tipy na styling najdete ve článku Předveďte nohy ve stylových kraťasech!), ale i ke kterékoli sukni. Outfit Kristýna ladila trochu do hippie stylu, vyrazit v něm proto v pohodě můžete na letní festival nebo k vodě. Naďa má totiž místo podprsenky pod košilí vršek od plavek. Co byste neměly vynechat, jsou doplňky. Stylistka sáhla po kabelce s třásněmi, která se nosí ležérně přes rameno a náhrdelníku s peříčky. Místo gumových žabek ještě obujte stylové sandálky a jde se!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (F&F, 389 Kč), náhrdelník (KappAhl, 279 Kč), kabelka (Gate, 398 Kč), vršek od plavek (KappAhl, 199 Kč), boty (Tally Weijl, 529 Kč), klobouk (F&F, 169 Kč), kraťasy (Tally Weijl, 529 Kč)Foto: Marie Bartošová

Uhlazenější verze

Jakkoli jsou kraťasy ležérním kouskem, dost dobře se dají kombinovat i se sáčkem a podpatky, ideálně těmi širšími. Naďa si vyzkoušela módní sestavu z šedého sáčka, jednoduchého bílého trika, vysokých sandálků a velké hnědé kabelky. Jednoduché, ale funguje to vždycky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kabelka (F&F, 1099 Kč), sako (Camaieu, 1199 Kč), boty (Mixer, 430 Kč), triko (Camaieu, 399 Kč), kraťasy (Tally Weijl, 529 Kč)Foto: Marie Bartošová

Tunika pro extra horké dny

Když se rtuť teploměru vyšplhá k hranici třiceti stupňů, toužíte po jednom – po lehkém oblečení, které na těle téměř neucítíte a které bude vzdušné. Oboje splňují tuniky. V podobném oblečku můžete směle vyrazit na procházku městem, ale i na piknik či opět k vodě. Stylovým společníkem vám bude velká plážová taška, do které můžete rovnou přibalit i opalovací krém.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kabelka (KappAhl, 449 Kč), tunika (KappAhl, 399 Kč), boty (Mixer, 660 Kč), pásek (Camaieu, 399 Kč), kraťasy (Tally Weijl, 529 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Překvapení na závěr, dáreček v podobě šátku ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

Nosíte džínové kraťasy? S čím je kombinujete nejraději? Napište nám!

Vizáž: Ilona Rubešová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Styling: Kristýna Zadáková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Načítám