Hlavní obsah

Foot fetiš aneb Miluje moje nohy. Až moc!

Foto: Thinkstock

Někdo je horňák, někdo dolňák a někdo... na nohyFoto: Thinkstock

Reklama

Sice vám partner leží u nohou, ale nějak nápadně podezřele se s nimi mazlí až do aleluja? Třeba ho opravdu vzrušují! Máte se bát a nakopnout ho, nebo mu dovolit, aby je (a tedy i sebe) hýčkal?

Článek

„Ještě nikdy se mi to nestalo. Můj bývalý nic takového nechtěl,“ svěřuje se čtenářka s přezdívkou Mouse. Nynější milenec ji totiž trochu vyvádí z míry. „Že mě několikrát poprosil, ať si na sobě nechám boty na vysokém podpatku, za divné nepovažuju. Sama jsem se občas nevyzula, protože si tak připadám sexy. Moc jsem nevyrostla a nějaké ty centimetry navíc mi zvyšují sebevědomí,“ přiznává.

Foot fetiš je v oblibě

„Ovšem nový partner mi líbá nohy, olizuje prsty, a tuhle po mně chtěl, jestli bych mu to nohama neudělala. Vždyť já ani nevím, jak na to,“ pokračuje Mouse, která na základě tužeb partnera nezůstala pasivní a na internetu si vyhledala podobně zaměřená videa. „No nevím, nevím. Něco z toho mi nepřišlo tak hrozné, ale ještě pořád si nedokážu představit, že bych měla být součástí něčeho, co mi nepřijde tak úplně sexy,“ uzavírá svůj příběh. A pochopitelně se ptá, jak postupovat, aby v její ložnici došlo k harmonii. No, milá Mouse, asi máš opravdu super nohy, když si tě tvůj milý vybral…

Foto: Thinkstock

Lakování nehtů a pedikúra jako předehra?Foto: Thinkstock

Co na to sexuolog?

Výběr partnerky podle žádaného fyzického atributu je pro fetišistu typický. Ovšem není fetišista jako fetišista. „V případě fetišismu jde o erotické zaměření na neživé předměty nebo části těla, které zastupují normální sexuální objekt. O fetišismu jako deviaci však mluvíme pouze v případech, kde je fetiš nejdůležitější nebo bezvýhradnou podmínkou sexuálního vzrušení a uspokojení,“ popisuje sexuolog Petr Weiss, který dodává, že je nutné odlišit fetišismus od naprosto normální preference některých částí těla, obvykle ňader, hýždí, ale právě i nohou. (Jestli ten váš preferuje spíš hrudníky, udělejte mu radost prsním sexem. Více se o něm dozvíte v článku Sex ňadry z vás udělá bohyni!).

Všechno má své hranice

Takže jestli se milenec pomazlí s nohama, punčochami, podvazky nebo vyloženě „ujíždí“ na kontaktu s konkrétní částí těla (například palci u nohou, patami, nárty…), ale pak přejde do milostného útoku naprosto klasickou cestou, která ho navíc i uspokojí, není třeba se znepokojovat. Za alarmující považujte pouze ty případy, kdy například není schopen dosahovat uspokojení jinak než v objetí vašich nohou, či zda odmítá všechny jiné sexuální praktiky – kromě té jeho vybrané. Pak je ten správný čas na návštěvu sexuologa. (A to i v případě, že vám jeho choutky jsou proti srsti, nemůžete je pochopit ani akceptovat, ale v rámci partnerského štěstí máte snahu o nějaké řešení.)

Jeho choutky – vaše radost? No ano!

V běžných případech z toho vy naopak můžete ještě vytěžit! Když je někdo zaměřen na nohy a všechno okolo nich, jisto jistě bude svolný ke společným nákupům samodržících síťovaných punčoch, dráždivých bot a blyštivých řetízků zvýrazňujících vaše sexy nárty a kotníky. Takové výlety klidně můžete považovat za dobrou předehru, neboť partner se mezi věcmi okolo nohou cítí dobře a vzrušeně. (I pedikúra a hrátky s výraznými laky na nehty mohou být pro nadšence tohoto druhu zpestřením.)

Foto: Thinkstock

Zkuste mu vyjít vstříc, třeba vás to překvapíFoto: Thinkstock

Zahajte útok – pod stolem

A chcete vědět, jak změnit poklidnou večeři v přítmí restaurace v naprosto nezapomenutelný zážitek? Pod stolem vsuňte svoje nohy do partnerova rozkroku, semkněte jeho penis a třete jimi o sebe tak dlouho, až mu uvidíte ve tváři blažený úsměv. Ano, i restaurace slouží k orgasmům, ne že ne!

Jak spojit příjemné s užitečným?

Technik, jak uspokojit svého partnera nohama, je hodně. Skrývají se za anglická označení foot job, foot worship, leg sex nebo pantyhose sex. Většinou se jedná o postupy typu vsunutí penisu mezi patu a podrážku boty či do mezery mezi palec a ostatní prsty, takzvané válení pyje vnitřními stranami chodidel, rolování kůžičky penisu patou, sex v punčochách… Každý, kdo chce, si ten svůj top postup najde.

Střízlivý přístup k věci. Takhle vypadá!

Partnerku, která přistoupí na partnerovu hru a dohodne se s ním, že si občas tímto stylem zašpásuje, je vhodné za snahu odměnit. Tak například v poloze nad partnerem, kdy se posadí na opěradlo gauče, opře o stěnu, vzepře na svých rukou a roztáhne nohy, mezi které se partner čelem od ní posadí. On, jakmile zakloní hlavu, má ideální podmínky pro orální sex, ona zase zaboří paty do jeho třísel a prsty masíruje penis. Oba si tak přijdou na své. (A ani nikomu z nich nepřijde, že provádí foot fetiš.)

Hra na dominu vás může bavit

Uctívání nohou je také spojeno s dominancí. Žena s vysokými podpatky, oblečená do latexového oblečku, „přilípne“ podrážku své boty do zad ležícího partnera, nebo mu vyloženě poručí, aby se o její nohy s úctou staral. Moc romantické to zrovna není, ale pokud tento styl nevyzkoušíte, nezatracujte ho jen ze strachu z neznámého… Každopádně se však nenechte do ničeho nutit, to by přineslo víc škody než užitku! Jinak se o svého nožního nadšence nemusíte bát!

Zkusíte to i vy, nebo foot fetiš naprosto odmítáte?

Reklama

Související témata:

Načítám