Hlavní obsah

Jak urychlit ženské vyvrcholení? Stačí znát správné pohyby a polohy!

Foto: Profimedia

Někdy je třeba orgasmus trošku popohnat. Jak na to, poradíme v tomto článkuFoto: Profimedia

Reklama

Žádné kaskadérské kousky, žádné krkolomné pozice a tisíc škubnutí pánví během vteřiny. K urychlení ženského vyvrcholení stačí prostý, ale velmi efektní trik. Zamilujete si ho!

Článek

V životě každého páru se naskytnou situace, kdy je žádané, nebo dokonce vyloženě naléhavé, aby si žena pospíšila s orgasmem. Může se jednat o pokusy s dosažením společného vyvrcholení či tak trochu ženský vztek, že „on je vždycky za chvíli, tak tentokrát ho předběhnu“.

Ať už jsou důvody jakékoli, znát rady, jak vlastní cílovou čáru překročit mílovými kroky, se hodí. Co se obvykle doporučuje?

Na startovní čáře

Někteří sexuologové, včetně Jaroslavy Pondělíčkové-Mašlové zastávají názor, že u některých žen je k dosažení či popohnání orgasmu důležitá poloha. Ta může být různá. Někdy vyhovuje i ta základní, tedy tváří v tvář, žena dole. (Muž přitom musí intenzivně naléhat na oblast poštěváčku.)

Fungovat to může, nicméně milostné pozice se k tomuto účelu mají vyzkoušet. Jen tak objevíte tu nejvzrušivější, a to je vlastně pilíř všeho. Mimochodem, jedna z pozic je tak nějak přímo předurčená k urychlování ženského orgasmu. Tipnete si, jaká? Jasně, koníček to jistí!

Linda Sonntag, sexuální poradkyně, spisovatelka, autorka příruček pro dospělé polohu „tam nahoře“ jednoznačně doporučuje už jen z toho důvodu, že pozice, v nichž se nachází partnerka nahoře, jí samotné vždycky nabízejí příležitost udávat tempo soulože. A řídit si pohyby. Akorát je nutné dát vale klasice a nastavit záda.

Foto: Profimedia

Velmi důležité je zvolit správnou polohuFoto: Profimedia

Tak trochu milostný rej

„Pokud chcete cítit tlak penisu muže na přední stěně pochvy, musíte na milence nasednout v odvrácené poloze, tedy zády k němu, a jeho proniknutí musí být opravdu hluboké,“ radí Linda Sonntag prostřednictvím publikace Hry lásky. Stačí tohle samo o sobě? Samozřejmě, že ne. Až pohyby zajistí to pravé kouzlo! Jestli to ve vašem případě budou ty doleva, doprava či nahoru a dolů, dopředu se neví.

„Já třeba chvíli kroužím pánví, než se dostanu na to správné místo,“ radí čtenářka Patricie, která teorii o rychlém dosažení orgasmu při jezdeckých polohách může potvrdit. „Vždyť jde hlavně o to, že co si člověk neudělá sám, to nemá,“ směje se a dodává, že pro ženu je vždycky lepší, když si svoje představy o zrychleném orgasmu zhmotní v činy vlastní pílí. A to jde i díky další vychytávce.

Nejlepší triky

„Otočte se čelem k ležícímu muži a položte se na jeho hrudník,“ dál radí Linda Sonntag. „V této poloze musíte energicky postupovat, při souloži se vytahujte po mužově pyji nahoru a dolů celým tělem. Při tomto pohybu vždy pevně sevřete poševní svalstvo, aby bylo možné za mužovo přirození při pohybu vpřed zatáhnout takovou silou, jako když držíte jeho úd v ruce,“ vyjmenovává odbornice. Co dál? Zavrťte se a krouživě stáhněte dolů, a opět se na penisu vytáhněte.

„Tento způsob soulože přináší báječné pocity oběma zúčastněným,“ dodává Linda Sonntag. A bonusem je pochopitelně rychlejší cílovka. Je to pořád málo? Podle spisovatelky zabírá ještě další trik…

Foto: Profimedia

Koníček nemusí být jen poloha čelem k sobě. Zkuste se otočit k muži zádyFoto: Profimedia

Kolébka slasti

Posaďte se mužovi do klína zády k němu. Začněte se mírně kolébat dopředu a dozadu. Přitom nechte muže, aby vám jednou rukou rozevřel stydké pysky a prsty druhé ruky si začal hrát s vaším poštěváčkem.

„Tím se mu podaří ve vás začít vyvolávat zároveň pocity napětí a rozkoše,“ uzavírá Linda Sonntag s tím, že tato pozice a tyto pohyby patří mezi jedny z nejúčinnějších rad, které urychlují ženský orgasmus. No, není právě teď ten správný čas na trénink? Rychlovky v loďkách nebo kempových sprchách mohou být o dost víc vzrušující…

A jak to máte vy? Ovládáte svůj orgasmus?

Reklama

Související témata:

Načítám