Hlavní obsah

Jedno vyvrcholení za druhým slibuje nová erotická hračka pro ženy!

Foto: Profimedia

Nová pomůcka pro zaručené dosažení orgasmu je už k dostání i u násFoto: Profimedia

Reklama

Tak to tu ještě nebylo. Nová erotická hračka slibuje vyvrcholení při pouhém zapnutí tlačítka! A nejlepší na tom je, že je to pravda. Revoluční sací technologie uchvátila ženy všech věkových kategorií!

Článek

Po specificky tvarovaném vibrátoru Fifi od Je Joue, který jednomu připomíná králíka, druhému kleště, a po masturbujícím pouzdru s názvem Pulse, jež stvořil londýnský výrobce Hot Octopuss, či pomůcce ve tvaru osmičky Lelo Isla, je tu zase něco, co ženy udivuje. Robot na orgasmy! A proč ne?

Počítejte maximálně do 320. Jeden či dokonce dva orgasmy už v této vymezené době budete mít za sebou! Vypadá to na průlom v dějinách erotických pomůcek! Kdo se o něj zasloužil?

Světově první přístroj

Německá společnost epi24 přišla s naprosto unikátní „masážní hračkou“ s názvem Womanizer, která zlehka nasaje klitoris a pak jej s pomocí pulzujících tlakových vln bezdotykově a jemně stimuluje. (Však vzhledově tak trochu připomíná bezdotykový teploměr s drahokamem Swarovski.) Ty ženy, které ho již čestně vyzkoušely, nešetří chválou.

Recenze? Skvělé. Aspoň zatím

„Ještě jsem nic podobného nezažila. Je to můj nejlepší přítel,“ rozplývá se v diskusi jistá Michel. „Měla jsem poprvé v životě několik orgasmů za sebou. Miluji ho,“ svěřuje se Lucy. „Wau, nemám, co bych dodala. Naprosto úžasný zážitek, na který jsem čekala roky,“ uvádí žena s přezdívkou Cat. Takže – pravdu?

Foto: Archiv výrobce

Barvu si můžete vybrat podle vlastních preferencíFoto: Archiv výrobce

Womanizer byl svojí mateřskou společností testován na několika desítkách žen a dopadlo to tak, že pouze jedna z nich orgasmus neměla, ostatní ho „daly“ do pěti minut. Vypadá to, že se naši němečtí sousedi rozhodli udělat díru do světa přes ženské kalhotky. A zatím se jim to daří, neboť ve spojitosti s tímto skvostem se hovoří převážně o multiorgasmech. Ale kdyby „jenom“ to!

Foto: Archiv výrobce

Nebudeme tvrdit, že nám přijde levný, ale dámy, které jej vyzkoušely, se shodují na tom, že za svou cenu rozhodně stojí!Foto: Archiv výrobce

Pouze pro vnější použití

Ženy prý zažívají nové pocity slasti korunované prudkými orgasmy a nemohou si vynachválit, že nová technologie je k jejich klitorisům něžná takovým způsobem, že nedochází k předráždění poštěváčků a následné bolesti.

Prostě drzá, hravá zábava v osmi barvách včetně leopardího vzoru, se zvyšováním úrovně intenzity (celkově jich je šest), ergonomickým tvarem padnoucím přesně do ruky, jednoduchým ovládáním a měkkým zvukem, který je, v porovnání s klasickým vibrátorem, tichý jako myška. Akorát je nutné používat výhradně lubrikanty na bázi vody, aby se zabránilo rozleptání silikonové trysky. To je ale to nejmenší.

Luxus něco stojí

Součástí balení je úložné pouzdro, USB nabíječka (jedno nabití trvá 90 minut) a náhradní silikonová tryska. Suma sumárum, Womanizer se tváří jako ideální společník, který všechny pomůcky schované ve vašem nočním stolku dostane do svého stínu. Nejspíš to tak doopravdy je, ale prozatím kroťte svoje vášně. Jeho cena vás asi dostane na kolena!

Foto: Archiv výrobce

Technika nasátí je neuvěřitelně vzrušujícíFoto: Archiv výrobce

Výhodnost investice

Zatímco sami Němci si výrobek hodnotí na 150 eur, což je v přepočtu asi 4125 korun, ve Velké Británii za něj tamní prodejci chtějí už 5000 korun. A u nás v Čechách je to ještě horší, 5999 korun patří mezi nejběžnější cenovou nabídku. Nákup v zahraničí se tak logicky jeví jako nejlepší možnost. Rozbijete prasátko pro tak dobrou investici?

„Pomůcku jsem testovala pro jeden portál a můžu říct, že dokud jsem Womanizer nevyzkoušela, říkala jsem si, že bych nikdy takové peníze za erotickou hračku nedala. Mýlila jsem se. Ještě než jsem dopsala svou recenzi, odkoupila jsem ji,“ napsala jistá dáma do diskuse pod výrobek. Tak co, i vy se pustíte do pulzujícího dobrodružství?

Foto: Archiv firem

Ještě než dojde na erotické pomůcky, nažhavte partnera sexy spodním prádlem. Co takhle sexy punčochy nebo krajková maska?Foto: Archiv firem

A jak to s erotickými pomůckami máte vy? Už vás nějaká z nich stála víc jak tři tisíce korun?

Reklama

Související témata:

Načítám