Hlavní obsah

Módní hvězda Martina: Jak jí slušely puntíky?

Foto: Mia Mirrelli

Roli modelky si tentokrát vyzkoušela čtenářka MartinaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou roztomilé, určitě jste je měly ve školce na sukýnce nebo na šátečku a svou podzimní kolekci na nich založili Marc Jacobs i Stella McCartney. Uhodly jste, do kterého vzoru jsme oblékli naši dnešní módní hvězdu, Martinu? No jasně, do puntíků!

Článek

Pokud jste poctivě nastudovaly náš článek o nejvýznamnějších trendech podzimu/zimy, určitě vám puntíkovaný trend nemusíme představovat. Koho ale nejspíš neznáte (tedy za předpokladu, že nejste stejně jako ona z Uhlířských Janovic), je naše milá čtenářka Martina, která si vyzkoušela roli modelky. Seznamte se!

Mini puntíky

Začněme drobnými puntíčky, které zdobily první šaty. Ty stylistka doplnila sněhově bílým kabátkem, kozačkami s kožíškem a vtipnou pletenou čelenkou. Kabátek hned Martině padnul do oka: „Ten je úžasný, určitě se po něm kouknu,“ básnila naše modelka. Že vás příliš neoslovil? Určitě si vyberete z těch, které zkoušela naše čtenářka Andrea.

Foto: Mia Mirrelli

Martinu nejvíce zaujal sněhově bílý kabátekFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (Orsay, 499 Kč), kabátek (Orsay, 1799 Kč), čelenka (Vero Moda, 349 Kč), boty (Ann Christine)Foto: Mia Mirrelli

Zkuste kombinaci s kožešinovou vestou

K druhým šatům Maruška vybrala módní kožešinovou vestu, kterou přepásala páskem. Díky zdůraznění útlého pasu v ní nebudete vypadat zbytečně objemně. Outfit určitě podtrhněte podpatky a nezapomeňte ani na příslušné doplňky. Stylistka zvolila výrazný náhrdelník a hravé plastové náramky. U Martiny tento model rozhodně zabodoval, jak se líbí vám?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (Only, 799 Kč), vesta (Zara, 1499 Kč), pásek (Vero Moda, 499 Kč), náramky (H&M, 80 Kč/kus), náhrdelník (Ann Christine, 249 Kč), návleky (Lindex, 249 Kč), punčochy (Lindex, 149 Kč), boty (Leiser, 2790 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Kožešinové vesty jsou trendem podzimuFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Outfit s vestou Martinu nadchl, vyrazily byste v něm i vy?Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: náhrdelník (Ann Christine, 249 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Šatová tunika

Třetí model je ležérnější, můžete v něm vyrazit ven s kamarádkou, nebo když nahradíte podpatky rovnými botami, třeba na nákupy. Překvapila vás kombinace černých punčoch s hnědými kozačkami? Tohoto barevného dua se už dávno nemusíte bát. Ale to jste se již jistě dozvěděly z našeho článku Mýty o bárvách aneb Černá nesluší všem!.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šatová tunika (Vero Moda, 749 Kč), punčochy (F&F, 199 Kč), prsten (Versace for H&M, 699 Kč), boty (Mango, 3599 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Šatová tunika je nejen stylová, ale i pohodlnáFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: prsten (Versace for H&M, 699 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Party outfit

A teď něco odvážnějšího! Na party můžete zkombinovat puntíkatou košili třeba s takovým módním výstřelkem, jakým jsou metalické kalhoty. Přidejte podpatky (vaše nohy opticky prodlouží a zeštíhlí), několik doplňků a uvidíte, že rozhodně nezůstanete bez povšimnutí.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: košile (Zara, 999 Kč), pásek (Vero Moda, 499 Kč), kalhoty (Zara, 1499 Kč), náušnice (Vero Moda, 199 Kč), boty (Leiser, 2790 Kč), kabelka (Topshop, info o ceně v obchodě)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

V tomto outfitu by Martina mohla z fleku vyrazit na partyFoto: Mia Mirrelli

Odvážný mix vzorů

Smělé míchání vzorů frčí už několikátou sezonu a na mladou slečnu, jakou je Martina, se skvěle hodí. Stylistka Maruška pro ni vybrala puntíkatý top s mašlí, přes který jí oblékla sáčko s trendy hvězdičkovým motivem. Při zemi se nedržela ani se zbytkem oblečení a červené kalhoty doplnila plastovými lodičkami. Právě tento model se ale Martině líbil nejvíc. „Určitě bych v něm vyrazila někam na party, samotnou by mě tahle kombinace nenapadla, ale vypadá to vážně originálně!“ pochvalovala si.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: sako (Only, 1399 Kč), top (Vero Moda, 799 Kč), kalhoty (Vero Moda, 1099 Kč), boty (Melissa, Bella Brutta, 3450 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: boty (Melissa, Bella Brutta, 3450 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Martina v odvážné kombinaci vzorůFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Stylistka Maruška v akciFoto: Mia Mirrelli

Ve kterém oblečku se vám Martina líbila nejvíce? Napište nám!

Líčení: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Styling: Marie Fléglová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Děkujeme obchodu se designovým nábytkem Aglas Furniture za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Související témata:

Načítám