Hlavní obsah

Čtenářka Andrea v roli modelky: Vyzkoušela kabáty!

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářka Andrea pózovala jako ostřílená profesionálkaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Většině čtenářek, které se zúčastní našich „módních hvězd“, chvíli trvá, než se uvolní a začnou se před objektivem cítit přirozeně. To naše dnešní modelka, Andrea, se toho vůbec nebála. Jestli byla nervózní, rozhodně to nedala najevo. Přišla, nasadila úsměv a zima nezima vytrvale pózovala. V nepřehlédnutelných kabátcích. Sluší jí to, viďte?

Článek

Andreu móda vyloženě baví, do e-mailu, ve kterém se hlásila na naše módní focení, dokonce přiložila fotky outfitů, které s kamarádkou posháněly v „sekáčích“. A protože se naše dnešní hvězda nebojí ani ulítlejších věcí, oblékli jsme ji do kabátků, které zaručeně zaujmou. Doufáme, že vás alespoň některé z nich inspirují a třeba i snížíte převahu tmavých bund v našich ulicích!

Foto: Mia Mirrelli

Andrea ráda ukazuje nožky, a dobře dělá!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Vizážistka Veronika v akciFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Upravit se musí i vlasyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A tady už je Andrejka s profi make-upemFoto: Mia Mirrelli

V kožíšku vám zima nebude

Myslíte si, že v ničem jiném než ve vaší oblíbené péřovce vám nemůže být v zimě krásně teploučko? Tak to jste ještě nezkoušely kožíšek. Zatímco celý náš tým venku pěkně mrznul, Andrejka si pochvalovala, jak je jí příjemně. Představíte si při slově „kožich“ postarší dámu s kožichem až na zem, přemalovanou tváří a králíčkem na krku? S touhle luxusně vypadající variantou se vám podobné výjevy nevybaví. Umělý kožíšek nejlépe stáhněte páskem, zdůrazníte tak vaši siluetu. Místo kožešinové čepice vsaďte třeba na roztomilý baret s flitry.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kožich (F&F, 2100 Kč), punčochy (Calzedonia, 299 Kč), šaty (Mango, 899 Kč), kožený pásek (Vero Moda, 949 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), rukavice (F&F, 200Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

U objemnějších kožíšků rozhodně doporučujeme pásekFoto: Mia Mirrelli

Zkrácené rukávy bodují

Velkým trendem jsou také kabátky se zkrácenou délkou rukávů, pokud nevíte, jak je nosit, okoukejte od stylistky Veroniky její tip s rukavičkami. Přidejte ještě perly, elegantní kabelku a budete za dámu. Dokud nebude úplná „kosa“, unosíte také boty typu Mary Jane. Stačí, když do nich obléknetesilnější punčochy.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kabát (stylistky vlastní), rukavice (F&F, 420 Kč), punčochy (H&M, 199 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), kabelka (F&F, 420 Kč), náhrdelník (stylistky)Foto: Mia Mirrelli

Stylová „vojanda“

Při pohledu na tento zářivě modrý kabátek v army stylu jsme připsali další položku v dopise Ježíškovi. Nemusíte si hned kupovat ten samý (alespoň zbude na nás!), ale určitě popřemýšlejte o nějakém pořádně vybarveném kabátku. Uvidíte, jak vás rozzáří. Za hřích stojí i jezdecké boty, které si k oblečku Andrea vyzkoušela.

Foto: Mia Mirrelli

Zářivě modrá čtenářce moc slušelaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kabát (Zara, 2799 Kč), kalhoty (Zara, 899 Kč), náramek (Versace for H&M, 799 Kč), boty (Zara, 2999 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Roztomilá bundička zabodovala

Měkoučká bunda s kapuckou a bambulkami měla u Andrey asi největší úspěch. „Je naprosto roztomilá, navíc je v ní opravdu teplo a ještě je heboučká na omak,“ rozplývala se naše modelka. Co na ni říkáte vy?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: bundička (Topshop, 3155 Kč), kalhoty (Topshop, 1330 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Měkoučká bunda Andrejku dostalaFoto: Mia Mirrelli

Oranžová v zimě? Proč ne!

Zdá se vám, že se oranžová barva hodí spíš na jaro a léto? Nesmysl. Výrazná barva vám naopak v podzimní šedi pozvedne koutky rtů směrem nahoru, a vlastně nejen vám, ale i vašemu okolí. A ne, nevybrali jsme malou velikost, kabát má zase zkrácené rukávy. Má i větší výstřih, takže je u něj šála doslova nezbytností.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kabát (F&F, 1000 Kč), náhrdelník (F&F, 300 Kč), kalhoty (H&M, 899 Kč), rolák (F&F, 389 Kč), boty (Topshop, 2060 Kč), šála (Vero Moda, 549 Kč), kabelka (Vero Moda, 949 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Kabáty se zkrácenými rukávy jsou hitemFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Stylistka Veronika pečlivě upravuje modelFoto: Mia Mirrelli

Nechaly jste si ujít naše předchozí módní hvězdy? Sledujte Lucku, která si zkoušela metalické kousky nebo Hanku, vyzbrojenou květinovými vzory! Pokud se chcete do projektu zapojit i vy, pošlete vaši fotku a konfekční velikost na e-mail jana@prozeny.cz. Budeme se těšit!

Styling: Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Veronika Mičková (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Reklama

Související témata:

Načítám