Hlavní obsah

Módní hvězda Simona: líbí se vám?

Foto: Mia Mirrelli

Roli modelky si vyzkoušela čtenářka SimonaFoto: Mia Mirrelli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perfektní nalíčení, profesionálně upravené vlasy a stylové modely. I dnešní hvězda, čtenářka Simona, si na vlastní kůži vyzkoušela, jaké je být modelkou. Před objektiv fotografky Mii se nebojácně postavila v outfitech, ve kterých zaručeně zabodujete na rande. Že vás zrovna žádné nečeká? Vyrazte v těchto vysoce ženských modelech ven, a brzy vás čekat bude!

Článek

Modely, které jsou ideální na rande. Tak znělo zadání, kterého se zhostila stylistka a vizážistka Janine Alexander. Než ale Simonu nasoukala do připravených modelů, postarala se o její make-up i o vlasy. Kladla přitom důraz hlavně na čtenářčiny krásné oči, které opravdu stálo za to zvýraznit. Vlasy nejprve Janine vyžehlila (a jak vidíte na backstage fotce, i poctivě rozfoukávala fénem) a na další fotky je Simoně romanticky natočila. Před focením jsme ještě Simoně nakrémovali nohy lehce třpytivým krémem, aby vypadaly opravdu luxusně, a šlo se na to!

Foto: Mia Mirrelli

Simona se stylistkou a vizážistou JanineFoto: Mia Mirrelli

Květovaná šelma

Zdá se vám kombinace zvířecího potisku s divokými květy poněkud, ehm, zvláštní? Tak se pořádně podívejte na tyhle šaty. No nejsou super? Stylistka Janine – kromě toho, že foukala a foukala a foukala – k šatům přidala dvojitý pásek, černé lodičky s otevřenou špičkou a náramky ve tvaru srdce. Na rande opravdu výstižné, i když počítáme s tím, že díky Simoniným nohám by si stejně žádný chlap náramků nevšiml…

Na foto: šaty (H, 399 Kč), pásek (H, 299 Kč), náhrdelník (H, 179 Kč), náramky (H, info o ceně v obchodě), boty (Baťa, 2999 Kč)

Foto: Mia MirrelliKvětované šaty obdivovala celá redakceFoto: Mia MirrelliKde se vzal v ateliéru vítr v Simoniných vlasech?Pastelkový overal

O overalech jsme od některých pánů slyšeli, že jsou jako dupačky. Ale ruku na srdce, vypadá snad tenhle krásný kraťáskový overal v něžných barvách jako dětský obleček? Těžko. Obzvlášť v kombinaci s bledě růžovým trenčkotem, kabelkou a tělovými lodičkami. Chcete vědět tajemství? Tělová barva bot opticky prodlužuje nohy.

Na foto: overal (H, 899 Kč), kabát (C, 1198 Kč), taška (New Yorker, 419 Kč), prsten (New Yorker, 79 Kč), náramek (H, info o ceně v obchodě), boty (Baťa, 2999 Kč)

Kraťasy nesportovně

Přijdou vám kraťasy poněkud neženské? Pořiďte si podobné, jaké jsme oblékli čtenářce Simoně, a nezapomeňte přidat sáčko. Geniální jsou také páskové botičky, nejpohodlnější asi nebudou, ale když jdete na večeři nebo do kina, proč ne?

Na foto: sako (H, 1299 Kč), kraťasy (H, 899 Kč), boty (H, 1499 Kč), top (H,899 Kč), prsten (New Yorker, 79 Kč), brýle (H, info o ceně v obchodě)

Propásla jste předchozí díly se čtenářkami v hlavní roli? Podívejte se jak zabodovaly ve článcích Veronika: Modelkou na 1 den!a Děláme z vás módní hvězdy!.

Jak se vám Simona v roli modelky líbila? A v čem vyrážíte na rande vy? Budeme se těšit na vaše názory!

styling a vizáž: Janine Alexander

Související témata:

Načítám