Hlavní obsah

Nová sezona, nová image. Sledujte naši proměnu!

Reklama

Láká vás kompletní změna vizáže, ale na kadeřníka, vizážistku nebo nové oblečky zrovna nemáte finance? Zkuste štěstí a přihlaste se do dalšího kola proměn se značkou Halens. A třeba dopadnete jako čtenářka Květa, která nám druhý den psala, že ji nepoznal ani vlastní brácha. Jak se vám líbí její nová image?

Článek

Dvacetiletá Květa se proměn opravdu nebojí, dva měsíce před tím, než si ji vzali do parády naši odborníci, totiž podstoupila změnu přímo obrovskou. Z černých vlasů, které jí sahaly až do pasu, přešla na délku po ramena a hnědou barvu. Návrh kadeřnice ze salonu Portrait by Michal Zapoměl Lenky Šťastné ji proto vůbec nerozhodil.

Květa před proměnou

Výběr barvy s kadeřnicí Lenkou

V péči odborníků

Ta si totiž Květu představovala s šikmo střiženým mikádem a odstínem lehce do zrzava. „Viděla bych to na kombinaci dvou barev, u hlavy bude odstín, který je o něco málo tmavší než ten Květin, a směrem do délek budu přidávat zrzavou, vzniknou tak přirozeně působící, tónové vlasy,“ popisuje Lenka a přidává další výhodu takto barvených vlasů: „Protože budou vlasy u hlavy tmavší, nebude tak rychle vidět odrost.“ Květa sice tajně toužila po světlém melíru, ale nakonec se přece jen přiklonila k variantě kadeřnice a účes nechala plně na ní. Vždyť změna je život, ne?

Kadeřnice použila dva odstíny barev

Lenka Květu ostříhala na mikádo a střihla i ofinu

Jak se Květa proměnila, si prohlédněte v našem videu.

Výslednou barvou i sestřihem byla Květa nadšená, ale bylo vidět, že je nesvá z čerstvě střižené ofiny. „Vždycky jsem ji nosila jen na stranu a delší, tohle je pro mě hrozný nezvyk,“ říkala výherkyně, nicméně když nám druhý den psala, bylo jasné, že se s ní začíná sžívat: „Účes se mi líbí moc, přece jen tu ofinu asi budu nosit takhle…“

Kadeřnice na focení ještě vlasy navlnila

Krásné bylo i líčení, o které se postarala vizážistka a kadeřnice Tatiana Jančová. Oči Květě vymalovala v odstínech šedé a fialkové, a aby celek působil jemněji, vynechala Tatiana řasenku. Co ale chybět nesmělo, byl precizní make-up a rty v jemném načervenalém odstínu. Po několika hodinách v salonu Portrait by Michal Zapoměl jsme se přesunuli do ateliéru, kde už na Květu čekala část, která ji podle jejích slov bavila nejvíc – zkoušení nových oblečků a samozřejmě focení.

O líčení se starala Tatiana Jančová

Na řadu přišlo i líčení rtů

Květa v roli modelky

S novou sezonou přichází i obměna šatníku, Květa si proto vyzkoušela čtyři modely, které se budou na podzim rozhodně hodit i vám.

Pletené šaty s delším rukávem jsou nejen praktické, ale i stylové, pro naši výherkyni jsme vybrali fialové a doladili je doplňky – pásek krásně zdůrazní siluetu, u volnějších šatů je téměř nepostradatelný.

Roli modelky si Květa užívala

Černá je zkrátka nesmrtelná! Kombinace elegantních kraťasů a upnutého svetříku s velkým rolákem z Květy udělala sexy kočku. Není divu, že právě rolák byl jedním z kousků, které si čtenářka odnesla jako jednu z výher domů.

Černá naší výherkyni moc slušela

Druhým kouskem, který už dnes říká Květě paní, je příjemná halenka, kterou si vyzkoušela s džíny a krásnými koženými kozačkami. Unosily byste ji i vy?

Halenku si spolu s černým rolákem Květa odnesla jako jednu z výher

Poslední model, který si Květa oblékla, byly džíny s malinovým svetříkem kabátkem ve velbloudím odstínu. Nechyběla ani větší kabelka a kozačky bez podpatku.

Řada došla i na podzimní kabátek

„Vaše proměny jsem vždycky sledovala, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych se do nich mohla dostat i já,“ řekla nám Květa plná dojmů. Pokud máte i vy pocit, že by vám den, kdy budete jen a jen hýčkány, bodnul, neváhejte a přihlaste se, soutěž najdete ZDE!

Více módy na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám