Hlavní obsah

Pořiďte si hermafrodita

Foto: Shutterstock

Ženské i mužské hormony v těle najednou?Foto: Shutterstock

Reklama

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č.5! Možná kdyby jste si pořídili hermafrodita,nemusíte utracet za pana Geniálního a potažmo za paní Chytrou. Hermafrodit by v sobě mohl skloubit oba hormony,jak ženské tak mužské,což je jinak v praktickém životě nemožné. Muž a žena se nikdy nemohou pochopit.Muž není tak inteligentní, aby pochopil něco tak užasného jako je žena.

Článek

Když půjdeme trochu hlouběji a zamyslíme se nad tím historicky,tady začínám přemýšlet, zda už nezačínám být nudná a suše uvažujicí bruneta,zjistíme že za řadou válek stále právě žena! A místo toho, aby muž spor vyřešil diplomaticky, vrhne se okamžitě do krvavých soubojů, protože jde přeci o jeho mužskou ješitnost!! Co by si o něm chlapi v hospodě řekli! On,náš jediný a neohrožený pán tvorstva,poslouchá svou manželku,přítelkyni nebo milenku? Taková potupa. Vždyť on jediný doma chodí v "kalhotech".

Mytí nádobí,praní,žehlení jaká to prkotina pro chlapa, jen to vysloví. Ale když se pak k tomu máte postavit čelem, tak kuchyň málem lehne popelem a na koberci jsou vytetované značky žehliček. Tudíž jak se mohou žena a muž pochopit? Možná až se v naší vlasti objeví Rom studující při práci. Nejsem rasisitka ani feministka,ale polemizace na téma muž a žena, jsou občas ztracené.

Tyhle dvě bytosti byly stvořeny proto, aby se doplňovaly. Každý má svou úlohu, žena má být matka a má se starat o "rodinný krb". Muž je lovec,ochránce a má svou ženu zabezpečit.Je těžké něco na tom pochopit? Dnešní moderní doba si žádá vzdělanou ženu,užasnou matku,nepřekonatelnou milenku a uspěšnou šefku.Možná trochu moc požadavků na jednu osobu ne?Muži nás chtějí krásné,upravené,štíhlé prostě dokonalé.A která žena to vše zvládá?Taková není.Buď řeší svůj neúspěch v práci, nebo manželovu nevěru a nebo svoji oblíbenou váhu!

A jaké podmínky klade dnešní společnost na muže? Vidíte bilbordy s nahými vychrtlými muži na dálnicích, které hlásají: Toto je ideál dnešního muže? Ne, můžeme tam vidět metrosexuala, ktery v koupelně stráví více času než jeho protějšek.Stírají se rozdíly mezi ženami a muzi. Za chvíli ani už nerozeznáme kdo je kdo.

Nevím, zda jsem se držela přesně zadání, ale doufám že ano.

Reklama

Načítám