Hlavní obsah

Sexy kalhoty: Tyhle si kupte!

Foto: shutterstock.com

Kalhoty jsou nedílnou součástí šatníkuFoto: shutterstock.com

Reklama

Také jste „kalhotová“ a sukně oblékáte spíše jen s donucením? Pak se podívejte, které budou letos na jaře letět a jež by se zrovna vám mohly hodit. I v kalhotách totiž můžete být proklatě sexy!

Článek

Nové trendy můžeme u kalhot zaznamenat i letos. Nosí se různé typy a je na vás, abyste si vybrala podle své postavy a vkusu. Volit můžete nejenom z různých stylů, ale také délek a vzorů.

Bermudy

Bermudy letos prožívají svoji malou renesanci a světoví výrobci se ve svých kolekcích k nim zase vracejí. Nosit můžete klasiku – tedy kalhoty nad kolena, které mají úzký střih a jsou ušity z látky s nějakým klasickým vzorem, např. proužky či kostkami. Takové bermudy mohou mít i záložky na nohavicích a pas umístěný v jeho přirozené linii.

Pokud máte tyto kalhoty rády, nemusíte čekat na léto. Klidně si je vezměte už teď, pouze je doplňte tlustými punčochami a pohodlnými kozačkami. Jestliže máte nějaké to kilčo navíc, pozor na vzory, které mohou postavu opticky rozšířit, vhodnější pro vás budou bermudy jednobarevné.Pokud chcete být ultramoderní, pořiďte si bermudy, které nemají nohavice střiženy rovně, ale mají balonový tvar a kalhoty jsou v pase na vázačku.

Foto: dimako.info

Střih i délka - je z čeho vybíratFoto: dimako.info

Kalhoty nad kotníky

Pokud jste byla zvyklá, že kalhoty mají zakrývat kotníky a sahat skoro až na zem, pak letos od této představy upusťte. Moderní jsou totiž i ty, které končí kousek nad kotníky. Takové kalhoty se perfektně hodí pro ty vás, které se mohou chlubit dlouhýma nohama a štíhlými kotníky. Pokud jste menšího vzrůstu, od nošení těchto modelů upusťte, protože opticky výrazně zkracují postavu! Pokud však s délkou nohou nemáte problémy, pořiďte si jednobarevné v neutrální barvě. Noste je v létě a doplňte páskovými sandály na vysokém podpatku.

Vzorované

Kdo říká, že kalhoty musí být pouze jednobarevné nebo se vzorem, který příliš neupoutá? Letos se můžete „rozšoupnout“ a pořídit si modely s bohatými a někdy i pěkně divokými vzory! Jsou zhotoveny z lehounkého materiálu a jejich střih je spíše volný. Opatrně ale s kombinováním!

Foto: Yessica

Šortky jsou stále v obliběFoto: Yessica

Turecké kalhoty

Pokud jste si ještě loni nepořídily tyto tolik pohodlné kalhoty, můžete tak učinit letos. Stále jsou totiž IN! Vyznačují se velkým a hlubokým sedem, který zamaskuje i výraznější pozadí. V prodeji jsou i modely v kratší variantě než ty s dlouhými nohavicemi!

Široké se zdůrazněným pasem

Potřebujete být v práci „za dámu“? Pak vám radíme pořídit si kalhoty, které mají zdůrazněný pas a jejich nohavice jsou rozšířené. Celý střih je ležérní a nikde by vás nemělo nic tlačit a mačkat. Kalhoty mohou mít i puky a široká poutka na pásku. Navíc se v nich výborně maskují i širší stehna!

Šortky

Šortky jsme našli v kolekcích světových výrobců i letos. Takže pokud jste ty šťastné s nožkami jako laňka, pořiďte si je a své nohy v nich hrdě vystavte. Pokud máte rády džínovinu, kupte si klasické džínové, které doplňte dlouhým tričkem. Nebo si vyberte šortky ozdobené kapsičkami a nabrané v pase.

Reklama

Související témata:

Načítám