Hlavní obsah

Zázrak, co zatočí s krepatými vlasy

Foto: shutterstock.com

Zdravé vlasy můžete mít i vyFoto: shutterstock.com

Reklama

Vlasy bez života, bez lesku, krepaté... Že je to také váš problém? Nemusí už být. Představujeme vám novinku v péči o takto poškozené vlasy - kúru Bio Ionic. Je přímo zázračná, vydrží na vlasech až půl roku!

Článek

Špatná zpráva je, že krepatost postihuje všechny typy vlasů. Je tedy jedno, zda je máte rovné či vlnité. Dobrá ale je, že Bio lonic pomůže každé z nás. Jak to funguje?

Vlasová kúra Bio lonic obsahuje komplex přirozených negativních iontů, které mají za úkol eliminovat krepatost vlasů. Poté, co u kadeřnice strávíte 3 - 4 hodiny, další tři dny udržíte své vlasy bez jakéhokoliv sepnutí a nenamočíte je, pak se vám odmění krásným leskem, a to až na půl roku.

Nic není zadarmo a u novinek (obzvlášť těch, které opravdu fungují) to platí dvojnásob. Variantou k půlroční kúře Bio Ionic je kúra Bio Ionic Kerasmooth. Ta vám už po 45 minutách zajistí zářivé vlasy až na 12 týdnů. Na rozdíl od výše zmiňované, která odrůstá, tato se vymývá.

Zajímá vás, jak se Bio lonic aplikuje? Naše čtenářka Zdenka vyhrála kúru Bio Ionic Kerasmooth a my byli u toho. Podívejte se na video!

{stream-video}

Reklama

Související témata:

Načítám