Hlavní obsah

Miloval mě i syna, já ho odkopla

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dlouho jsem ve vztahu nemohla najít tu jiskruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana našla na internetu skvělého chlapa - bláznivě ji miloval a zbožňoval i jejího synka. Jenže Jana chtěla víc, toužila po oné básníky opěvované magické jiskře. Ta nepřišla, a tak pana úžasného nechala...

Článek

Je mi 38 let, před osmi lety jsem se rozvedla, mému synovi tenkrát byly dva roky. Po rozvodu jsem si v sobě nějaký čas rovnala myšlenky, pak následovaly dva citově, z mé strany, velmi intenzivní vztahy, ze kterých však vždy po čase sešlo. První muž se vrátil ke své bývalé a ten druhý si chtěl asi jen užít.

Pak jsem se ale v zaměstnání bezhlavě zamilovala do ženatého muže, jenž mě hodně přitahoval a který mi velmi dlouho sliboval, že se rozvede. Znáte ty řeči: se svojí ženou nespí, žije s ní kvůli dětem atd. Takhle mě tahal za nos tři roky! Moc mě to trápilo, a tak jsem souběžně s tímto vztahem-nevztahem začala hledat na internetu.

Po nějaké době jsem tam potkala muže, který byl fajn, měla jsem ho ráda, ale nebylo tam takové to prvopočáteční velké kouzlo. Vídali jsme se o víkendech, občas kávička nebo večeře v týdnu. On se do mě zamiloval velmi brzy, měl hodně rád mého synka, se kterým byl ochoten trávit spoustu svého volného času, a dokonce mu, alespoň navenek, vůbec nevadilo, že je syn s námi vlastně skoro pořád a on nemá příliš mnoho možností být se mnou jen sám.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na internetu jsem našla bezvadného chlapaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Problém však byl, že jsem se příliš nehnala do nějakých intimností, vyhýbala jsem se jim. Za tu dobu jsme se vlastně milovali jen párkrát, nebyla jsem do něj ,,zabouchnutá" a jemu docházela trpělivost. Byla jsem si také vědoma, že možná takového chlapa s mnoha NEJ, který bude chtít mě, synka, bude pracovitý, milý, vtipný, možná už nikdy nepotkám, ale ta jiskra....

Skončila jsem to tedy s ním a dnes můžu napsat, že důvodem byl fakt, že jsem měla v hlavě stále toho slibujícího ženáčka, já blbka! Když u mě ta internetová láska zavírala tehdy dveře naposledy, řekl mi, že pokud mu to umožním, chtěl by se občas vídat nadále s mým synem, že ho má stále rád... To jsem mu umožnila. Občas s ním syn, kterému tento partner evidentně ,,sedl", někam na hodinku odjel, pak jsme si na chvíli všichni poseděli, dali kávu. Z bývalých mužů nikdy žádného nenapadlo chtít i po rozchodu vídat synátora.

Trvalo to asi tři měsíce, když jsem se najednou vzbudila a vše jsem viděla úplně jinak. Došlo mi, co jsem vyvedla za hloupost, jakou lásku mi i na závěr projevil tím, že chtěl vídat ,,cizího" klučinu, že mi občas s něčím pomohl v bytě atd. S ženáčem jsem zpřetrhala všechny vazby a dalo mi mnoho práce získat zpátky důvěru toho chlapíka z internetu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přítel měl k mému synovi hezký vztahFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nakonec se mi to povedlo, nyní jsem již rok za něho vdaná, čekáme přírůstek do rodiny a musím říct, že při mě stálo velké štěstí, že jsem o tohoto pro mě nejskvělejšího muže na světě nepřišla... A co ta jiskra? No i já ji v sobě vykřesala a to chybějící prvopočáteční poblouznění je dávno zapomenuto. Oboustranná jiskra, aby měl muž rád nevlastní dítko, byl vtipný, pracovitý, inteligentní - tato kombinace se povede málokteré z nás a s věkem to jde čím dál hůř. Já bych tu svou ,,lásku přes internet" nevyměnila za nic na světě.

Takovýto příběh jsem nezažila asi jen já, a pokud byste jej na svých stránkách uvedli, třeba by i nějaké jiné ženě, která po třicítce nemůže najít jiskru, pomohl...

Reklama

Načítám