Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Z 52leté hasičky Simony je kočka!

Foto: Marie Bartošová

Zkoukněte i vy proměnu paní Simony!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Dvaapadesátiletá Simona je hasička. Místo požárů ale hasí problémy. Pracuje totiž na dispečinku. I tak ale musí nosit nepříliš vzhlednou uniformu, ze které ji převlékneme. Proměna může začít!

Článek

Simona pracuje jako hasička specialistka na dispečinku hasičské záchranné služby neuvěřitelných 17 let. Věrná nezůstává jen zaměstnání, ale i účesu a líčení. „S barvami ani střihem vlasů moc neexperimentuji, líčím se střídmě, občas vyrazím i bez make-upu. Co se týče oblečení, jsem spíše sportovnějšího zaměření, sukně u mě moc nenajdete,“ popisuje Simona, která ale zároveň odvážně dodává: „Změna je život!“.

S vytouženou změnou jsme začali v salonu Hair-Face-Body, kde se Simony ujala kadeřnice Katka Šimánková. Úkol číslo jedna? Zbavit ji podivných melírů a dodat účesu šmrnc. Došlo i na lekci líčení s vizážistkou Lucií Peroutkovou. S novou vizáží si potom Simona vyzkoušela i úplně jiné oblečení, než je zvyklá. Vhodné outfity pro ni našla stylistka Veronika Králová. Jste zvědavé na výsledek proměny? Pojďte se podívat samy!

Prošvihly jste poslední proměny? Podívejte, jak jsme z uniformy svlékli „bachařku“ Lenku nebo vojandu Věru.

Vlasy: Katka Šimánková (salon Hair-Face-Body, Myslíkova 31, Praha 1)

Vizáž: Lucie Peroutková (MA-DA Makeup Network)

Styling: Veronika Králová

Za zapůjčení oblečení děkujeme obchodům F, Guess by Marciano a Mixer!

Reklama

Související témata:
Dispečink

Načítám