Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Proměnili jsme „bachařku” Lenku

Foto: Marie Bartošová

Lence se rozhodl udělat radost její bývalý manželFoto: Marie Bartošová

Reklama

S hvězdou naší dnešní proměny bychom se v rámci její práce setkaly jen velmi nerady. Čtyřicetiletá Lenka totiž pracuje jako dozorkyně v ženské věznici. Jak bude vypadat po zásahu našeho týmu? Dívejte se!

Článek

Lenka pracuje už čtyři roky ve věznici ve Světlé nad Sázavou. Celé dny je obklopená ženami, které spáchaly i ty nejtěžší zločiny. Sama má ale velké srdce. Přihlásil ji její bývalý manžel, který nám napsal: „Do proměny bych ji chtěl přihlásit jako poděkování za péči, kterou mi věnovala a věnuje po mé autonehodě a vleklém zranění. Stará se o mě i přesto, že jsme po rozvodu.“ Držíme palce a zdravíme do brněnské nemocnice! Ale teď už zpátky k proměně.

S Lenkou i její tchyní, která ji přijela podpořit, jsme se nejprve sešli v kadeřnickém salonu. O vlasy i novou barvu se jí postaral kadeřník Viliam Krescanko. Lenku ale překvapila i vizážistka Ilona Rubešová, sama se totiž téměř nelíčí. Po několika hodinách strávených v salonu jsme se přesunuli do redakčního ateliéru, kde už na naši čtenářku čekala stylistka Ivana Pražáková. Pro Lenku si připravila troje šaty – ta nám totiž jako jedna z mála na rovinu řekla, že by si chtěla zkusit něco jiného, než normálně nosí. Pojďte se podívat, jak jí to seklo!

Nestihli jste zhlédnout poslední proměny? Podívejte, jak jsme z uniformy svlékli vojandu Věru nebo tramvajačku Kamilu.

Vlasy: Viliam Krescanko (salon GHC, Krakovská 8/581, Praha 1)

Vizáž: Ilona Rubešová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Styling: Ivana Pražáková

Za zapůjčení oblečení děkujeme obchodům Mohito, Debenhams a Marks & Spencer!

Reklama

Související témata:
Poděkování

Načítám