Hlavní obsah

Cestujete v létě? Tyhle erotické pomůcky si přibalte s sebou!

Foto: Profimedia

Máme tipy, jak si zpříjemnit letní sexy hrátky!Foto: Profimedia

Reklama

Milování během tropických teplot? Sex pod stanem, na výletě, na návštěvě u rodičů? Žádný problém. Některé pomůcky „na to“ dokonce i posvítí!

Článek

Žhavé léto a ještě žhavější erotické zážitky? Kombinace tak vražedná, že nad ní člověk musí přemýšlet po zbytek roku. Jaké sexy hračky zařídí, že se obvyklé laškování promění v bombastický okamžik? Z těchto čtyř si určitě vyberete.

1. Ten, kdo stíhá všechno

Orální sex patří mezi velmi, ale opravdu velmi laškovné a naprosto nezbytné milostné praktiky. Nikdo, kdo by se téhle srandy ujal, zrovna není po ruce? Nevadí. Druhá generace silikonového bubínku s deseti malými jazýčky, která se coby cestovní verze svého staršího a většího bratra vejde i do kapsy batohu, si již teď získává své příznivce.

Sqweel Go má šest módů, tři rychlosti a tři programy se specifickým schématem. Je snadno omyvatelný, přenosný, tichý a nabíjí se za pomoci USB kabelu, takže stačí přistrčit počítač nebo Sqweel na dvě hodinky šoupnout do auta… A kolik za to?

Doporučená cena je 979 korun. Pro svoje letní hrátky si představujete něco, ehm, víc klasičtějšího? Není problém. Vaše požadavky splní drak ze stáje Fun Factory.

Foto: Archiv

Na tenhle orální sex nezapomenete...Foto: Archiv

2. Dálnice směrem k rauši

Tiger G5 CNC Vibrátor v něžných barvách disponuje překvapivým výkonem a líbivým tvarem, který „dělá dobře“ stimulaci bodu G a klitorisu zároveň. Ale to není všechno. Výborně se drží. To si jen tak vsunete prst dovnitř a milenec se nehybně drží tam, kde je ho nejvíc potřeba, a to i když jsou prstíky víc než kluzké.

Tenhle německý kousek má navíc patentovaný systém úsporného nabíjení, dá se zamknout při cestování a kvůli jeho nízkému hluku o něm nebude vědět nikdo, kdo právě projde okolo stanu. I teta z Humpolce, která právě přijela na návštěvu, se v klidu vyspí.

Zkusíte tohohle tygra? Nachystejte si asi 2390 korun a nechte se ho, aby se o vás postaral s lehkostí, která je pro léto tak charakteristická. Jako nespoutanost. Kde ta se dá spolehlivě potkat?

Z Německa do Japonska je to trochu štreka, ale když natrefíte na spolehlivého výrobce hraček… Tenga je zkrátka zárukou kvality.

Foto: Archiv

Když orgasmus, tak pořádný!Foto: Archiv

3. Na vlnách prázdnin

Iroha Minamo je vyrobena na míru pro ženské tělo. Důmyslné zakřivení, žádné tvrdé hrany, vodotěsnost, externí nabíječka v balení, výdrž až 90 minut v provozu, dvě tlačítka, tichý mód. Přítomnost Irohy nikdo nezaregistruje u bazénu na zahradě a ani u večerního táboráku.

Stojí sice 2499 korun, nicméně pro její klady a elegantní vzhled patří do hrátek horkého léta. I toho babího. Tak ji zkuste, dokud je čas… Potřebujete si na sex spíš posvítit? Jako baterka tuhle funkci zastane, ale co to nechat profesionálům?

Foto: Archiv

Pro hrátky ve vodě? Ideální!Foto: Archiv

4. Světélkující radost

Vibrační vajíčko od Seven Creations za 259 korun má základní potřeby. Musí mít dvě klasické baterky a ideálně i tmu. Pod její rouškou se ukáže jeho pravá síla. Prostě světélkuje! A že za to dokáže pořádně zabrat, ví nejedna majitelka tohoto pokladu.

Už žádný problém s neviditelností, hledáním tlačítek nebo samotné pomůcky, která zapadne za postel, nebo se ztratí v nacpaném báglu zrovna v momentě, kdy ji nejvíc potřebujete. Je to zkrátka takový vtipný a spolehlivý společník, který nezabere víc místa než jedny ponožky. Chystáte se na dlouhou cestu? Lístek do vlaku mu kupovat nemusíte, což je další plus. Parťák pro léto se prostě nezapře. Tak co, otevřete mu svou náruč?

Foto: Archiv

Když není vidět, je tu vibrační vajíčko, které vás ve štychu nenecháFoto: Archiv

Která pomůcka se vám nejvíc líbí?

Reklama

Načítám