Hlavní obsah

Čtenářku jsme oblékli jako Kate Middleton!

Foto: Mia Mirrelli

Styling podle Kate Middleton vyzkoušela čtenářka NikyFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Ať se objeví v jakémkoli modelu, je do pár hodin vyprodaný. Celý svět dychtivě sleduje, co dalšího vévodkyně z Cambridge oblékne. Ani nás styl à la Middleton nenechává chladnými. Je čistý, nepřekombinovaný a elegantní. Nechte se jím nakazit i vy a vyzkoušejte outfity podobné těm, které nosí krásná Kate... a naše čtenářka Niky.

Článek

Jakmile se objeví nové fotky Kate Middleton, vypukne doslova šílenství. Kdo první zjistí, čí obleček má novopečená vévodkyně na sobě, vyhrává. Jakmile se objeví jméno tvůrce jejích šatů – a že to netrvá dlouho – začnou ženy z celého světa zběsile klikat na jeho stránky a snaží se za každou cenu získat stejný model. Kate si navíc nepotrpí na předražené značky, spokojí se s šaty za „pár tisíc“, což není u šlechty příliš obvyklé. I to přidává usměvavé brunetce na popularitě.

Kate je vždycky perfektně upravená, stylová a nikdy nesklouzává k lacinosti. Na rozdíl od některých celebrit, které by na sebe nikdy nic nevzaly více než jednou, se klidně promenáduje po městě v jedněch a těchže botách několik dní. Je zkrátka sympaticky „normální“. Sympatická byla i devatenáctiletá čtenářka Niky, která si Katiny oblíbené modely vyzkoušela na vlastní kůži.

Ve znamení romantiky

Úzké bílé kalhoty, krásná krémová tunika, kabelka ve stejném tónu a balerínky, ve kterých vydržíte běhat celý den. Tahle kombinace sluší jak mladé vévodkyni, tak i naší brněnské „Kate“. Je na vás tunika příliš průhledná? Vyhlédněte si jinou ve článku Rozevláté tuniky vládnou létu!.

Foto: Isifa

Kate dává přednost jednoduchosti a eleganciFoto: Isifa

Foto: Mia Mirrelli

Foto: tunika (Topshop, 1330 Kč), kalhoty (Zara, 989 Kč), kabelka (Baťa, 899 Kč), boty (Tulipano, 400 Kč), náušnice a náramky – stylistky vlastníFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Které z dam to podle vás sluší víc?Foto: Mia Mirrelli

Nevinnost sama

Model, který Kate nedávno vytáhla na dostihové derby, nám naprosto vyrazil dech! Šaty s krátkým kabátkem, tělové lesklé lodičky a mini kabelka ve stejném duchu – v jednoduchosti je někdy opravdu krása. Také milujete bílou? Oblečte se do této barvy od hlavy až k patě!.

Foto: Isifa

Kabátek, který Kate přehodila přes šaty, nás dostalFoto: Isifa

Foto: Mia Mirrelli

Podobný jsme našli i pro NikyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Foto: šaty (Camaeiu, 659 Kč), kabátek (Camaeiu, 878 Kč), kabelka (Zara, 899 Kč), květina ve vlasech (Cocco, 120 Kč), boty (Humanic, 1799 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Slabost pro puntíky

Kate i její ostře sledovaná sestra Pippa mají evidentně slabost pro puntíky. Tenhle vzor se totiž často objevuje na jejich šatech nebo sukních. Brunetka je vytáhla i den před svatbou, kdy ji paparazzi nachytali s maminkou a sestrou před londýnským hotelem. Dívčí model lichotil i naší čtenářce Niky, které jsme přidali i podobný kabátek a boty na klínku, které stylistka objevila za úžasnou cenu.

Foto: Isifa

Vévodkyně a její černobílé šatyFoto: Isifa

Foto: Mia Mirrelli

Foto: šaty (Promod, 1299 Kč), sako (Lindex by Ewa Larson, 1799 Kč), boty (Mixer, 330 Kč), prsten – stylistky vlastníFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Puntíky se líbily i naší "Kate"Foto: Mia Mirrelli

Modrá krev

Kombinace modré a černé je dalším typickým prvkem, který u Kate často a rádi vídáme. Kráska dává přednost hlavně královské modři (i barvy nosí vznešené!), my jsme dali přednost šatům ve světlejším provedení. To ale na kráse naší čtenářce rozhodně neubralo, s černým sáčkem a punčochami vypadala stejně skvostně jako manželka prince Williama.

Foto: Isifa

Brunetka často sahá po královské modřiFoto: Isifa

Foto: Mia Mirrelli

Foto: šaty (Zara, 1290 Kč), sako (Zara, 1299 Kč), punčochy (Tezenis, 79 Kč), šátek (Zara, 699 Kč), boty (Humanic - info o ceně v obchodě), náušnice (H&M, 129 Kč), prsten – stylistky vlastníFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Naše šaty byly sice světlejší, ale o nic méně krásnějšíFoto: Mia Mirrelli

Líbí se vám styl Kate Middleton? A kterou další osobností byste se rády nechaly inspirovat? Budeme se těšit na vaše tipy!

Styling a vizáž: Janka Letková

Reklama

Načítám