Hlavní obsah

Přivolejte si lásku: Horoskop vám řekne, čím muže přitahujete!

Foto: thinkstock

Poznejte, co na vás muži milují!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odhalte své ženství díky horoskopu, vašemu slunečnímu znamení! Co na vás muže přitahuje? Zjistěte to a přivolejte si lásku, ať už jste samy nebo máte partnera.

Článek

Trápí vás samota a ne a ne se seznámit s tím pravým? Nebo jen toužíte oživit plamen vášně v současném vztahu? Zjistěte podle svého znamení, co se na vás mužům nejvíce líbí. A využijte toho!

Na muže působíte...

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Troufalou, ale poměrně nevinnou svůdností, přímočarým sexuálním chováním, které vzrušuje, protože nedává šanci, aby byly vaše touhy nesprávně pochopeny, a nezávislostí, která vás posune krok před konkurenci.

Pozor: Brzděte aroganci!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zemitou, smyslnou a vzrušující sexualitou, schopností mít materiální postavení a spolehlivostí, která trvá pevně na svém, spolu s bráněním a chráněním toho, co je vaše. Přirozenou krásou, jež je erotická, ale neohrožuje.

Pozor:Zachovejte si soudnost!

Foto: thinkstock

Přátelství a zdravá uvolněnost, to muže láká...Foto: thinkstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dojmem nepolapitelnosti, živým intelektem, výřečností, vtipností, informovaností a mladistvým půvabem. Koketností, jež udržuje takovou rovnováhu mezi pouhou hravostí a vážným úmyslem, až to hraničí s uměním.

Pozor: Vynechte prohnané uličnictví!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Aurou vášnivosti, která je ještě zřetelnější, když ji potlačujete. Citem pro to, jak přistupovat k nejchoulostivějším oblastem citovým i sexuálním, a starostlivostí o druhého, něžností, díky které druhý cítí vzrušení i pohodu zároveň.

Pozor:Uberte na náladovosti!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Impozantní a galantní sexualitou, kterou prosazujete uvolněně a suverénně, důstojným a počestným chováním, zvláště jste-li pod citovým nátlakem, žhavým projevem romantického zájmu, který je pro druhého neodolatelný.

Pozor: Nemáte právo na kohokoli!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jemně naladěnou pozorností, která u druhého budí dojem, že jste si ho vybraly z nějakého zvláštního důvodu, zdáním odstupu nebo nedosažitelnosti, jež usvědčuje ze lži vaši vlastní smyslnost, jemným citem pro detail.

Pozor:Uberte v kritickém dohledu!

Foto: thinkstock

Ženy narozené ve znamení Lva jsou romanticky založené, muži, berte na to ohled!Foto: thinkstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jemným a smyslným kouzlem, jež v druhém vzbuzuje pocit, že s ním jednáte tak, jak vždycky chtěl, aby se s ním jednalo. Společenskými způsoby a kontakty. Kultivovaným životním stylem, které tyto kontakty slibují nebo přinášejí.

Pozor: Opatrně s prázdnými lichotkami!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Aurou sexuální sebedůvěry, která se, tak či onak řídí sama sebou. Kombinací dojmu neohroženosti, která necouvne před žádnou výzvou, a současně křehkým a podmanivým kouzlem, jež druhého silně přitahuje.

Pozor:Jedovaté poznámky odrazují!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Činorodou energií, která podněcuje a nabádá druhého, aby si užíval života a dělal pokroky. Zdravou a aktivní sexualitou, která obsahuje jak lidskou ctnost, tak živočišnou vášeň, otevřeností, a dojmem, že máte pevné etické zásady.

Pozor:Připusťte pravdu druhého!

Foto: thinkstock

Milá, zdravě sebevědomá a život vychutnávající, taková je podle horoskopu žena, která muže jistě najdeFoto: thinkstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Osobitou svěží krásou, seriózním a uvážlivým postojem, nezávislostí, spolehlivou sexuální vitalitou a výkonností, schopností vytvářet a udržet řád. Objektivním posouzením potíží druhého a věnováním pozornosti k jejich řešení.

Pozor:Nepřehánějte houževnatost!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Spojením jedinečnosti, neobvyklosti a přátelskosti, která v druhém zapaluje oheň, o němž neměl tušení. Bezstarostným a nesobeckým přístupem, otevřeností k novým názorům a hodnotám včetně liberálních názorů.

Pozor: Opatrně s excesy!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Soucitem a evidentně nesobeckým citem, který harmonizuje přesně s tím, co druhý právě chce, nebo potřebuje. Charizmatem, jemnou směsí mírnosti a energie, sexuality a tajemství, schopností jít za svými sny.

Pozor: Vyhněte se fantazírování!

Držíme vám palce, aby láska, kterou si zasloužíte, přišla co nejdříve!

Související témata:

Načítám