Hlavní obsah

Cvičme v rytme: Úspěšný seriál je zpět!

Foto: archiv redakce

Proč právě Cvičme v rytme? Protože je nejefektivnější! Odložte žehličky, odsuňte talíře, vyskočte od rýsovacích prken, právě jdeme na to!Foto: archiv redakce

Reklama

A je to tady! Také se vám stýskalo po jednom z nejúspěšnějších televizních pořadů zaměřených na cvičení? S láskou vzpomínáte na cvičenky Československé televize a jejich sestavy, které donutily miliony žen u televizí protáhnout svá těla? Pak pro vás máme skvělou zprávu – legendární Cvičme v rytme je zpět! Chcete si zacvičit? Tak pojďme na to!

Článek

Vybalte trikoty, oprašte návleky, nasaďte čelenky a jedem! Cvičme v rytme si od roku 1985 dávalo za cíl zvýšit kondici, zlepšit koordinaci, držení těla i estetický pohybový projev cvičenek, k čemuž mu měly dopomoci džesgymnastika a aerobik. Denní cvičení totiž bylo podle vedoucích pracovníků Československé televize nejen důležitou součástí tělesné kultury, ale cvičební blok navíc odbourával únavu a zlepšoval náladu.

A my souhlasíme! I proto jsme se spojili s bývalými pracovníky hlavní redakce tělovýchovy a motorismu v Bratislavě, kteří pořad ve spolupráci s Československým svazem tělesné výchovy, Slovenskou štátnou pojišťovnou a Národním podnikem Tatrasvit vyráběli. A navrch jsme oslovili naši nejlepší cvičitelku, několikanásobnou mistryni Evropy a mistryni světa v aerobiku Olgu Šípkovou! Společně jsme pro vás připravili nový cvičební seriál, který najdete od zítřka každý den vždy v 19 hodin na ProŽeny.cz!

„Naše cvičení se zaměří na posílení všech partií, které nás ženy trápí. Dámy, nebojte se, s námi to zvládnete!“ vzkazuje všem ženám Olga Šípková. Jste připravené? Tak do toho!

Věříme, že jste si cvičení užily! A nezapomeňte – už zítra najdete na ProŽeny.cz další díl!

...APRÍL!

Vizáž: Lucie Jánská a Thanh Thanh TRAN THI (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Reklama

Související témata:

Načítám