Hlavní obsah

Do podzimních kolekcí se vkradly volánky! A nosí se úplně na všem

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dokáže pár záhybů na látce! Volánky se vyšvihly mezi nejvýraznější trendy sezony a jejich silnou pozici potvrzuje i fakt, že se objevují snad v každém druhém obchodě. Co říkáte, zkusíte to s nimi?

Článek

Šaty, halenka, kalhotový komplet, šortkový overal i sukně. Právě na těchto kusech jsme při tvorbě následujícího článku stavěli. Volánky ale najdete snad úplně na všem, takže je jen vás, pro kterou variantu se rozhodnete. Pokud se tedy vůči nim odhodláte ke vstřícnému kroku!

Správná taktika

Volánky mají tak trochu pošramocenou pověst. Je pravda, že některé z nich vám mohou přidat na objemu, pokud ale zvolíte chytré kousky (a strategické umístění na štíhlejší partii těla), můžete se do tohoto trendu bez obav pustit. Stejně tak neplatí, že by vás volány musely hned bouchnout do očí. Klidně je nechte zahrát jen na spodním lemu šatů a rukávů.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Zara, 1299 Kč), vesta (Van Graaf, 4999 Kč), boty (Baťa, 1799 Kč), prsteny (H&M, 249 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Véčko

Ani volánky, které lemují véčkový šněrovací výstřih, vám nepřičarují dvě konfekční velikosti. Halenku samozřejmě nemusíte nosit jen v doprovodu sukně (v této sezoně se stále vracíme k módnímu sametu), skvěle bude vypadat i s obyčejnými džínami nebo zastrkaná do širších kalhot.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Marks & Spencer, 1599 Kč), sako (Marks & Spencer, 1599 Kč), halenka (Mango, 899 Kč), punčocháče (Tezenis, 299 Kč), náušnice (H&M, 299 Kč), semišové boty (Humanic, 2699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Odvážná dvojka

Pokud to s volánky myslíte vážně, můžete si do zkušební kabinky odnést rovnou komplet. Kostkovanou dvojici ale samozřejmě klidně oddělte. Širší top se bude perfektně hodit k užším kalhotám nebo pouzdrové sukni, ke kalhotám naopak volte klidně objemnější vršek.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Zara, 799 Kč), top (Zara, 799 Kč), kožený batoh (Humanic, 1199 Kč), boty (Humanic, 1499 Kč), prsteny (Bijou Brigittte, 499 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Stylový overal

Pakliže jste se do volánky zdobeného overalu zamilovaly stejně rychle, jako my, můžeme vás ujistit, že si ho nemusíte – navzdory jeho krátké délce – schovávat až na jaro. Kombinace s aktuálním módním hitem, kozačkami nad kolena, totiž tomuto kusu sluší.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Zara, 799 Kč), boty (Aldo, info o ceně v obchodě), náhrdelník (Bijou Brigitte, 399 Kč), kabelka (Van Graaf, 5199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Líbí se vám kabelky s řetízkovým uchem?Foto: archiv firem

Nekonfliktní sukně

Sháníte efektní, ale zároveň nenáročnou sukni, kterou budete moct spárovat s lecčím? Právě jste ji našly. Kratší délka, sahající nad kolena, vyloženě nahrává objemnějším svetrům a rolákům, které perfektně zahřejí.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: vlněná sukně (Van Graaf, 4499 Kč), rolák (H&M, 599 Kč), boty (H&M, 1299 Kč), kabelka (Humanic, 1399 Kč), punčocháče (Tezenis, 299 Kč), klobouk (Van Graaf, 1699 Kč), prsten (Lindex, 129 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Stylový klobouk dotáhne váš outfit k dokonalostiFoto: archiv firem

Co vy a volánky? Nosíte je? Napište nám!

Reklama

Načítám