Hlavní obsah

Editorial: Tahle svatba se fakt povedla!

Foto: Greta Blumajerová

Naše první redakční svatba se nakonec opravdu vydařilaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Nedá mi to, abych se nevrátila ke svatbě, o níž jsem psala minule. Byla totiž skvělá! A i přes mé obavy jsme nakonec jako „družstvo“ obstáli :-).

Článek

V pátek se u nás nepracovalo. Tedy alespoň fotkami a články se nikdo příliš nezatěžoval. Zato žehlička i kulma jely naplno. Kolegyně se jedna po druhé střídaly v kuchyňce, kde kouzlila šikovná kadeřnice Simona. Vlny umí dokonale! Kdo zrovna nebyl v její péči nebo se nelíčil, měl možnost zapojit se do burzy doplňků – směňovalo se všechno možné, ovšem největší zájem byl o perly a všemožné čelenky.

Foto: Jakub Jurdič

Nejvíc to slušelo ženichovi!Foto: Jakub Jurdič

A tak nakonec Janča F. vyrazila v krásné perličkové čelence, o níž původně nechtěla ani slyšet, já jsem oblékla Lucčiny šaty, u nichž chybějící pásek vyřešila další šňůra perel, a Andrejka nám všem vyrazila dech tím, jak skvělý účes si sama vytvořila. Když jsem nakonec viděla všechny kolegyně v „plné polní“, žasla jsem – strašně moc jim to všem slušelo! Takže když pak Renča poznamenala, že si připadá jako bordelmamá, spontánně jsme se rozhodly, že ji v tom nenecháme a prohlásily jsme se za její „děvčata“ :-).

A co bylo nejdůležitější – ze všech nejvíc to slušelo ženichovi! Protože o toho tam šlo především :-). A právě tomu přejeme, aby jeho manželství bylo minimálně tak hezké, jak byla hezká jeho svatba :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Související témata:
Burza

Načítám