Hlavní obsah

Poslední nevěsta Ondřeje Brzobohatého? Po Johaně a Táně řekl v Itálii své třetí ano Daniele

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová jsou svoji! V červnu se v ráji zasnoubili a nyní si v Itálii řekli ano. Gratulujeme a přejeme novomanželům sladký společný život.

Článek

Nic neudělá hezčí den než krásná a pozitivní zpráva. A my pro vás jednu máme. Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý si v Itálii řekli ano.

On je jeden z nejtalentovanějších hudebníků v Česku, ona uznávaná moderátorka. Pár tvoří něco přes rok, z červnové dovolené na Maledivách se vrátili zasnoubení a z té italské se nyní vrátí jako manželé.

Jak Ondřej napsal v krásném instagramovém postu, jeho nebaví být rozvedený, nese to cejch někoho, kdo prohrál. A Daniela s nadsázkou a humorem prý řekla, že na svatbu spěchala, dokud se neprojevují na obličeji známky gravitace.

On se ženil potřetí, pro ni to byla premiéra. Co se o svatbě ví?

Italská svatba Daniely a Ondřeje

Někdo svatbu plánuje rok, Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová to měli naplánované výrazně rychleji. Stačilo na italskou dovolenou s kamarády, na Lago Di Garda, přizvat rodinu a další blízké (mimo jiné Jakuba Prachaře a Saru Sandevu nebo Libora Boučka), střihnout si, kdo z nich si obleče svatební šaty a bude mít větší trpělivost s italskými úřady a najít úspěšného odháněče mraků. O zbytek se postarala ženichova sestra Rola, oddávající Elena, skvělé italské jídlo a líbezně mečivý Eros.

Novomanželům gratulujeme a přejeme šťastné společné roky.

Kdo jsou a byly životní partnerky úspěšného muzikanta?

Johana Arletová

První velkou láskou Ondřeje Brzobohatého byla o tři roky starší brunetka s výraznýma modrýma očima. A že to myslel opravdu vážně, dokázal tím, že si ji vzal i přes nesouhlas svých rodičů. Ti ze vztahu s Johanou Indrákovou, která pracovala na TV Nova jako produkční a tisková mluvčí, nebyli nadšení. Spekulovalo se o tom, že jim vadil její předchozí vztah se ženou. Hana Gregorová se tehdy (svatba proběhla v roce 2008) vyjádřila, že s Radkem Brzobohatým půjdou až na Ondřejovu další svatbu, že nechápou, kam se mladí ženou, když nemají dítě a žijí v pronajatém bytě.

Manželství vydrželo pět let a jak se v tichosti vzali, velmi komorně se i rozvedli. Johana několik let žila na Šrí Lance s přítelkyní, kde společně budovaly hotelový rezort, po rozchodu se vrátila do Čech a živí ji PR.

Taťána Kuchařová

O tom, že Ondřejovo srdce zahořelo pro Miss World 2006, se začalo spekulovat začátkem roku 2013, kdy se rozešla s americkým přítelem a v Česku byla nápadně často k vidění v blízkosti Brzobohatého. Nakonec šli s barvou ven a stali se snovým párem českého showbyznysu, dva krásní, styloví lidé, kteří se vzájemně podporují ve svých profesích. Taťánu přijala i Ondřejova rodina, jeho matka neměla výhrady a sestra Rola s nimi jezdila i na dovolenou. Pompézní svatba se konala v polovině roku 2016 a pamětníci vzpomínají i na to, jak okázale se dbalo na její utajení, všude byla ochranka.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah dál pokračuje, i když ve zlém – vedou spolu válkuFoto: Profimedia.cz

Zdálo se, že jejich láska jen kvete, ale zvrat nastal předloni. Bystřejším neuniklo, že se spolu neobjevují na společenských akcích a že na sociální sítě už dlouho nepřidali společný snímek. Ač v polovině roku obnovili sňatek, na konci roku oznámili rozchod. A nebyl rozhodně kultivovaný. Špinavé prádlo se pralo veřejně, zejména Taťána dala hned několik rozhovorů, ve kterých Ondřeje obvinila ze lži. On dlouho mlčel, nakonec přiznal, že to s manželstvím vzdal on.

V současnosti médii rezonuje nová kauza, a to v souvislosti s anulací jejich církevního sňatku. Na veřejnost se totiž dostaly intimní detaily žaloby.

Daniela Písařovicová

Potom, co se Daniela Písařovicová poprvé vyjádřila k mediální kauze okolo církevního rozvodu svého partnera, objevili se spolu nedávno i na charitativní akci. A zde se fotografové zaměřili na velký diamantový prsten zdobící ruku moderátorky DVTV. Se smíchem prozradila, že prsten od dovolenkových zásnub z ruky nesundala, ale neměla potřebu troubit novinku do světa.

Písařovicová patří k úspěšným moderátorkám, ale své soukromí si vždy pečlivě střežila. O tom, komu v minulosti patřilo její srdce, se jen spekulovalo. Mluvilo se o bližším vztahu s hercem Lukášem Hejlíkem, hokejistou Jaromírem Jágrem nebo moderátorem Jakubem Železným. Ona sama prohlásila, že si už začala myslet, že jí není velká životní láska souzena, přitom v práci slavila jeden úspěch za druhým.

A nyní je již jasné, že své štěstí našla a nejen proto, že se říká „do třetice všeho dobrého“, ale protože se zdá, že jsou si s Ondřejem Brzobohatým souzení.

Ondřej jako ženich a jeho krásné nevěsty:

Významnou ženou v životě Ondřeje Brzobohatého je bezesporu jeho matka: Úspěšné ženy a jejich nadaní synové

Načítám