Hlavní obsah

Erotický karneval ve vaší ložnici

Foto: Thinkstock

Překvapte svého partnera, je období masek a karnevalůFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do ložnice patří i humor, neboť s ním jde všechno líp! Umíte-li milování trochu odlehčit, jste pro partnera správnou parťačkou pro život i lechtivé hrátky. Proto se trochu odvažte, je na to vhodná doba! Nasaďte masku nebo oblečte kostým, a buďte někým jiným!

Článek

Podzim i zima jsou obdobími spojenými s maskami a kostýmy. Začíná to šibřinkami (maškarní bál) a svátkem všech svatých, pokračuje čerty s Mikulášem a končí tematickými plesy ve znamení erotiky či filmových postav. Tenhle čas plný zábavy je určen nejen těm nejmenším. Trochu toho tajemného dobrodružství pod rouškami a převleky za někoho jiného si užívají i dospělí, no ne? Proto si vezměte škrabošku nebo rovnou celý kostým s sebou do ložnice! Užijete si legraci i divokou noc plnou překvapení a „nového“ sexu!

Benátský festival po česku

70 % Polyamid a 30 % polyester. Co je to? Škraboška na oči za 160 korun, která z vás vykouzlí tajemnou dámu první třídy. Jsou-li vám milejší peříčka, zahalte svoji tvář do masky z peří, která působí extravagantním dojmem (290 korun). Divoká šelma se z vás stane tehdy, když sáhnete po masce kočky s důtkami za 585 korun. Maska i rukojeť jsou na dotyk sametově hebké a celá sada vypadá, jako by ji někdo vytáhl přímo z leopardí tlamy. Vzhled ale nezaostává za funkčností. Hezky tomu svému naplácejte (viz článek Oživení sexu: nechte si naplácat!), ať vás uspokojí podle vašich nadiktovaných požadavků!

Foto: archiv

Občas stačí pouhá škraboška ke změně v ložniciFoto: archiv

Síťky nejen proti hmyzu

Kouzlo erotického karnevalu je nejen v zahalení obličeje, ale vytvoření sexy kostýmu, který je nevšední i „ulítlý“. K neobvyklému outfitu vám kromě škrabošek a masek pomůže síťovaný obleček, tak zvaný catsuit, s otvory na bocích a v rozkroku, které umožňují snadný přístup nenechavým rukám partnera i jeho nejcennějšímu rodinnému klenotu – penisu. Odpadá tak složité svlékání, rozvazování a rozepínání. Prostě když dojde na věc, cestu má milenec volnou! Catsuit koupíte za 290 korun.

Foto: archiv

Pro odvážné je oblečená-neoblečená výzvouFoto: archiv

Vlasy? Nejsilnější nástroj flirtu!

Dobře. Už máte masku a jste oblečené-neoblečené do síťoviny. Co dál? Je třeba radikálně změnit barvu, délku i střih vlasů! Proč? Zaručeně se budete chovat podle ražení svého převleku. „Natáhněte si paruku a spolu s ní osobnostní typ, který je pro ni charakteristický. Jste-li nesmělé a neprůbojné, převlek vám pomůže vyzkoušet si své nové, dobrodružnější já,“ říká Tracey Cox, mezinárodně uznávaná expertka v oblasti sexu a vztahů. Podle ní je to nejlepší způsob, jak pro partnera nebýt samozřejmostí. „Když si nasadíte paruku v odlišném stylu či barvě, milenec vás uvidí v úplně jiném světle. V paruce působíte jako neznámá osoba a jeho instinkty se vrací k okamžiku prvního setkání,“ popisuje Tracey ve své knize Superflirt.

Foto: archiv

Paruka vás může změnit k nepoznání, tak pozor na reakce, nenechte se překvapitFoto: archiv

Vlasy jsou zkrátka největší změnou! Kvalitní paruku vyrobenou z umělého vlasu pořídíte už okolo tisícovky. Ta dodá vašim erotickým hrátkám tu správnou šťávu, uvidíte! Změna identity dělá divy!

Tělo v oblacích

Jestli nemáte odvahu sestavit si svůj kostým samy, kupte si už nějaký hotový. Policistka, zdravotnice, a dokonce i sexy pomocnice Ježíška, je k dostání skoro v každém sexshopu. Ovšem nutno podotknout, že pro muže jsou prý nejvíc sexy ženy na světě letušky. Převlek za pracovnici aerolinek pořídíte za 1250 korun. K šatům se dodává čepec a šátek, takže pomalejší odkládání jednoho kusu za druhým není žádný problém.

Něžné i chlípné zvířátko? Zajíc!

Pokud vás někdy lákalo stát se Playboy zajíčkem, neváhejte se za něj převléct. Hříšný sexy zajda stojí nějakých 850 korun. Obsahuje pět dílů: podprsenku, kalhotky s ocáskem, motýlek na krk, čelenku s králičími oušky a manžety. Zbývá už jen zakousnout se do role a být něžnou průvodkyní erotickým večerem.

Foto: archiv

Díky časopisu Playboy je zajíček snad nejznámějším sexy oblečkemFoto: archiv

Nebo si snad do kostýmu oblečete samotného partnera? Mít v posteli ochotného stevarda, šikovného pana doktora v bílém plášti, roztomilého číšníka nebo silného námořníka taky není k zahození. Co myslíte? Stačí trenky a šátek nebo motýlek okolo krku… Každopádně když už nevšední kostýmy, tak i nevšední polohy, ať to stojí za to! Inspiraci najdete, ostatně jako vždy, jen u nás: Sex: nevšední polohy pro všední den!.

A jak budete dlouhé zimní večery trávit vy?

Reklama

Související témata:

Načítám