Hlavní obsah

Sex: Nevšední polohy pro všední den!

Foto: Thinkstock

Nevšední sexuální polohy se postarají o ozvláštnění vašeho vztahuFoto: Thinkstock

Reklama

Stojí váš intimní život za starou bačkoru? Máte podezření, že se vám partner vzdaluje? Pak potřebujete sexuální vzpruhu! Zapalte vonné tyčinky, kupte láhev vína a směle se vrhněte zatočit se stereotypem. My vám poradíme, jaké polohy na něj zaberou!

Článek

Pokud se z vašeho sexuálního života vytrácí vzrušení, je čas začít přemýšlet trošku exoticky a vpustit do své ložnice svěží nápady. K takovému kroku nepotřebujete mít extra pomůcky ani bohatou fantazii (od toho jsme tu my), ovšem předem počítejte s tím, že některé tipy vyžadují značné množství fyzické síly a vytrvalosti. Přece jen jde o polohy pro pokročilé…

Divoženka

Stolek nebo taburetka postavená před gaučem neslouží jen pro odkládání věcí! Když partner takovou pomůcku využije k podpoře svých natažených nohou, můžete si na něm skvěle zařádit. Sedícího na okraji pohovky ho obkročmo osedlejte, pevně stiskněte v oblasti ramen a ukažte mu, kdo je tady pánem, ehm, tedy paní…

Za zdí

Pohodlně si lehněte na postel, pokrčte nohy v kolenou a přitiskněte si je k hrudníku tak, že partnerovi vytvoříte jakési sedátko. On, zády k vám, přiklekne do nastaveného rozkroku a zasune penis dovnitř. Poté nasměruje svoje nohy pod vaše ruce, čili udělá pohyb, jako by si chtěl sednout na své paty. Přirážení je čistě v jeho režii, vy se můžete věnovat chvíli oddechu nebo milence jemně škrábat po zádech. Jelikož se ale jedná o hluboký průnik, spíš než to si zakřičíte slastí do éteru. A propos: Prožitek může být o to větší, o co je nesousměrnější jeho penis.

Poloha X

Položte se na břicho, dejte nohy od sebe a vzepřete se na rukách zcela stejně, jako když jste v kojeneckém věku „pásla hříbátka“. S touhle pozicí ale nemá dětská nevinnost nic společného. Milenec udělá totéž, a to tak, že vás semkne mezi svoje nohy a zadnici přitiskne na tu vaši. Bojový úkol zní: strefit se do správného místa, když má zrak upřený na stěnu a neví, kam co strká... V momentě, kdy „klíč najde tu správnou klíčovou dírku“, poznáte nefalšovanou mužskou radost… (Za výkon ho určitě odměňte hlubokými vzdechy.)

Otevřený zámek

On se posadí na postel a doširoka roztáhne nohy. Vy si mezi ně a čelem k milenci lehněte, vyšvihněte mu nohy na ramena a nechte ho, aby našel oporu na vašich stehnech. I když pohyby nebudou rychlé a proniknutí hluboké, nabízí tato pozice nevšední zážitky! Jestli mu je hodláte ještě více zpestřit, pomazlete se se svými ňadry. Bude z toho vedle!

Zásuvka

Aby věděl, že i váš zadeček stojí za hřích, nechte ho lehnout si na záda a dát nohy od sebe. Zády k němu si vyskočte jako na koníčka, ovšem maximálně se předkloňte dopředu a opřete o své ruce. Nohy přitom položte podél jeho těla. Vaše zadní proporce bude mít jako na talíři a nebojíte-li se experimentů, vložte mu do ruky malý anální vibrátor.

Ježek v kleci

Lehněte si oba na levý bok – vy hlavou k jeho nohám. Vzepřete se na ruce a každý jednu nohu přehoďte přes druhého. Po zavedení penisu do pochvy do sebe budete navzájem propleteni na dlouhé minuty. Vychutnejte si objevování tajných zákoutí svého klína, které může být probádáno ze všech možných i nemožných úhlů! Třeba narazíte i na bod A!

Slastná pyramida

Nechat si nahrnout krev do hlavy a prožít ten nejintenzivnější orgasmus lze v pozici slastná pyramida. Na pevné podložce (nejlépe zemi) si dejte nohy za hlavu jako ve školním gymnastickém kroužku na základce. Partner ze shora dosedne na nabízenou skulinku a zavede penis dovnitř. Při pohybech nahoru a dolů se trochu nadře a posílí svaly na nohou, nicméně budiž mu odměnou vaše neskutečná rozkoš při bouřlivém orgasmu.

Intimní důvěra

Tahle poloha nenechá nikoho na pochybách, že milování je i věcí důvěry. Partner si sedne na okraj postele a nohy svěsí dolů. Vy si na něj tváří v tvář obkročmo sedněte, vzájemně se chyťte za ruce a vy se připravte na hru vabank – ohněte se v pase směrem dolů k podlaze. Musíte milenci důvěřovat, že vás nepustí. Když ano, natlučete si. Proto ještě před zahájením experimentu radši dejte na zem polštář. Člověk nikdy neví. Nemusely se mu líbit ty švestkové knedlíky ze včerejška…

A co vy? Zkoušíte čas od času něco nového, nebo dáváte přednost klasice?

Reklama

Související témata:

Načítám