Hlavní obsah

Flirt Dance: Tomuhle tanci neodolá!

Foto: shutterstock.com

Taneční styl s prvky smyslnostiFoto: shutterstock.com

Reklama

Není to ve vaší ložnici, co bývalo? Je váš partner někdy příliš „unavený”? Věřte, že poté, co mu zatančíte Flirt Dance, nebude chtít spát. Hodně dlouho!

Článek

Muži jsou rádi, když pověstný první krok k milování, není vždy na nich. I oni se někdy chtějí nechat svést. Proto bychom, my ženy, měly občas vzít iniciativu do svých rukou. Že jste striptýz nikdy nedělala a červenáte se až za ušima? Už nemusíte! V tanečním kurzu Flirt Dance vás naučí kousky, o kterých se vám (i jemu) nesnilo!

Co to vlastně je?

Flirt Dance je v Čechách poměrně nový taneční styl. Jedná se o kombinaci orientálního tance, latiny, moderny, ale i jazzu. Od každého si „vypůjčil” ty smyslnější prvky a propojil je pomocí S-faktoru. Označení S-faktor byl poprvé použit ve Spojených státech - jde o tzv. sexy protahování. Výsledkem je, pro muže, velmi dráždivý, erotický tanec.

Svlékání v tělocvičně?

Nemyslete si však, že se snad budete někde v tělocvičně přímo svlékat. Hodiny Flirt Dance probíhají jako jiné taneční lekce. Nejprve zahřátí těla a svalů pomocí tanečních prvků. Poté se postupně učíte dané krokové variace, které se ve finále spojí v jeden ladný, sexy tanec. Svlékání je už jen jakýsi doplněk, který uplatníte až doma, v soukromí vaší ložnice či obývacího pokoje.

Uvědomíte si svou krásu

Flirt Dance je pro téměř všechny ženy. A to i pro ty, které nemají partnera či potřebu ho nějakým způsobem svádět. Na hodinách tohoto nového stylu si nejen krásně protáhnete tělo a postupně ho zpevňujete, ale hlavně v sobě objevíte smyslnost. Flirt Dance vám umožní si opět uvědomit, jakou sílu má ženská krása. A že jsme krásné úplně všechny a nezáleží přitom na věku, bychom si měly připomínat neustále. Nicméně jedno omezení existuje. Kdo se bohužel nesmí hodin Flirt Dance zúčastnit, se dozvíte z našeho videa.

A ještě jedna dobrá zpráva: Flirt Dance není jen pro Pražandy! Vyučuje se ve většině větších měst. Pokud ale přesto nemáte možnost lehce erotického tančení navštěvovat pravidelně, zúčastněte se alespoň víkendového kurzu. Centrum Tance, kde jsme pro vás natočili video, pořádá tyto kurzy napříč republikou.

Tak tedy, posilte své sebevědomí, buďte krásná a smyslná!

Reklama

Související témata:

Načítám