Hlavní obsah

Hravá móda? Trendy topy s nápisy!

Foto: NewYorker

Tričkem s nápisem můžete vyjádřit svoje pocityFoto: NewYorker

Reklama

Nápisy na nás útočí každý den ze všech stran, jsou na autobusech, domech a samozřejmě i na oblečení. Ukážeme vám topy, jejichž jednoduchý střih je opepřen nápisy, hláškami a slovy všemožných významů. Vyzkoušejte je a bavte se různorodými reakcemi vašeho okolí.

Článek

Myslíte si, že jste z triček s nápisy už vyrostly? Nebojte se, nebudeme vám představovat taková, na která se vedle nápisu Adidas už nic jiného nevejde. Nebudeme vám ani tvrdit, že s nápisem „I am angel!“ nebo „I am sexy“ uděláte díru do světa – tato nic neříkající, až banální slovní spojení nejsou in a asi ani nikdy nebyly. Naším cílem je ukázat, že nápis, který má šťávu, vtip nebo třeba vyjadřuje váš názor, může být zajímavým prvkem, který z jednoduchého topu udělá trochu něco víc než jen obyčejný kousek bavlny.

Vtipné a s nápadem

Trička s vtipnými nápisy jsou obecně velmi oblíbená, určitě se i ve vašem okolí pohybuje někdo s více či méně vtipnou hláškou na hrudi. O zajímavé a nápadité nápisy se v poslední době snaží i velké módní značky a my jejich snahu vítáme s nadšením. Takový top s vtipným nápisem umí perfektně rozproudit konverzaci a navazovat kontakty – vaši ctitelé se tak mají hned čeho chytit (rady pro další postup naleznete v článku Proč muži myslí tak, jak myslí?). Vyrazte v některém z nic,h a pak už jen sledujte soustředěné pohledy kolemjdoucích a následné úsměvy, které vyvoláte na jejich tváři.

Foto: archiv firem

Na foto zleva: FF, Mango, ZaraFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto zleva: Topshop, Topshop, ZaraFoto: archiv firem

Náladové topy

Pamatujete na prstýnky, které měnily barvu podle vaší momentální nálady? A jaká obrovská záhada to byla? Používání těchto topů je ale úplně prosté. Jednoduše ráno sáhněte po tom, které co nejvíce vystihuje vaši náladu a rozpoložení. Nápisem na tričku totiž můžete dát světu jasně najevo, co si o něm dnes myslíte, nebo to, jak šťastné, smutné či zamilované jste právě v tento den. Takové optimistické tričko určitě pozvedne náladu i všem okolo a top s prostým NE zase zařídí, že vás nikdo nebude otravovat!

Foto: archiv firem

Na foto zleva: Asos, Zara, TopshopFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto zleva: Zara, Topshop, TopshopFoto: archiv firem

Trička s poselstvím

Každé naše oblečení vašemu okolí do jisté míry říká, co jste zač – jak se o sebe staráte, jaké barvy nosíte, zkrátka o vás vypovídá hodně. Prostřednictvím těchto topů můžete svému okolí sdělit ale něco více než to, jakou náladu zrovna máte. Můžete se podělit o zajímavou myšlenku, o zásady, které nejste nikdy ochotny porušit, o heslo, které razíte ve svém životě. Vybírejte proto velice pečlivě a zvažujte, zda věty na tričku vystihují i váš vlastní postoj. Když tímto nápisem přinutíte alespoň jednoho člověka k zamyšlení se nad jeho obsahem, nebyla to zbytečná koupě!

Foto: archiv firem

Na foto zleva: Zara, HM, ZaraFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto zleva: Promod, Asos, MangoFoto: archiv firem

Tato trička jsou určena především pro volný čas – na nákupy či na festivaly (naše postřehy z Prague food festivalu naleznete zde: Redakce testovala: Food festival!), mívají jednodušší střih a nejčastějším materiálem je bavlna. Všechny další ozvláštňující prvky jsou zde potlačeny, aby se všechna pozornost soustředila jen a jen na těch pár slov – a jak je vidět, vůbec to není na škodu.

Jaký názor máte na nápisy vy? Vybraly byste si?

Reklama

Související témata:

Načítám