Hlavní obsah

I s kily navíc jsem kurtizánou

Foto: archiv čtenářky

I kila navíc se dají nosit s nonšalancíFoto: archiv čtenářky

Reklama

Kilogramy navíc jsou sexy. O tom se přesvědčila i Lenka, která se odvážně vrhla na divadelní prkna, přestože nejdřív trochu váhala. A už na příští týden jsme pro vás zvolili nové téma: Mám nadpřirozené schopnosti! Máte o tom nějaké důkazy? Napište nám na info@prozeny.cz.

Článek

Jmenuji se Lenka, je mi 19 let a jsem prvním rokem studentkou VŠ. Odmalička mě trápily problémy s tím, že mám pár kilo navíc a že nemám postavu, jakou bych chtěla mít. I přes snahu se mi to nikdy nepodařilo a žila jsem v domněnce, že si nikdy nemůžu najít muže (chlapce), kterému bych se líbila :-)

I přesto, že jsem v 17 prožila svou první velkou lásku a cítila jsem se šťastná, že mě miluje někdo takovou, jaká jsem, převládal u mě pořád pocit, že v sobě nedokážu vykřesat pořádný sex-appeal. Kamarádky mě ujišťovaly, že mám jiné přednosti, že dokážu krásně zpívat, vynikám ve studiu, jsem talentovaná v oblasti divadla a herectví... A já jsem svoje komplexy schovávala pod masku silné holky, která si ze sebe dokáže udělat legraci:-)

Všechno to moje vtipkování bylo utnuto v okamžiku, kdy jsem dostala v našem divadelním souboru roli kurtizány a mým úkolem bylo provádět na jevišti výjevy, které každé jiné štíhlé ženě přišly normální... ukázat nožku, vyhrnout si sukni a podobně. Jen pro mě to byl šílený problém. Přišlo mi to spíše antisexy než sexy a byla jsem z toho nesvá.

Premiéra se blížila a já jsem si vzala do hlavy, že to zvládnu. Proč by nemohly boubelky být sexy? Proč bych se nemohla vyrovnat ostatním? A když ne, tak co, aspoň bude legrace. V den premiéry jsem si dala na všem záležet. Make-up, účes... teď jen se správně vlnit a ukázat, že dokážu přivést mužské osazenstvo do varu :-)

Musím vám říci, že se ve mně probudilo něco, co jsem neznala. S jiskrou v oku jsem převálcovala obě své kolegyně, které jsou krásně štíhlé (tudíž krásné), a sál tleskal a já se cítila šťastná.

Poučilo mě to a nyní vím, že i my, co máme pár kilíček navíc, na to máme. Vždyť ne nadarmo se říká, že žena bez bříška je jako nebe bez hvězd :-).

Máte nadpřirozené schopnosti? Provází vás životem vlastnosti, které nikdy jiný ve vašem okolí nemá? Předvídáte budoucnost? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám