Hlavní obsah

Jak udržet klín v kondici?

Foto: Thinkstock

Pokud trpíte nízkou vzrušivostí, nedostatečným prožitkem ze sexu, využijte pomůcek pro posílení svalů pánevního dna, a tím i posílení požitku ze sexuFoto: Thinkstock

Reklama

Znáte to – slabé a nepravidelné vyvrcholení, nízká vzrušivost, v klíně sucho, zkrátka sex nic moc. S tím je ale teď konec! Ukážeme vám, jak mít klín neustále připraven k akci. Nutné je pouze vědět, s jakými pomůckami si zalézt pod peřinu!

Článek

Svaly pánevního dna se dají označit za podstatu ženství. Jsou-li pravidelně posilovány, přispívají především ke kvalitnímu orgasmu (a to i tomu bezdotykovému, více zde: Vyvrcholení bez dotyku: Je to možné!), naopak při oslabení působí spoustu neduhů. „Pokud jsou svaly pánevního dna oslabeny z různých důvodů, porodem velmi často, může docházet například k úniku moči," vysvětluje gynekolog a porodník Tomáš Minář ze Dvora Králové nad Labem, který dodává, že konkrétně močová inkontinence je složitější záležitost. „Jelikož jí existuje pět druhů a každá se léčí trochu jinak, je pouhé cvičení jen zlomkem ostatní terapie."

Křivá jako paragraf? Povislé pánevní svaly!

Posilováním pánevního dna se ale nic nezkazí, neboť svaly se v této oblasti vinou námahy při porodu nebo sedavého „lenivého“ zaměstnání podílejí i na sebevědomém držení těla. No, nedivte se tak. Tyhle „ženské svaly“ spojují svalstvo horní a spodní části trupu, čímž ovlivňují postoj celé vaší postavy.

V zájmu krásných sexuálních zážitků i vlastního zdraví se tedy vyplatí věnovat jim stejnou starost a péči, s jakou se svěřujete do rukou třeba kadeřníkovi. Koneckonců, procvičování, a hlavně prevence je vždy základ! Představte si pak ty výsledky… Vždyť i muži si nemohou vynachválit partnerky, jejichž vaginy dokážou pevně sevřít jejich penisy!

Laškovné hraní nahradí nudné cvičení

Většina gynekologů potvrdí, že Kegelovy cviky (cvičení podobné zadržování moči) mají něco do sebe. „Je to všechno trochu složitější, ale obecně posilovat pánevní dno, zvlášť po porodu, je jistě vhodné pro pozdější věk." Ovšem čas, který se jim musí věnovat, je odstrašující a odradí nejednu zájemkyni o silný klín. Která žena má dnes čas každý den půl hodiny procvičovat pouze pánevní dno? Navíc hraní si na zadržování moči není tak efektivní, jako když si na pomoc přizvete nějakou pomůcku. Ale jakou? Tápete? Poradíme!

Fire Blossom – skleněné Venušiny kuličky

Vaginální kuličky jsou zkrátka pojem, který nestárne a neustále se vyvíjí. Jestli ještě pamatujete fádní „rumbakoule“ nepěkného vzhledu a s tkaničkou pro vytažení z vaginy, máte skvělé porovnání s novodobými kousky. Konkrétně tyhle vystylizované krásky slibují přímo léčebný efekt. Nejen že zpevní pánevní dno a posílí poševní svalstvo, ale i navodí erotické chvilky. Prostě erotická stimulace a zdraví v jednom, a to za doporučenou cenu 490 korun. Kuličky stačí zavést ve stoje nebo v podřepu a udržet je v sobě co nejdéle čili do únavy „materiálu“…

Lust Trainer – osobní trenér

Velmi efektivní pomůckou pro pevnou vaginu je i Lust Trainer za necelou pětistovku, který je ve světě známý a oblíbený. Však ho také navrhli sami odborníci z řad gynekologie a sexuologie! Tohle dildo tvarem připomínající ženskou postavu se zavádí dovnitř a ven, přičemž v místě, kde je nejširší, milostná cvičenka zatnutím svalů brání v jeho zasunutí do své svatyně. Pokud ji to samotnou nebude bavit, partner určitě pomůže, čímž se cvičení stane i erotickou zábavou.

Fitness – stroj jako z posilovny

Má to dva válce a hadici s tlakoměrem. Co je to? Přístroj Vagina Fitness! Po tom, co se za pomoci lubrikantu příslušný válec zavede do vaginy, se majitelka tohoto trenéra snaží zatínat svaly tak, aby dosáhla co nejvyšších hodnot na měřicím tlakoměru. Pořídíte-li si za 650 korun tuhle vychytávku, budete mít dokonalý přehled o tom, jak se zlepšujete. Měřidlo nelže – ukáže vám, jak moc se snažíte! Konečné výsledky však přece jen posoudí partner… Jen pozor, abyste se kvůli němu nestrhala a nepotkalo vás namožení svalů. Koupat se v heřmánku pak nějaký čas navíc spolkne.

Come Compact GB – v jednoduchosti je síla

Revolucí v pomůckách zaměřených na Kegelovy cviky a opravdovým hrdinou všech pánů i dam se podle všeho stává Come vyvinutý sexuologem Stiflerem, který uvádí, že jeho věcičku stačí denně používat jen 6 minut, což zvládne i zaměstnaná manažerka. K tomuto konkrétnímu číslu dotyčný dospěl testováním dvou skupin žen po 34 dobrovolnicích.

Použití Come je jednoduché díky anatomicky univerzálnímu tvaru i velikosti. Na to, zda jsou cviky prováděny optimálně, upozorňuje zasouvací indikátor, který při zatnutí správné svalové skupiny klesá dolů a při uvolnění zase stoupá nahoru. I on tedy práskne, jestli se flinkáte, nebo naopak dřete na svém sexuálním štěstí! Ptáte se, kolik stojí tahle sranda? 599 korun. Jestli vám to přijde moc, napište Ježíškovi. Když si partner porovná pro a proti, byl by blázen, kdyby vám ho nekoupil (mají ho i v e-shopu www.sexshop.cz).

Jo, a řekněte mu, ať s sebou přibalí i lubrikant – budete ho potřebovat, až s nově nabitým sebevědomím vyzkoušíte naše Žhavé erotické hry pro podzimní dny i večery. Silným klínům zdar!

A co vy? Posilujete?

Reklama

Související témata:

Načítám