Hlavní obsah

Sexy souboj: Zajíc vs. starší muž

Foto: Thinkstock

Který z nich je lepší?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex s mladým bujarým samečkem, nebo radši se starším zkušeným samcem? Aneb mají v posteli navrch mladíci, kteří se nechají leccos nového naučit, nebo mazáci, kteří už ví, co vám udělá dobře? Zjistěte podle našeho srovnání, kdo vám ve skutečnosti dá, co potřebujete!

Článek

„Můžu mít sex, kdykoli se mi zachce a připadám si jako dvacítka,“ svěřuje se pětačtyřicetiletá Markéta, která si našla o dvaadvacet let mladšího milence. Má to ale i svá úskalí. Vyplatí se dát přednost dostihovým závodům s nedohledným cílem před zkušeným postelovým gentlemanem?

Se zajíčkem omládnete

Mladý milenec pro vás může být velkou životní vzpruhou. Budete se cítit žádanější, vitálnější a v sexu nenarazíte na nudu. Výše platu vyvoleného nebo úspěchy v práci na to nemají vliv. I manželka bohatého hokejisty Jiřího Šlégra si po čtyřiadvaceti letech manželství našla pětadvacetiletého zajíčka, a jak potvrdila médiím, je opět šťastná. Podle sexuologa Zlatko Pastora je mládí v přírodě jednoznačně favorizováno. „Muži jsou krásní, pružní, pevní, prostě akorát. Tedy většinou. Sex je baví a jsou výkonní,“ potvrzuje sexuolog. A Madonna s ním jistě souhlasí, protože nedávno se na veřejnosti ukázala se svým o devatenáct let mladším milencem a spokojenost rozhodně neskrývala.

Co vám zajíček dá?

  • Čeká vás sexuální jízda. Nestane se, nebo jen výjimečně, že by nemohl nebo že by měl problém v cílové rovince.
  • Je prokázáno, že mladší partner vás psychicky vzpruží.
  • Sex s mladším milencem pozitivně ovlivňuje sebevědomí.
  • Mladší partner bude určitě také bavit víc ženy, které se rády podělí o zkušenosti. Zaučování nezkušeného zajíčka, kterého můžete neustále něčím překvapovat, má určitě něco do sebe. Ocení vaše sexuální zkušenosti i životní nadhled. Alespoň ze začátku!
Foto: Thinkstock

Zajíček vás jen tak spát nenechá...Foto: Thinkstock

V čem můžete narazit?

  • Je otázkou času, kdy vám jeho nezralost začne lézt na nervy, stejně jako finanční nestabilita, což se v oblasti sexu projeví.
  • Společnost velí: Muž by měl být starší, takže pokud si zajíčka pořídíte, patrně se budete muset obrnit proti reakcím okolí. Jeho tlak ho může unavit a otrávit.
  • Odborníci z Max Planck Institute přišli s teorií, že velký věkový rozdíl mezi partnery škodí ženám. Čím větší rozestup mezi vámi panuje, tím kratší život vás prý čeká. Studie riziko úmrtnosti převádí na procenta. Podle ní vám s mladším milencem hrozí až o dvacet procent větší riziko úmrtí. Důvodem je například to, že starším ženám neplynou z mladšího milence ani sociální výhody ani výrazně lepší psychická pohoda.
  • Nic netrvá věčně a po čase se může začít poohlížet po mladším mase, obzvlášť, zatouží-li po nových zkušenostech nebo dětech. Pokud ho máte jen na hraní, pak je to v pohodě. V opačném případě si koledujete o pořádný životní kopanec.
  • Málokterá z žen dokáže stárnout s elánem a radostí. Brzy se věk projeví na vaší kůži a tělo nebude jako zamlada. Ukočírujete své emoce a budete mu vůbec fyzicky stačit?

Starší muž má sexy mozek!

Podle sexuologa k tomu, aby starší muž zaujal ženu, potřebuje náležité vybavení. Nejde o penis, ale o sexy mozek. Pozná se podle majitelova kabrioletu zaparkovaného u vily s bazénem. Podle Zlatka Pastora je pozoruhodné, že se tento typ centrální nervové soustavy u mužů pod třicet prakticky nevyskytuje. To si jistě uvědomuje i Ivana Gottová, která jako důvod, proč si vybírá starší partnery, uvedla svůj obdiv k mužům, kteří něco dokázali. Mnohdy ani fyzická krása není u starších milenců to, co ženy přitahuje. Typickým příkladem je i manželka Karla Šípa Iva, která médiím přiznala, že chlap, který chce být s ní, musí mít všechno, co chlap mít má, ale krásný být nemusí.

Hlavní zbraně staršího milence:

  • V posteli se partnerce věnuje a snaží se o její uspokojení. Obdivuje její mládí a energii. Je vyzrálým a chápavým milencem, který to s ženami prostě už umí.
  • Mnozí čtyřicátníci a padesátníci jsou v dnešní době velmi pohlední. Můžete narazit na sportovce, který svým vzhledem strčí do kapsy leckterého třicátníka. To vás bude burcovat k akci.
  • Má srovnané hodnoty, kterých se drží. Budete-li je respektovat, udělá pro vás všechno, co bude v rámci zachování zdraví schopen.
  • Umí okouzlit osobitým šarmem a životní moudrostí, což se hodí i mimo postel.
  • Podpoří vás při budování kariéry, čímž stoupne v ceně a vy mu nějaký ten sexuální nezdar prominete.

Hrozí ale i rizika:

  • Padesátník posedlý druhou mízou může výrazně mladší partnerce stačit sotva několik týdnů po seznámení, než dostane náběh na infarkt.
  • I když moc chce, může mít problém s rozjezdem nebo dojezdem nebo se mu milovat nebude chtít vůbec. Sežeňte si pro jistotu kontakt na sexuologa.
  • S narůstajícím věkem bude ztrácet na životním tempu a elánu, to vás může otrávit nebo brzdit.
  • Bez vašeho přičinění se to neobejde. Vlastnosti, které musíte mít, jsou: trpělivost, schopnost uklidnit ho, ocenit ho, když dojde k erekci a pohlavní styk proběhne k oboustranné spokojenosti. Dobrá rada: Snažte se udržovat stálé a pravidelné tempo.
  • Dejte bacha, aby ve vás nehledal spíš pečovatelku! Někteří si hledají původem zdravotní sestřičky.

Už víte, ve kterých vodách budete příště lovit?

Reklama

Související témata:

Načítám