Hlavní obsah

Kabelky s potiskem: Zn.: do 550 Kč!

Foto: Thinkstock

Mezi nejatraktivnější potisky léta patří určitě květiny v jakékoli podoběFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelek není nikdy dost! Také souhlasíte s tímto krédem? Pak se podívejte na náš další výběr levných kousků, které jsme pro vás dnes nachystali. V našem hledáčku se tentokrát ocitly tašky s potiskem. Nestojí více než 550 korun!

Článek

Prázdniny se přehouply sice do druhé poloviny, ale léto ještě zdaleka nekončí. A přestože obchody se začínají pomalu, ale jistě plnit podzimními kolekcemi, stále ještě můžete ulovit spoustu krásných letních kousků. Mezi ty nejžhavější patří i trendy kabelky s potiskem. Květinovým, zvířecím, pruhovaným či bláznivě abstraktním a geometrickým. Který si ovšem vybrat? To už záleží na vašem vkusu. Jen pozor na základní módní pravidla, mezi něž patří i fakt, že by vám kabelka měla stylově ladit s oblečením.

Takže pokud volíte kabelky s potiskem, měly byste je mít k čemu nosit. Preferujete jen elegantní outfity? Zaměřte se na menší kabelky s decentním potiskem, jako je například trendy hadí vzor. Převažuje-li však ve vašem šatníku ležérní oblečení, volit můžete tašky s odvážnějšími motivy třeba v hippie či etno stylu.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 549 Kč, Asos 500 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Blancheporte 509 Kč, Mango 199 KčFoto: archiv firem

Zvířecí vzory do práce i na nákupy

Zvířecí potisky si v módním světě vydobyly své přední místo, a to nejen na oblečení, ale zvláště na doplňcích. Nemusíte se nutně proměnit od hlavy až k patě v divokou tygřici, leoparda či zebru, abyste zaujaly své okolí, ale mnohdy právě postačí doplnit nadčasovou klasiku v podobě džínů a bílého trička či halenky divočejší kabelkou, která se tak stane pomyslnou třešinkou na dortu.

My doporučujeme v tomto případě vsadit na hadí potisk. Do práce a na společenské události volte kabelky menšího tvaru nebo módní psaníčka, ale nemusíte se bát tohoto vzoru ani na větších kabelách, které využijete ve volném čase klidně i na nákupy. Vždyť proč nebýt stylové při každé příležitosti?

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 500 Kč, Tally Weijl 375 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): F&F 272 Kč, ladylove.cz 549 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto: vše Mango 279 Kč, 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 500 Kč, Mango 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): ladylove.cz 549 Kč, Tally Weijl 500 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 380 Kč, Mango 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 399 Kč, Mango 499 KčFoto: archiv firem

Květinové potisky vás omladí

Stejně tak jako první poupata a kvítka na jaře vám dokážou vykouzlit úsměv na tváři, osvěží váš celkový look doplňky s květinkami. Působí totiž mladistvě a něžně. Hlavně drobnější vzory. Můžete si tak pořídit malou kabelku přes rameno, středně velkou tašku na předloktí nebo plážový model k vodě. Většinou však tyto kousky vypadají dobře v látkovém provedení v kombinaci s koženými řemínky, které v sobě snoubí sportovně elegantní styl.

A k čemu květinové kabelky nosit? I v tomhle vám poradíme. Naprosto skvěle totiž vyniknou dohromady s jednoduchými a jednobarevnými šaty, které doplňte v létě slamáčkem, popřípadě džínovou či koženou bundičkou. Celek pak ještě podtrhněte letními sandálky na klínku, který je nejen efektní, ale zároveň pohodlný.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 349 Kč, Baťa 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): Deichmann 249 Kč, Debenhams 400 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 520 Kč, F&F 269 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Deichmann 249 Kč, 399 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 159 Kč, Accessorize 400 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): ladylove.cz 549 Kč, Deichmann 549 KčFoto: archiv firem

Pestré motivy pro každou příležitost

Bláznivé, originální, jedinečné, osobité a zároveň univerzální. I takovými slovy by se daly popsat abstraktní potisky, které tvoří naši další kategorii s kabelkami do 550 korun. A nemusíte mít strach, že by vypadaly lacině. Podívejte se, jak je nosit třeba na šatech, které vyzkoušela další z našich čtenářek v článku Divoké potisky jsou v kurzu.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Baťa 299 Kč, Deichmann 159 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Reserved 399 Kč, H&M 449 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 349 Kč, ladylove.cz 549 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 159 Kč, H&M 449 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Deichmann 249 Kč, Mango 399 KčFoto: archiv firem

Tak co, už jste nějaký levný kousek ve výprodejích ulovily, nebo vás zaujal některý z našich tipů? Ne? Pak tu ještě pro vás máme další modely, které nosíte do města vy. Najdete je zde.

Reklama

Načítám