Hlavní obsah

Kamarádka spala s mým otcem!

Foto: shutterstock.com

Dnes už jsme zase kamarádkyFoto: shutterstock.com

Reklama

Téma týdne: Zradila mě kamarádka. Jak těžké je říct kamarádce pravdu, která je bolestná a o které se stejně raději mluvit nemá? Iva se ji dozvěděla náhodou, jak už to tak v životě chodí. A jak ji nejlepší kamarádka zradila? Více se dočtete v příběhu. Máte-li také na srdci nějakou zradu své kamarádky, sem s ní na info@prozeny.cz. Téma týdne končí v pátek dopoledne.

Článek

S Lenkou se známe již od základní školy. Sedávaly jsme spolu v lavici, posílaly si tajné vzkazy, trápily společně naše učitele a učily se lásce. Samozřejmě jsme se i hádaly, ale vždy jsme spolu držely a byly skvělá dvojka.

Základka skončila a my spolu šly i na střední, já jsem ale otěhotněla a s přítelem a dítkem jsem trávila veškerý čas, takže s Lenkou jsme si jen psaly přes ICQ. Jednou jsme se sešly s ještě jednou kamarádkou a řešily trable mezi mnou a mým přítelem, který vyváděl hlouposti na internetu, což mě dost trápilo. Kamarádky radily a mně se dost ulevilo.

Postupně jsme stočily téma jinam, a to na mého otce, kterého Lenka i Iveta dobře znají a mají ho rády, protože on je vážně třída. Řešily jsme jeho novou známost, o které se přede mnou zmiňoval jen jako o Stefani, takže bylo jasné, že se ve skutečnosti jmenuje jinak.

Byly jsme už poněkud podnapilé, a tak z Lenky vylezlo ono osudové tajemství - tajemnou Stefani nejenže zná, ale ona sama je Stefani a již půl roku s mým otcem žije! Tak to je rána, bylo první, co mi prolétlo hlavou. Ale druhá rána přišla vzápětí - kamarádka Iveta to celou dobu věděla a nepovažovala za příhodné mi tento detail sdělit! To byl zlom. Lenku jsem začala svým způsobem nenávidět, jelikož fakt, že mému otci je 45 a jí je teprve 19, je sám o sobě nechutný.

Že otec žije a souloží s mojí spolužačkou a dlouholetou kamarádkou, je o to nechutnější. Měli spolu karambol, rozešli se, já měla svým způsobem radost, ale bylo na něm vidět, že ji má opravdu rád, což mě překvapilo a bylo mi ho líto.

Tak jsem do něj hučela tak dlouho, až se dali opět dohromady... Dnes jsem s tím smířená a za Lenkou a mým tátou jezdíme s přítelem a naším synem na víkendy. A Iveta? To její mlčení, ta malá zrada ji mrzela, že se neozývala. Náhodně jsme se pak potkaly, ona se rozbrečela a já jí odpustila - a teď už jsem si jistá, že mi lhát nikdy nebude...

Poznala jste někdy hořkou příchuť kamarádčiny zrady? Jak jste se toho zhostila? Přijďte nám to povědět na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám