Hlavní obsah

Krásné bytové doplňky do 100 korun

Foto: wohnungundstyle.at

I polštářky v pestrých barvách probudí ve vašem bytě jaroFoto: wohnungundstyle.at

Reklama

I malé věci dokážou udělat velkou radost. Sledujete, jak se venku všechno mění a příroda se stává krásnější a barevnější? Dopřejte stejnou jarní proměnu i svému bytu. A na nedostatek peněz se nevymlouvejte. Za tyhle doplňky zaplatíte méně než stokorunu!

Článek

Váza na jednu květinu, svícen, závěsná dekorace – tyto drobnosti vás přijdou jen na několik desetikorun. Slavnostně prostřenému stolu, oknu či bytu však dodají nový vzhled a vám udělají radost. Vyberte si, který se vám líbí nejvíce. Ceny se pohybujou od 59 do 99 korun.

Motýl jako posel jara?

Motýl na zácloně nebo závěsu může být poslem jara. A nevadí, že v noci ještě mrzlo. Není totiž pravý a na látce drží díky sponě umístěné na rubové straně, takže vypadá, jako by právě dosedl. Má velikost 9 x 13 centimetrů a v This & That je k dostání za 59 korun.

Odpočívejte jako na louce

Rozkvetlou louku připomíná svým motýlím vzorem i barvami dekorační polštářek Benita o velikosti 40 x 40 centimetrů. Je krásně měkoučký a oživí vaši ložnici či obývací pokoj. V prodejnách Jysku koupíte jeden kus za 59,50 korun.

Užijte si jarní večery na terase

Sluníčko už vykouklo a láká k posezení terase i v tomto období. Aby vám nebyla zima, zabalte se do fleecového plédu Brooke. Má velikost 130 x 170 centimetrů a vybrat si můžete z různých zářivých barev. Za 69,50 korun ho nabízí Jysk.

Nikdy nebude zbytečná

Romantická skleněná lahev s nápisem Savon a korkovou zátkou má výšku 17 centimetrů. Tvarem i etiketou připomíná staré časy. Můžete ji použít jako vázu, dekoraci nebo nádobu na pěnu do koupele nebo koupelovou sůl. Zdobit bude všude. Její cena v Bella Rose je 70 korun.

Snídaně v jarní trávě

Prostřít zahradní stůl v jarních barvách vám pomůže ubrus Alva. Je z lehkého materiálu, který se snadno udržuje, s dezénem tradiční kostky. Koupíte ho v různých barvách a rozměru 85 x 85 centimetrů za 74 korun v Jysku.

Přesuňte svíčky ven!

Že vám svíčky připomínají Vánoce? Omyl! Krásně se budou vyjímat i v truhlíku s jarními cibulovinami nebo letničkami. Stačí zvolit čajovou svíčku v zinkovém svícnu, který doplňuje osmnácticentimetrový zápich. Bella Rose ho nabízí za 75 korun.

Jako na červeném koberci

Jarní atmosféru dodají vašemu bytu ručně tkané koberečky Toscana. Jsou z přírodního materiálu a dají se prát. Mají velikost 50 x 100 centimetrů a v Jysku je objevíte v několika barevných odstínech. Cena činí 75 korun za kus.

Srdce potěší vždy

Bílé proutěné srdce se může stát celoroční dekorací, kterou snadno zkombinujete se sezonními doplňky. Prodává se v různých velikostech a za tu nejmenší – 16 x 16 centimetrů – dáte v internetovém obchodě Bella Rose 76 korun.

Dostali jste chuť na zmrzlinu?

Veselé hrnky na kávu, kakao či čokoládu v různých barvách vám zpříjemní den hned po ránu. Jsou bez ouška, proto poslouží i jako poháry na zmrzlinu nebo mléčný shake. Určitě se zalíbí vašim dětem. Krásnýdomov.cz je prodává za 85 korun.

Jarní aroma ve vašem obýváku

Aroma difuzér jarně provoní váš byt, a to bez jakýchkoli chemických či jiných nezdravých látek. Skládá se ze skleněné lahvičky s vonnou esencí a tyčinek z přírodního bambusu, skrz které vůně vzlíná do vzduchu. V This & That ho koupíte za 99 korun.

Květy, které vydrží dvanáct měsíců

Máte pocit, že jaro trvá krátkou dobu, ale vy se chcete dívat na rozkvetlé květiny stále? Vyzdobte si stěnu samolepicími liliemi. Jedna má výšku 22 centimetrů a v balení je jich osm. Dohromady vás přijdou na Tchibo.cz na 99 korun.

Každé ráno bude jiné, ale krásné

Udělejte radost svému okolí nejen po ránu! Čerstvě upečená buchta potěší sama o sobě a bude-li k tomu ještě krásně nazdobená, okolí si vás obě zamiluje dvojnásob. Šest šablon s různými motivy  nabízí Tescoma za 99 korun.

Královna u vás doma

Čekáte, až konečně venku rozkvetou vaše oblíbené růže? Zkraťte si tu dobu pohledem na obraz Agnaryd, kterému dominují právě růže. Vytvořila ho designérka Kathleen Finlay, má velikost 39 × 49 centimetrů a v IKEA přijde na 99 korun.

Oblečte do nového i paní Saponátovou

Pořídili jste si na jaro nové oblečení? Vaší domácnosti je to určitě líto. Přitom lahev se saponátem by také ocenila novou zástěrku. A podělit se může třeba s čisticím pískem, protože v balení za 99 korun máte hned dva kousky. Stačí si kliknout na Tchibo.cz.

Proměňte se v broučky

Stejně jako broučci ve večerníčku, ani vy se letos neobejdete bez lucerničky. Jmenuje se Rotera, je vyrobena z práškově lakované oceli a skla a vejde se do ní čajová svíčka. Měří 22 centimetrů a vyrábí se v několik barvách. V IKEA ji koupíte za 99 korun.

Nevíte, za kterou z těchto věcí chcete utratit svou poslední stokorunu? Než si vyberete, třeba už přijde opravdové jaro!

Reklama

Související témata:

Načítám