Hlavní obsah

Mám občasný sex s kolegou!

Foto: shutterstock.com

Sblížili jsme se na firemním večírkuFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zažila jste sex na pracovišti? Zpříjemňujete si podobným způsobem svou pracovní nebo popracovní dobu? Pojďte nám o tom povyprávět na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Jsem sedm let vdaná, ale s manželem se známe 10 let, máme 5letou dceru. Po mateřské dovolené se mi naskytlo zaměstnání finančně zajímavější a také prestižnější.

Ta firma má výhradně mužský kolektiv různých věkových skupin. Jsou tam muži mladší než já, ale také pánové, které oslovuji familiárně dědo. Všichni moji kolegové jsou ženatí, většina má děti. Když jsem tam nastupovala, bylo mi jasné, že to asi některý z nich na mě bude zkoušet, ale připadala jsem si dost rozumná na to, abych takovouto situaci ustála. No, člověk míní, život mění...

S kolegou, se kterým mám občasný sex, se znám od nástupu do mé nové práce. Byli jsme dlouho kamarádi a mohu říct, že by mě ani nenapadlo, že zrovna s ním... Působil spíš klidně, kultivovaně, žádné pokusy o flirt. Je stejně starý jako já, ženatý, děti zatím nemá.

Sblížili jsme se, jak jinak, na firemním večírku. Z jeho strany to byl spíš jenom takový náznak, který jsem snad nebrala ani vážně. Pak byla další akce a zase začal trochu něco zkoušet. Ale působil tak nesměle, že mě to vyprovokovalo k reakci. Začala jsem s ním postupně flirtovat, ale popravdě jsem si myslela, že to neskončí v posteli.

No, zkrátím to. Muži mě nepřestanou překvapovat. Skončilo to nádherným milováním u krbu. Co je ale na našem vztahu zajímavé, oba spolu mluvíme jako kamarádi, o dceři, o problémech v rodině, o práci... Dali jsme si pravidla, že ani jeden nechceme rozvod a problémy. Zkrátka přistupujeme k tomu všemu z rozumem, hlavně tedy přítel. Píše mi krásné maily a SMS, které když čtu, připadám si jako princezna z pohádky, v sexu je citlivý, vnímavý, předvídavý, něžný, ale taky vášnivý. A když se na chvilku začnu vznášet v oblacích, tak mě hned hezky vrátí zpátky na zem.

Náš sex je spíš příležitostný, nikoho neomezuje, je to takové zpestření. Krásné zpestření. Zatím mi to vyhovuje. Neměnila bych. Doufám, že až nastane pravý čas, tak to bez následků skončí a budu na to všechno pěkné vzpomínat.

Co vy na to? Zažily jste něco podobného? Pojďte nám říci své názory nebo románky z kanceláře na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám