Hlavní obsah

Mirka: Módní hvězda s velikostí 46

Foto: Mia Mirrelli

Další čtenářkou-modelkou byla sympatická MirkaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Obdivujete „vystajlované“ čtenářky v našem projektu Děláme z vás módní hvězdy a bojíte se přihlásit, protože nemáte míry 90–60–90? Myslíte si, že s kily navíc nemůžete zazářit? Dokážeme vám, že se pletete! Naší dnešní modelkou se totiž stala sympatická Mirka, která obléká velikost 46. Jak jí slušely jarní modely, které pro ni ulovila stylistka Anit?

Článek

V předchozích článcích jste mohli obdivovat čtenářku Simonu v krásných modelech na rande nebo Veroniku, která předvedla módu s pánskými prvky. Tentokrát jsme dali šanci pětačtyřicetileté čtenářce Mirce, abychom dokázali, že se ani ženy, které mají nějaké to kilo navíc, nemusejí o módní kousky ochudit.

„Skoro na všech fotkách vypadám příšerně,“ napsala nám čtenářka Mirka, a my jsme se rozhodli, že jí tuhle hloupost musíme vyvrátit. Výzvou byl i fakt, že se Mirka nerada fotí a několik let už na sobě neměla sukni. No, u nás si vyzkoušela rovnou dvoje šaty.

Stejně jako vždy jsme začali u vizáže. O tu se postarala šikovná Lucie Janků, která Mirce vykouzlila jemné, svěží líčení, a navíc jí upravila vlasy. Po krášlicí hodince už si čtenářku zavolala stylistka Anit, aby vyzkoušela, jak jí nachystané modely sedí.

Foto: Mia Mirrelli

Vizážistka Lucie Janků ladí poslední detaily. Návleky má proto, aby nezašpinila bílé pozadí.Foto: Mia Mirrelli

Průběh focení a tipy, co by ženám s kily navíc nemělo chybět v jarním šatníku, objevíte v našem videu!

{stream-video}

Pudrové šaty zakryjí nedostatky

Nejprve přišly na řadu krásné pudrové šaty, které jsou nad pasem projmuté, a zakamuflují tak nedokonalosti bříška. Šaty stylistka doplnila jednoduchým svetříkem, květinovým šátkem, který je na jaro ideální a delším náhrdelníkem, který opticky zeštíhluje. Zázraky dělají i podpatky v tělové barvě. Jak je to možné? Přečtěte si našich 10 tipů, jak vypadat štíhleji, kde nejen tento fígl vysvětlujeme.

Na foto: šaty (Camaieu, 899 Kč), šátek (Reserved, 299 Kč), svetr (Camaieu, 1099 Kč), náhrdelník (Promod, 399 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

Efektní náhrdelník Mirku opticky zeštíhlilFoto: Mia Mirrelli

Úzké džíny? Beze všeho!

Úzkých džínů se většina žen bojí, jak ale stylistka Anit sama říká, pro dámy s přebytečnými kily mohou být naopak skvělou volbou. Stačí, když zvolí tmavší odstín kalhot a oblečou si k nim delší top, stejně jako to vidíte u čtenářky Mirky. K modelu Anit přidala trendy bundičku a boty se zvýšenou platformou. Krásné, nemyslíte?

Na foto: úzké džíny (Camaieu, 549 Kč), top (Camaieu, 999 Kč), bundička (Camaieu, 1649 Kč), náušnice (Reserved, 149 Kč), boty (Camaieu, 749 Kč - vidět je můžete na naší úvodní fotografii)

Nedržte se jen dlouhých délek

Trápí vás vaše postava natolik, že když přijde na sukně nebo šaty, razíte heslo čím delší, tím lepší? Samozřejmě je určitá soudnost nezbytná, neznamená to ale, že byste měla nutně chodit v délce do půli lýtek. Stylistka Anit Mirce oblékla šaty, která končily kousek nad koleny. Pokud na ně nemáte odvahu nebo nohy, snižte lem pod kolena. Jestliže k nim obujete podpatky jako Mirka, vaše nohy budou působit štíhlejším a delším dojmem. Mimochodem, pokud naši čtenářku litujete, že musela pózovat v podpatcích, měly byste vědět, že Mirka v nich chodí už od svých čtrnácti let. A ráda.

Na foto: šaty (Camaieu, 899 Kč), klobouk (Reserved, 199 Kč), boty (Promod, 1299 Kč), svetr (Camaieu, 1099 Kč), náhrdelník (Promod, 349 Kč)

Jak se vám modely sympatické Mirky líbí? Který z nich byste si sama oblékla? Budeme se těšit na vaše názory!

Reklama

Související témata:

Načítám